Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Purito SEOUL | Wonder Releaf Centella Spot Patch

4.50 5:stä
(2 tuotearviota)

11,90

Finnilaastarit hoitavat ja suojaavat näppyjä ja nopeuttavat niiden paranemista. Pakkaus sisältää 51 finnilaastaria.

Varastossa

Kuvaus

Purito SEOUL Wonder Releaf Centella Spot Patch

FinnilaastaritPurito SEOUL Wonder Releaf Centella Spot Patch mood

 

Purito SEOUL Wonder Releaf Centella Spot Patch -finnilaastarit ovat parannellut versiot Purito SEOULin All Care Recovery Cica-Aid -finnilaastareista. Ne auttavat finniä parantumaan nopeasti. Nämä laadukkaasta hydrokolloidimateriaalista valmistetut finnilaastarit tuovat tehokkaan avun finnien hoitoon. Mm. rakkolaastareista tuttu hydrokolloidi muodostaa puhtaan ja suojaavan ympäristön, jonka ansiosta finnit paranevat suojassa bakteereilta ja lialta. Laastarit ovat dermatologisesti testattuja ja sopivat myös herkälle iholle.

Laastareissa on mukana centella asiaticaa eli rohtosammakonputkea, joka on tunnettu rauhoittavasta vaikutuksestaan. Lisäksi niissä on centellasta johdettuja yhdisteitä: Asiaticosidea, Madecassic Acidia sekä Asiatic Acidia. Nämä rauhoittavat ihoa ja edistävät paranemisprosessia.

Finnilaastarit lyhyesti:

 • Läpinäkyvä ja huomaamaton
 • Kaksi eri kokoa eri kokoisten finnien hoitoon
 • Tarttuu kiinni ihoon ja pysyy tiukasti paikoillaan
 • Imee itseensä talia ja rauhoittaa tulehdusta
 • Luo alleen kostean ja suojaavan ympäristön, joka edistää finnin paranemista

 

Käyttö

Käytä puhdistetulle ja kuivatulle finnille. Valitse laastari, joka on hieman suurempi kuin epäpuhtaus. Anna vaikuttaa 4-8 tuntia, esimerkiksi yön yli, tai kunnes laastari muuttuu valkoiseksi. Poista ja toista käyttö tarvittaessa.

Ainesosat

Cellulose Gum, Glyceryl Rosinate, Polyisobutene, Styrene/Isoprene Copolymer, Centella Asiatica Extract, Madecassic Acid, Asiaticoside, Asiatic Acid, Water, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol

2 arviota tuotteelle Purito SEOUL | Wonder Releaf Centella Spot Patch

 1. 5 5:stä

  ella piipponen (varmistettu kirjoittaja)

  Olen kerinnyt käyttää tuotetta hetken, pidän tuotteesta paljon. Se on nopeuttanut finnien parantumista paljonkin! Hintalaatusuhde on hyvä.

 2. 4 5:stä

  jamae (varmistettu kirjoittaja)

  Rauhoittaa tulehduksen yhdessä yössä, mutta kohta saattaa jäädä punaiseksi ja meikki ei jostain syystä pysy yhtä hyvin seuraavana päivänä, vaikka puhdistan kasvot huolellisesti ennen meikkiä. Kuitenkin hyvä tuote ja ostan varmasti uudelleenkin!

Lisää arvio

Saatat myös pitää...

Purito SEOUL Wonder Releaf Centella Spot Patch tuotekuva
Purito SEOUL | Wonder Releaf Centella Spot Patch
11,90