Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Lador – kampaamotason tulokset kotona

Lador on vuonna 2007 perustettu korealainen hiustenhoitobrändi, joka tarjoaa kotona käytettäviä kampaamotason hiustenhoitotuotteita. Brändin nimi muodostuu sanoista “Laboratory” ja “Adorable” ja tuotteiden käytön tavoitteena on saavuttaa terveet hiukset sekä hiuspohja.

Ladorin tuotevalikoima on laaja ja hoitotuotteita löytyy jokaiselle hiustyypille jokaiseen tarpeeseen. Ladorin tuotteissa yhdistyvät korkea laatu, tehokkuus ja edullisuus.

Laadukkaat korealaiset hiustenhoitotuotteet


Lador tarjoaa jatkuvan tuotekehityksen avulla laadukkaat tuotteet hiusten ja päänahan ongelmien ratkaisemiseen. Ladorin tavoitteena on tehdä hiustenhoitorutiinista miellyttävä ja iloinen kokemus, sillä hiuksista ja hiuspohjasta tulisi pitää huolta päivittäin. Pehmeä vaahto ja miellyttävät tuoksut tuovat iloa ja hemmottelua päivään.

Ladorille tuotteiden korkea laatu on tärkeää. Brändi keskittyy tuoteturvallisuuteen liittyviin tutkimuksiin ja tuotteiden kehitykseen. Tuotteita testataan vähintään puolen vuoden ajan, jotta niiden turvallisuudesta ja tehosta voidaan varmistua. Tuotteet suunnitellaan herkkää ihoa ajatellen jättämällä pois ihoa mahdollisesti ärsyttävät ainesosat. Tavoitteena on jatkuvasti tutkia ja kehittää tuotteita, jotka vastaavat parhaiten asiakkaiden tarpeita.

Puhdistus, ravinteet ja päivittäinen suojaus


Ladorin tuotteet syväpuhdistavat hiukset ja hiuspohjan hellävaraisesti. Ne auttavat poistamaan hiustuotteiden jäämiä ja kuollutta ihosolukkoa. Syväpuhdistuksen jälkeen päänahka ja hiukset ovat vastaanottavaisempia hoitoaineille. Tämä on täydellinen hetki tarjota hiuksille proteiineista, mineraaleista ja aminohapoista koostuva hoito. Rutiinin loppuun Lador tarjoaa helppoja ja tehokkaita tuotteita, jotka auttavat suojaamaan hiuksia ulkoisilta ärsykkeiltä, kuten UV-säteilyltä ja lämpökäsittelyiltä.

Lador Wonder

Tehokas hoito hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin


Bearelin valikoimassa on ACV Vinegar -sarjan kolme tuotetta. Kaikki sisältävät viinietikkaa, joka auttaa tasapainottamaan päänahan ja hiusten pH:ta. Viinietikka hillitsee hiuspohjan ärsytystä ja vähentää hilseilyä ja kutinaa. Lisäksi se antaa hiuksiin kiiltoa ja pehmeyttä.

Lador ACV Vinegar Shampoo sisältää hedelmähappoja ja viinietikkaa. Se puhdistaa hellävaraisesti ilman vahvoja peseviä tensidejä ja rauhoittaa hiuspohjaa. Shampoon sisältämä teepuu-uute auttaa hillitsemään ärtymystä päänahassa ja poistamaan ylimääräistä talia.

Lador ACV Vinegar Treatment on raikastava hoitoaine, joka sisältää omenauutetta ja teepuuöljyä. Lisäksi siinä on runsaasti ravitsevia ainesosia, kuten avokado- ja oliiviuutetta, jotka tuovat kiiltoa ja silottavat hiuksia. Kasviöljyt, kuten arganöljy ja kameliaöljy ravitsevat ja vahvistavat hiusta yhdessä keramidien ja kollageenin kanssa.

Lador ACV Vinegar treatment hoitoaine

Hiukset vahvoiksi ja kiiltäviksi jo 50 sekunnissa


Ladorin Wonder-sarjan tuotteet vahvistavat ja kosteuttavat hiuksia tehokkaasti ja nopeasti. Tuotteet on suunniteltu erityisesti käsitellyille ja vaurioituneille hiuksille.

Lador Wonder Bubble -shampoo syväkosteuttaa hiuksia jättäen ne pehmeiksi ja tuuheiksi. Koostumus sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia, kuten leväuutetta. Sisältää lisäksi keratiinia ja seitsemää erilaista soijapavusta uutettua peptidiä, jotka vahvistavat ja ravitsevat hiuksia ja päänahkaa.

Lador Wonder Balm -hiusnaamio tehoaa jo 50 sekunnissa. Se korjaa ja kosteuttaa kuivia ja vaurioituneita hiuksia tarjoten kiiltoa ja suojaa. Naamion hoitava ja kosteuttava teho perustuu silkkiproteiinin ja 20 eri aminohapon korjaavaan vaikutukseen.

Lador Wonder Tear -hoitoaine on kevyt ja vesimäinen hoitoaine, joka lupaa tehdä ihmeitä jo 50 sekunnissa. Aloe vera -uute, hydrolysoitu silkkiproteiini, 20 erilaista aminohappoa ja keramidi auttavat saavuttamaan vahvat, sileät ja kiiltävät hiukset. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä hoitoainetta hiusnaamion jälkeen.

shampoo lador hoitoaine
Lador Wonder Balm

Hilseestä ja kuivuudesta eroon


Lador TripleX3 Natural -shampoo on yksi Bearelin suosituimmista Ladorin tuotteista. Se syväpuhdistaa hiukset ja hiuspohjan vihreän teen kantasolu-uutteen, teepuuöljyn ja mustaherukkauutteen avulla. Tuotteen sisältämä kurkumauute säätelee talintuotantoa. Shampoo on sulfaatiton, ja se sopii sekä kuivalle ja herkälle että rasvoittuvalle hiuspohjalle.

Tea Tree Scalp Clinic Hair Pack -hiuspohjanaamio sisältää etanaseerumia, vihreää teetä ja teepuu-uutetta, jotka rauhoittavat hiuspohjaa, ehkäisevät hilsettä ja tekevät hiuksista pehmeät. Saavuta tasapainoinen hiuspohja! Tuotteen sisältämä mentoli virkistää ja antaa miellyttävän raikkaan ja viileän tunteen. Naamio on shampoon lisäksi yksi suosituimmista Ladorin tuotteista Bearelin valikoimassa.

Lador Tea Tree hoitoaine

Tehokas apu vaurioituneille hiuksille

Hiukset koostuvat suurimmaksi osaksi keratiinista. Huonokuntoisissa hiuksissa keratiinia on vähemmän, joten vaurioitunut hius kaipaa keratiinia vahvistamaan sen rakennetta ja antamaan kiiltoa.

Lador Before Care Keratin PPT -keratiinihoito vahvistaa hiuksia ennen niiden kemiallista käsittelyä tai lämpökäsittelyä. Tuote sisältää hydrolysoitua keratiinia, joka on pieneksi pilkottu proteiinimolekyyli. Se kykenee tunkeutumaan hiuksen pintakerroksen läpi hoitaen hiusta ja muodostaen kalvon hiuksen pinnalle sitä suojaten.

Hoitosuihke parantaa hiusten elastisuutta ja pehmeyttä sekä palauttaa hiuksiin luonnollisen kiillon. Se parantaa kemiallisten käsittelyjen lopputuloksia esimerkiksi kirkastaen väriä hiusten värjäysten yhteydessä.


Hiustenhoidon ei tarvitse olla vaikeaa tai aikaa vievää, mutta muutamaan hyvään tuotteeseen kannattaa panostaa. Löydä sinulle sopivat hoitotuotteet ja -rutiini, ja hiustenhoidosta tulee helppoa ja mukavaa! Ladorin laadukkaita tuotteita löydät Bearelin verkkokaupasta sekä myymälästä.

Jätä kommentti