Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Aromatica

aromatica

Aromatica on korealainen luonnonkosmetiikkamerkki, jonka tavoitteena on kehittää tehokkaita, turvallisia, terveellisiä ja kestäviä kosmetiikkatuotteita ympäristöä kunnioittaen. Aromatica valitsee tuotteisiinsa luonnollisia ja orgaanisia ainesosia, jotka on saatu suoraan luotettavilta valmistajilta ympäri maailman. Kestävämmän maailman rakentamiseksi, brändi on myös sitoutunut luomuviljelyyn. Aromatica tuottaa tuotteensa itse, jolloin he pystyvät hallinnoimaan jokaista vaihetta tuotantoprosessissa.

Aromaticalla on arvostettu ECOCERT -sertifikaatti. Brändi on sitoutunut edistämään hyviä ympäristö- ja yhteiskuntakäytäntöjä. Lisäksi Aromatica on rekisteröity Vegan Societyn kumppaniksi, joka on maailman vanhin ja arvostetuin vegaaniorganisaatio. Vuonna 2016 Aromaticalle myönnettiin ensimmäisenä korealaisena tuotemerkkinä Yhdysvaltain EWG VERIFIED ™ -sertifikaatti.

Aromatican tuotteet ovat eläinkokeettomia ja vegaanisia eli ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia. Tuotevalikoimasta löydät ihoa helliviä ihonhoitotuotteitta ja hiustenhoitotuotteita.

AROMATICA

Näytetään kaikki 19 tulosta