Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Peptidit ihonhoidossa

Peptidit ovat yksiä tämän hetken trendikkäimpiä ainesosia ja hyvästä syystä! Peptidien suosio perustuu pitkälti niiden moniin eri ominaisuuksiin, näkyviin tuloksiin sekä niiden hellävaraisuuteen.

Peptidit ovat aminohappoketjuja, joilla voi olla lähes mitä tahansa ihonhoidon ominaisuuksia riippuen siitä, mitä aminohappoja peptidi sisältää. Yleisesti voi ajatella, että peptidit kosteuttavat ihoa sekä auttavat ylläpitämään ihon normaalia toimintaa.

Kun peptidejä taas yhdistää keskenään, saadaan proteiineja, kuten kollageenia. Monet markkinoilla olevat vegaaniset kollageeniainesosat sisältävätkin samat peptidit kuin kollageeni. Monet ihonhoidossa käytettävät proteiinit taas hajoavat erilaisiksi peptideiksi iholla.

Peptidi-ihonhoito

Parhaat peptidit

Peptidit ajatellaan usein anti-age-ainesosina ja syy on siinä, että monet tutkituimmat peptidit auttavat juuri juonteiden häivyttämisessä sekä ihon kimmoisuuden lisäämisessä. Markkinoiden lupaavimpia peptidejä ovat muun muassa kuparipeptidit, argireliini sekä EGF.

Kuparipeptidi, eli Copper Tripeptide-1 signaloi iholle, että sen tulisi tuottaa lisää kollageenia, elastiinia sekä hyaluronihappoa kiinteyttäen ja täyteläistäen ihoa. Lisäksi se saa ihon paranemaan nopeammin ja tarjoaa myös antioksidanttista suojaa.

Kuparipeptidi on yksi tehokkaimmista peptideistä ja sitä usein tarjotaan hellävaraisemmaksi vastineeksi C-vitamiinille ja retinoideille. Kuparipeptidiä voi kuitenkin käyttää näiden molempien aktiiviaineiden kanssa tehostamaan niiden toimintaa.

Argireliini, eli Acetyl Hexapeptide-8 tunnetaan myös nimellä botoksi-peptidi, sillä se pystyy välittömästi kiinteyttämään ihoa ja häivyttämään juonteita. Vaikutus vaatii kuitenkin jatkuvaa käyttöä, eikä se todellisuudessa korjaa juonteita. Argireliini on kuitenkin mainio lisä aamun ihonhoitorutiiniin juuri tämän välittömän vaikutuksen johdosta.

EGF, eli epidermaalinen kasvutekijä on kuparipeptidin kanssa toinen erittäin tehokas peptidi. Se saa ihon paranemaan nopeammin sekä paranemaan terveemmän näköisenä. Se myös saa ihon uusiutumaan nopeammin. EGF toimii erittäin hyvin häivyttämään juonteita, tekstuuria sekä ihohuokosten näkyvyyttä iholla.

 

Parhaat peptidituotteet

COSRX Snail Peptide Eye Cream

COSRX | Advanced Snail Peptide Eye Cream on mielestämme paras peptidituote silmänympärysiholle. Tuote sisältää viittä eri peptidiä, muun muassa kuparipeptidiä ja argireliinia sekä kosteuttavaa etanaseerumia. Tuote on suunniteltu erityisesti kirkastamaan silmänympärysihoa sekä häivyttämään hienoja juonteita. Paksu geelimäinen koostumus imeytyy nopeasti ihoon ja sopii kaikille ihotyypeille. 

COSRX 6 Peptide Skin Booster SerumCOSRX | The 6 Peptide Skin Booster Serum on kuuden eri peptidin erittäin monitehoinen peptidiseerumi, jonka on tarkoitus tehostaa muiden aktiiviaineiden tehoa rutiinissasi. Yksinäänkin tuote tutkitusti kirkastaa, kiinteyttää, silottaa ja rauhoittaa ihoa sekä häivyttää juonteita ja ihohuokosia. Vesimäinen seerumi on helppo lisätä mihin tahansa ihonhoitorutiiniin. Tämä uutuus on peptidituotteista lupaavin!

Purito Deep Sea Droplet Serum

Purito SEOUL | Deep Sea Droplet Serum on täydellisen kevyt ja raikas lisäys jokaisen aamurutiiniin. Seerumi on erityisesti tarkoitettu syväkosteuttamaan ihoa ja tekemään siitä välittömästi kimmoisamman näköisen. Useiden kosteuttavien ainesosien, kuten tremella-sienen ja leväuutteen lisäksi seerumissa on argireliinia sekä kuparipeptidiä. Jo parilla tehopeptidillä voi saada paljon aikaan! 

the SAEM Power Ampoule Anti-Wrinkle

the SAEM | Power Ampoule Anti Wrinkle on paras edullinen valinta peptideitä kaipaavalle. Seerumi sisältää matalasta hintapisteestä huolimatta kahdeksaa eri peptidiä sekä niasiiniamidia kokonaisvaltaisen anti-age-vaikutuksen aikaansaamiseksi. Seerumin koostumus on myös täyteläinen ja hieman maitomainen, vaikka imeytyykin hyvin ihoon. Tuote sopii hyvin niin aamu- kuin iltarutiiniin.

Beauty of Joseon Red Bean Water Gel Cream

Beauty of Joseon | Red Bean Water Gel on mainio tapa lisätä peptideitä rutiiniin ilman ylimääräistä seerumia taikka paksua voidetta. Tämä tuote on nimittäin erittäin kevyt ja raikas geelivoide, joka sopii öljyisimmällekin iholle sekä kuumimpiin kesäpäiviin. Voide sisältää neljää eri peptidiä, muun muassa argireliinia sekä EGF:ää.

 

Peptidituotteita on siis monia erilaisia ja peptideistä voi olla hyötyä ihan kaikille ihotyypeille. Vaikka et näistä tuotesuosituksista löytäisikään juuri sinulle sopivaa peptidituotetta, suosittelemme tutustumaan Bearelin muihin peptidituotteisiin. Uskomme vahvasti, että valikoimastamme löytyy jokaiselle jokin sopiva tuote.

 

Jätä kommentti