Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

The Skin House

The Skin House Bearel

The Skin House – Fresh Naturalistic Cosmetics. Etelä-Korealaisen The Skin Housen (TSH) tuotteet ovat ulkonäöltään kauneimpia tuotteitamme. Mikä parasta, kyseessä on premium-brändi ilman premium-hintaa! The Skin Housen valmistaja Noksibcho Pharmaceutical on valmistanut ihonhoitotuotteita maailman vaativimmille asiakkaille (eteläkorealaisille) jo vuodesta 1979, joten tuotemerkin korkea laatu on taattu. Sillä on mm. GMP-sertifikaatti (Good Manufacturing Practice), joka kertoo standardien mukaisesta jatkuvasta laadunvalvonnasta ja virheettömästä valmistuksesta.

Brändin kolme tärkeintä arvoa ovat rehellisyys, erinomaiset ainesosat ja asiakkaiden tyytyväisyys. Yrityksen takana on kolmenkymmenen vuoden ajalta valtavasti kokemusta ja tietotaitoa, joita se hyödyntää vanhojen ja uusien tuotteiden kehittämisessä. Noksibcho Pharmaceuticalin edistykselliseen teknologiaan perustuva The Skin House ei säästele luonnosta saatavien ainesosien käytössä. Turvalliset ja tehokkaat ihonhoitotuotteet on kehitetty ylläpitämään ihon hyvinvointia ja nuorekkuutta sekä ehkäisemään ihon ennenaikaista ikääntymistä.

Bearelilla on kunnia saada tämä ihonhoidon edelläkävijä valikoimaan ja meidän asiakkaiden saataville! Löydät valikoimasta tuotesarjoja ja yksittäisiä tuotteita ihon eri tarpeisiin. Lue alta lisätietoa ja löydä omat holy grail -tuotteet.

THE SKIN HOUSE

.

Näytetään kaikki 21 tulosta