Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Purito | Deep Sea Droplet Serum

26,90

Syväkosteuttava seerumi, joka sisältää syvänmeren vettä, tremella-sientä sekä peptidejä. Tahmaamaton koostumus. Hajusteeton ja vegaaninen.

Varastossa

Kuvaus

Purito SEOUL Deep Sea Droplet Serum

SeerumiPurito Deep Sea Droplet Serum

 

Purito SEOUL Deep Sea Droplet Serum on syväkosteuttava seerumi. Seerumin kevyt ja juokseva koostumus sopii kaikille ihotyypeille ja tarjoaa syvää taspainottavaa kosteutta koko päiväksi. Vegaaninen ja hajusteeton koostumus.

Syvänmeren vesi ei ole vain vettä

Deep Sea Droplet Serum sisältää 66% syvänmeren vettä, joka on erittäin puhdasta ja mineraalirikasta. Syvänmeren veden mineraalit kuten kalium, magnesium ja kalsium kosteuttavat ihoa syvästi ja ylläpitävät ihon kosteustasapainoa pitkään. Lisäksi ne rauhoittavat ihoa. Seerumissa on myös merikasvien kosteuttava kompleksi, joka tukee myös kosteustasapainoa.

Tremella sieni, parempi kuin hyaluronihappo?

Tremella-sienen on todettu sitovan itseensä yhtä paljon vettä kuin hyaluronihapon, joten se tuo erittäin paljon kosteutta iholle. Toisin kuin hyaluronihappo, tremella-sieni ei tee tuotteesta tahmaista. Tämän johdosta seerumi sopii useammalle ihotyypille, ja parantaa ihotuntumaa.

Seerumissa on lisäksi vielä ihoa kiinteyttävä ja uudistava peptidi tuomaan anti-age-vaikutteita sekä mehukkaampaa ilmettä iholle.

 

Käyttö

Levitä seerumi puhtaille kasvoille ennen kosteusvoidetta. Seerumi toimii hyvin Puriton Deep Sea Pure Water Cream -voiteen kanssa.

Ainesosat

Sea Water(66.01%)(Skin-Conditioning Agents – Humectant), Butylene Glycol(Skin-Conditioning Agents), Propanediol(Solvents), Glycerin(Humectants), Water(Solvents), 1,2-Hexanediol(Solvents), Caprylic/Capric Triglyceride(Skin-Conditioning Agents), Hydrolyzed Glycosaminoglycans(Skin-Conditioning Agent – Miscellaneous), Betaine(Humectants), Ectoin(Skin-Conditioning Agents), Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract(Skin-Conditioning Agents – Humectant), Tremella Fuciformis Polysaccharide(Skin-Conditioning Agent – Miscellaneous), Salicornia Herbacea Extract(Skin-Conditioning Agent – Miscellaneous), Laminaria Japonica Extract(Skin-Conditioning Agents), Caulerpa Lentillifera Extract(Skin-Conditioning Agents), Acetyl Hexapeptide-8(Skin-Conditioning Agents), Copper Tripeptide-1(Skin-Conditioning Agents), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer(Viscosity Increasing Agents – Aqueous), Xanthan gum(Viscosity Increasing Agents), Allantoin(Skin Protectants), Adenosine(Skin-Conditioning Agents), Tromethamine(pH Adjusters), Disodium EDTA(Chelating Agents), Ethylhexylglycerin(Skin-Conditioning Agents)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Purito | Deep Sea Droplet Serum”

Saatat myös pitää...

Purito Deep Sea Droplet seerumi
Purito | Deep Sea Droplet Serum
26,90