Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

"Nettisivut on ihanat!! Superselkeät ja oli helppo löytää just niitä tuotteita mitä ettii 🙂❤ tuotteista on kerrottu myös laajalti, mikä auttaa valinnassa!! Tänään oon tilailemassa täältä tuotteita"

"Ihanat tuotteet, monipuolinen valikoima ja nopea toimitus. Olen tilannut monta kertaa ja aina ollut tyytyväinen!."

"Tämä on suosikkipaikkani tilata kosmetiikkaa. Selkeät sivut ja laaja valikoima korealaista kosmetiikkaa takaavat, että löydän aina kaiken tarvitsemani. Hyvä asiakaspalvelu."

bearel työpaikat

Suomen ensimmäinen korealaisen kosmetiikan verkkokauppa

Bearel Oy on vuonna 2016 perustettu Suomen ensimmäinen korealaisen kosmetiikan verkkokauppa. Valikoimastamme löydät korealaisen kosmetiikan klassikoita ja trendikkäitä uutuuksia.

Haluamme tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita Etelä-Korean suosituimmilta brändeiltä sekä lupaavimmilta tulokkailta.

 

 

Helppous ja luotettavuus ovat meille sydämen asia

Bearel on täysin kotimainen verkkokauppa, jossa ostosten teko on helppoa ja turvallista. Suomalaisen työn liitto on myöntänyt Bearel Oy:n verkkokaupalle Avainlipputunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Kaikki verkkokauppamme toiminnot aina asiakaspalvelusta keskusvarastoltamme lähteviin kuljetuksiin tapahtuvat Suomessa.

Teemme yhteistyötä vain valtuutettujen maahantuojien kanssa, jotta voimme varmistaa tuotteiden aitouden ja turvallisuuden. Bearel tilaa Koreasta suoraan seuraavilta brändeiltä: Purito, Dewytree, the SAEM, Mixsoon ja Black Rouge.

Emoyhtiömme Beautyko Import Oy vastaa Pohjoismaissa mm. COSRX:n ja Etuden maahantuonnista. Beautyko Importilla on myös vuonna 2023 julkaistu oma korealainen ihonhoitobrändi Smuuti Skin.

Jos olet kiinnostunut yritysmyynnistämme ja haluaisit tuotteitamme jälleenmyyntiin, klikkaa tästä.

Avainlippu

 

 

Aromatica B5+Biotin Fortifying Shampoo

Panostamme tuotetietoon

Uskomme, että parhaat ihonhoitotuotteet tulevat Koreasta ja olemmekin vuosien aikana saaneet huomata, että yhä useampi asiakkaamme on samaa mieltä kanssamme.

Lue lisää valikoimaprosessistamme täältä. 

Meille on tärkeää, että pääset oikeiden tuotteiden avulla kokemaan ihonhoidon mielekkyyden, ja että viihdyt verkkokaupassamme nauttien uusiin tuotteisiin tutustumisesta. Sen vuoksi panostamme erityisesti kuviin ja tuotekuvauksiin. Meiltä voit myös aina kysyä, mikäli jokin asia mietityttää.

 

 

Toivomme, että viihdyt meillä

Voit koska tahansa lähettää meille kysymyksiä ja palautetta sähköpostitse tai somessa. Palautteesi on meille ensiarvoisen tärkeää! Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin löydät täältä.

Toivottavasti saamme sinut ihastumaan korealaisiin kosmetiikkatuotteisiin ja voimme auttaa sinua löytämään parhaat hoitotuotteet ihosi tarpeisiin.

Kiitos, että valitset meidät!

Terveisin,

Bearelin tiimi

Yhteydenotot

Verkkokaupan asiakaspalvelu

info[at]bearel.com
Avoinna arkisin klo 9-17

Muut tiedustelut

Verkkokauppa ja valikoima Henri Tervonen, henri[at]beautyko.fi
Myymälä Veera Leino, veera[at]beautyko.fi
Yritysmyynti, PR, kaupalliset yhteistyöt Rita Jokinen rita[at]beautyko.fi

Bearel somessa

Meille töihin?

Työ Bearelilla on mahdollisuus toimia nuoressa, kasvavassa yrityksessä. Olemme joukko hyviä tyyppejä, ja pienessä yrityksessä jokaisen panoksella on merkitystä.