Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Bearelin kanta-asiakasohjelma

Bearelin uusi kanta-asiakasohjelma julkaistaan pian. entistä paremmilla ja laajemmilla eduilla. Käy liittymässä Bearelin uuteen kanta-asiakasohjelmaan osoitteessa (julkaistaan myöhemmin) ja liitä siihen samalla Bearel-tilisi. Uudessa ohjelmassa on erikseen pisteporras pisteiden keräämiseen sekä kuukausi- ja viikkokohtaiset edut myymälään ja verkkokauppaan. Tutustu jo tänään!

Näin liityt

Mikäli sinulla ei ole vielä Bearel-tiliä, voit joko ensiksi luoda sellaisen tästä linkistä tai luoda suoraan tilin kanta-asiakasohjelmaan. Mikäli haluat, että pisteet kirjautuvat verkossa, tarvitset siihen Bearel-tilin.

Mikäli sinulla on jo Bearel-tili voit luoda nyt uuteen kanta-asiakasohjelmaan tilin ja liittää siihen Bearel-tilisi sekä siirtää vanhat pisteesi suoraan uuteen järjestelmään.

Bearel-tilin ja kanta-asiakkuuden voi luoda myös Bearelin Kampin myymälässä, jossa myyjä myös avustaa sinua.

Kanta-asiakasohjelman edut

Kanta-asiakasohjelma jakautuu etuihin ja pisteportaikkoon

Liittymisetu

-20% seuraavasta ostokerrasta sekä myymälässä ilmainen kangasnaamio ja verkossa seuraavaan tilaukseen ilmainen toimitus.

Kuukausi- ja viikkokohtaiset edut

Joka viikko ja kuukausi vauhtuvia etukuponkeja myymälään ja verkkoon erilaisilla eduilla ja tarjouksilla.

Syntymäpäivälahja

Saat kerran vuodessa syntymäpäivänäsi pienen lahjan meidän tiimiltä, jonka voit lunastaa silloin annettavalla koodilla verkosta.

1€ = 1 piste

 Saat jokaisesta ostoksiin käytetystä eurosta yhden pisteen kanta-asiakastilillesi

1 piste = 0,05€

Yksi piste on viiden sentin arvoinen ja voit käyttää pisteitä aina seuraavan oston yhteydessä

Lisää pisteitä

Arvostele ostamasi tuote, saat 2 pistettä tilillesi. Arvostelut tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua ja pisteiden kirjautumista.

Pisteportaat

Pisteportaikko muodostuu kolmesta tasosta. Luotuasi tili kanta-asiakasohjelmaan, aloitat Bearel Buddy -tasolta, mikäli sinulla ei ole aiempia pisteitä siirrettäväksi. Käytetyt pisteet eivät vähennä kerättyjen pisteiden saldoa, joten voit käyttää huoletta pisteitäsi heti, kun haluat.

Bearel Buddy

0-500p.

Saat 1 pisteen jokaisesta käyttämästäsi eurosta.

- > Saat siis 5% tuotteen hinnasta takaisin pisteiden muodossa.

Bearel Bestie

500-1500p.

Saat 2 pistettä jokaisesta käyttämästäsi eurosta.

-> Saat siis 10% tuotteen hinnasta takaisin pisteiden muodossa

Bearel Bae

+1500p.

Saat 3 pistettä jokaisesta käyttämästäsi eurosta.

-> Saat siis 15% tuotteen hinnasta takaisin pisteiden muodossa

Näin kanta-asiakasohjelma toimii verkossa

Pisteet kirjautuvat aina, kun teet ostoksia Bearel-tilillesi kirjautuneena. Kun haluat käyttää pisteitäsi, voit kassalla painaa "käytä pisteet" painiketta, jolloin pisteet muuttuvat raha-alennukseksi ostoskoriisi.

Kanta-asiakasohjelman edut toimivat verkossa niin, että etsit kanta-asaiakasohjelmasta edun, jonka haluat käyttää, sitten kopiot etuun kirjatun koodin ja liität sen "etukupongit" kohtaan kassalla. Edut toimivat vain, jos olet kirjautunut Bearel-tilillesi ja olet mukana kanta-asiakasohjelmassa.

Näin kanta-asiakasohjelma toimii myymälässä

Myymälässä pisteet kirjataan kanta-asiakasohjelmaan, kun annat myyjän joko skannata ohjelmasta löytyvän QR-koodin tai luettelet hänelle puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteet, jolloin myyjä löytää sinut myyjän kanta-asiakasjärjestelmästä.

Edut voit yksinkertaisesti näyttää puhelimesta, jolloin myyjä kirjaa ne sinulle kassalla. Liittymisedun lunastaminen toimii samalla tavalla. Huomioi, että kertakäyttöiset edut ovat myös myymälässä kertakäyttöisiä, vaikka ne olisi käytetty vain verkossa.

bearel ostoskassit

UKK | Usein kysyttyä kanta-asiakkuuteen liittyen