Ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin Suomeen

Kasvonaamiot

kasvonaamiot

Kasvonaamiot-osasto koostuu erilaisista korealaisista naamioista, jotka tuovat avun ihon eri tarpeisiin kuten kuivuuteen, juonteisiin, epäpuhtauksiin, näppyihin ja mustapäihin.

Kasvonaamioiden käyttö kuuluu olennaisena osana korealaista ihonhoitorutiinia. Korealaiset kasvonaamiot ovat korkealaatuisia ja innovatiivisia – ovathan korealaiset naiset ja miehet maailman vaativimpia kosmetiikan kuluttajia! Erilaisten naamioiden lisääminen omaan ihonhoitorutiiniin kannattaa silloin, kun tavalliset ihonhoitotuotteet eivät tunnu riittävän. Naamiovaihtoehtojen joukosta löydätkin erilaisia kasvonaamioita, joilla saat luotua ihania spa-hetkiä omaan kotiisi. Käytä epäpuhtauksia poistavia naamioita silloin tällöin ja lisää ravitsevampi yönaamio kasvoille muutaman kerran viikossa.

Naamioiden joukossa on poispestäviä naamioita, poisvedettäviä naamioita, naamiolappuja ja yönaamioita kasvoille, silmänympäryksille sekä huulille. Vaativampiinkin ihohuoliin kuten ekseemaan ja akneen apua tuovat kasvomaskit rauhoittavat ja auttavat viemään ihoon kosteutta tukkimatta ihohuokosia. Muita suosikkinaamioita ovat kertakäyttöiset Peel-Off-mustapäänaamiot ja herkän silmänympärysihon juonteita sekä kuivuutta hoitavat Eye Patch -silmänalusnaamiot.

KASVONAAMIOT

.

Näytetään kaikki 44 tulosta