Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

COSRX | Master Patch Intensive

14,90

  • COSRX
  • Finnilaastarit
  • 36 kpl

Parannellut versiot COSRX:n suosituista finnilaastareista. Parempi muotoilu ja parempi pysyvyys. Sisältää teepuuöljyä ja salisyylihappoa.

Varastossa

Kuvaus

COSRX Master Patch Intensive

FinnilaastaritCosrx Master Patch Intensive 36

 

COSRX Master Patch Intensive ovat paranneltuja versioita COSRX:n tunnetuista finnilaastareista. Uusi versio sisältää 36 kpl ovaalia laastaria, joista 13 on 13 x 9 mm ja 13 on 16 x 11 mm laastareita. Näissä laastareissa on liimapintaa vain reunoilla, mikä parantaa niiden pysyvyyttä etenkin pidemmällä käytöllä, kun laastari täyttyy. Ovaali muoto auttaa myös laastareiden asettelussa vaikeisiin kohtiin, kuten nenänpieliin.

Hoida finni ilman kuivattamista

Finnilaastarit laitetaan puhtaalle kuivalle iholle joko ennen muuta ihonhoitoa tai muun ihonhoidon imeydyttyä. Niitä voi pitää joko päivällä tai yön yli. Finnilaastarit suojaavat ihoa lialta ja hankaukselta sekä keräävät talia finnin sisältä. Käytön jälkeen finni on litteämpi ja vähemmän ärtynyt. Finnilaastarit toimivat parhaiten valkopäille, mutta niitä voi käyttää suojaamaan myös muunlaisia näppyjä.

Aktiiviaine finnilaastarissa

Nämä finnilaastarit sisältävä myös salisyylihappoa ja teepuuöljyä hillitsemään tulehdusta sekä puhdistamaan finniä. Näin finni katoaa nopeammin ja on jo yhden käyttökerran jälkeen litteämpi ja vähemmän ärtynyt kuin tavallisilla finnilaastareilla.

 

Käyttö

Finnilaastarit laitetaan puhtaalle kuivalle iholle joko ennen muuta ihonhoitoa tai muun ihonhoidon imeydyttyä. Niitä voi pitää joko päivällä tai yön yli.

Ainesosat

Cellulose Gum, Hydrogenated Poly(C6-20 Olefin), Polyisobutene, Styrene/Isoprene Copolymer, Salicylic Acid, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “COSRX | Master Patch Intensive”

Saatat myös pitää...

Cosrx Master Patch Intensive
COSRX | Master Patch Intensive
14,90