Toimitus vain 3,90€    |    Tilaajalahjat    |    Oma tili    |    Toivelista

Korealainen ihonhoitorutiini

Ohjeet korealaiseen 10-vaiheiseen ihonhoitorutiiniin

Korealainen ihonhoitorutiini on kuuluisa ympäri maailman. Kaunis, kosteutettu ja hehkuva iho vaatii hieman vaivaa, mutta on todellakin sen arvoinen. 10 vaihetta voi tuntua aluksi työläältä, mutta päästessäsi tarpeeksi syvälle korealaisen kosmetiikan saloihin, ihonhoidosta muodostuu enemmänkin elämäntapa kuin pelkkä jokapäiväinen askare. Sinun ei välttämättä tarvitse seurata kaikkia 10:tä vaihetta vaan voit valita ne tuotteet, jotka vastaavat ihosi tarpeisiin parhaiten.

Pääsääntöisesti tuotteita lisätään iholle kevyimmästä koostumuksesta paksuimpaan. Jos kuitenkin epäröit, missä vaiheessa tuote tulisi kasvoille laittaa, seuraa alla olevia ohjeita.

korealainen ihonhoitorutiini

 1. Öljypuhdistus

Poistaa iholta öljyliukoisen lian ja vedenkestävän meikin sekä liottaa ihohuokosista talia ja mustapäitä. Levitetään kuiville kasvoille ja huuhdotaan pois lämpimällä vedellä. Tutustu puhdistustuotteisiin täällä.

2. Vesipohjainen puhdistus

Pääsee öljypuhdistuksen jälkeen syväpuhdistamaan ihohuokoset ja poistamaan vesipohjaisen lian. Varmistaa, ettei iholle jää puhdistusöljyä tai meikin jäämiä. Tutustu puhdistustuotteisiin täällä.

3. Kuorinta

Poistaa iholta kuolleen ihosolukon, ehkäisee sen kertymisen ihohuokosiin ja parantaa sekä hoitotuotteiden imeytymistä että meikin levittymistä kasvoille. Kuori iho 1-3 kertaa viikossa. Tutustu kuorintatuotteisiin täällä.

4. Kasvovesi

Palauttaa iholle sen luonnollisen pH-arvon, kosteuttaa ja varmistaa seuraavien hoitotuotteiden tehokkaan imeytymisen. Tutustu kasvovesiin täällä.

 

korealainen ihonhoitorutiini

5. Essence

Kiihdyttää soluaineenvaihduntaa, kosteuttaa ja korjaa ihoa. Taputtele essence suoraan käsien kautta ihoon (ilman vanulappua) parhaan imeytymisen saavuttamiseksi. Tutustu hoitonesteisiin täällä.

6. Tehohoitotuotteet

Seerumit ja ampullit. Keskittyvät kunkin ihon omiin erityistarpeisiin, kuten ihon kirkastus, kosteutus tai ihon sävyn tasoitus. Seerumit imeytyvät essencen tavoin nopeasti kosteuttaen ja raviten ihoa. Tutustu hoitotuotteisiin täällä.

7. Sheet mask

Kangasnaamio antaa tehohoitoa iholle. Käytä ainakin kerran viikossa parantaaksesi ihon kuntoa ja ehkäistäksesi iho-ongelmia. Voidaan käyttää kasvoveden, essencen ja seerumin jälkeen. Tutustu kangasnaamioihin täällä.

korealainen ihonhoitorutiini

8. Silmänympärysvoide

Ohutta silmänympärysihoa on hyvä hoitaa, suojata ja kosteuttaa silmänympärysvoiteella. Tutustu silmänympärysvoiteisiin täällä.

9. Kosteusvoide

Kesällä kevyempi emulsio- tai geelivoide, talvella hieman riittoisampi voide. Kosteusvoide suojaa ihoa, kosteuttaa pitkäkestoisesti ja sitoo aiempien tuotteiden tehoaineet ihoon. Tutustu kosteusvoiteisiin täällä.

10. Aurinkovoide päivällä

Joka aamu, säästä riippumatta. Korealaisen ihonhoitorutiinin yksi kulmakivistä puhdistuksen lisäksi on ihon suojaaminen ihoa ikäännyttävän auringon UV-säteiltä, joten ethän jätä tätä väliin!

Tutustu aurinkovoiteisiin täällä.

10. Yönaamio illalla

Iltaisin viimeisenä vaiheena on yövoide tai yönaamio, joka hoitaa ja auttaa ihoa yön aikana hyödyntämään sille lisättyjä tehoaineita. Kun sinä lepäät, ihosi uusiutuu ja on aktiivisimmillaan. Yö onkin otollista aikaa ottaa kaikki hyöty irti iholle tärkeistä tehoainesosista. Miellyttävä yönaamio on koostumukseltaan kuin kasvovoidetta ja se imeyttää ihoon tehokkaasti ravinteita yön aikana. Käytä yönaamioita 1-2 kertaa viikossa. Tutustu naamioihin täällä.

..

Siirry selaamaan kaikkia korealaisia ihonhoitotuotteita täältä.

.