Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Some By Mi | Micro Pin Spot Patch (9 pcs)

9,90

Innovatiiviset finnilaastarit, jotka on varusteltu hyaluronihappolla ja Truecica:lla päällystetyillä mikroneuloilla.

Varastossa

Kuvaus

Some By Mi Micro Pin Spot Patch (9 pcs)

FinnilaastaritSome By Mi Micro Pin Spot Patch (9 pcs) mood

 

Some By Mi Micro Pin Spot Patch ovat innovatiivisia hyaluronihapolla ja Truecica™:lla päällystettyjä mikroneuloja sisältäviä finnilaastareita. Ne tuovat rauhoittavia ja kosteuttavia vaikutuksia suoraan ihon ongelmakohtaan. Laastarit sopivat kaikille ihotyypeille mutta etenkin epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Ne pysyvät lujasti paikallaan.

Laastarit sisältävät lisäksi salisyylihappoa ja niasiiniamidia, jotka yhdessä auttavat hallitsemaan ihon talintuotantoa ja vähentämään epäpuhtauksia. Näin ne myös auttavat palauttamaan sileän ja kirkkaan ihon.

Laastarit ovat uusi lisäys Some By Min tunnettuun 30 Days Miracle -sarjaan. Hydrokolloidilaastarit ovat vedenpitäviä mutta hengittäviä ja ne edistävät tehokkaasti epäpuhtauksien paranemista imemällä lian ja mädän finnistä sekä suojaamalla niitä muilta ulkoisilta tekijöiltä.

 

Käyttö

Varmista, että vahingoittunut alue on puhdas ja kuiva. Irrota laastari levystä ja kiinnitä se suoraan kohdistettuun näppylään tai epäpuhtaan. Paina lujasti yli 3 sekuntia. Anna laastarin vaikuttaa ainakin 4 tuntia tai esimerkiksi yön yli ja poista laastari varovasti.

Ainesosat

Trehalose, Cellulose Gum, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Niacinamide, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Water, Madecassoside, Water, Salicylic Acid, Butylene Glycol, Polyglyceryl-10 Laurate, 1,2-Hexanediol, Ethyl Hexanediol, Centella Asiatica Extract, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecassic Acid, Artemisia Vulgaris Extract

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Some By Mi | Micro Pin Spot Patch (9 pcs)”

Saatat myös pitää...

Some By Mi Micro Pin Spot Patch (9 pcs) tuotekuva
Some By Mi | Micro Pin Spot Patch (9 pcs)
9,90