Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Pyunkang Yul | Essence Toner 200 ml

4.86 5:stä
(7 tuotearviota)

24,90

Kasvoden ja seerumin yhdistävä Essence Toner rauhoittaa ja kosteuttaa herkästi punoittavaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille. Saatavilla myös 30 ml ja 100 ml:n matkakokoiset versiot!

Saatavilla vain verkkokaupasta.

Varastossa

Kuvaus

Essence Toner

Seerumimainen kasvovesi

Pyunkang Yul Essence Toner 2

 

Pyunkang Yul Essence Toner on tehokkaasti kosteuttava kasvovesi. Seerumimainen kasvovesi imeytyy nopeasti rauhoittaen, vahvistaen ja tasapainottaen ihoa.

Ravitsevat ainesosat

Kasvovesi ei sisällä tavallista vettä, sillä 91,3% kasvovedestä on uutettu maitotikan juuresta (Milkvetch Root Extract/Astragalus Membranaceus Root Extract), mikä on täynnä ihoa auttavaa betaiinia ja mineraaleja.

Maitotikan juuri on antioksidanttinen, tulehdusta lievittävä ja ravitseva ainesosa, jota on käytetty kiinalaisessa lääketieteessä jo yli 2000 vuoden ajan.

Kenelle tuote sopii?

Pyunkang Yul Essence Toner on suunniteltu herkälle ja helposti punoittavalle iholle. Kasvovesi on mitä parhain tehokosteuttamaan ihoa 7-skin methodin avulla, joten voit halutessasi kerrostaa tuotetta kasvoille 7 kertaa ennen kosteusvoiteen lisäämistä.

Pyunkang Yul -hoitotuotteet ovat aina vegaaneja ja hajusteettomia, eivätkä ne sisällä väriaineita.

 

Käyttö

Taputtele kasvovesi puhtaille kasvoille kevyesti käsillä. Jatka ihonhoitorutiinia kosteusvoiteella. Käytä aamuin illoin. Jos ihosi on kuiva, voit kerrostaa kasvovettä useamman kerroksen.

 

Ainesosat

Astragalus Membranaceus Root Extract, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, Arginine

7 arviota tuotteelle Pyunkang Yul | Essence Toner 200 ml

 1. 5 5:stä

  Matildaranta (varmistettu kirjoittaja)

  Pieni annos riittää kosteuttamaan kasvoja. Ihanan kosteuttava.

 2. 5 5:stä

  Arina Rynty (varmistettu kirjoittaja)

  Geelimäistä kasvovesi, tuoksu hyvältä, ihoa ei ärsyttää. Hyvä!

 3. 5 5:stä

  Mirjami (varmistettu kirjoittaja)

  Riittoisa koostumus, helppo taputella iholle. Kosteuttaa hyvin.

 4. 5 5:stä

  Saara (varmistettu kirjoittaja)

  Luottotuote, 3 pulloa käyttäneenä voin sanoa että tämä sopii silloin kun kaikki muu ärsyttää ihoa Mieto luonnollinen tuoksu. Rasvoittuvalle, pintakuivalle iholleni riittää yksi kerros, kuivaihoinen voi haluetssaan kerrostaa. Paksu, todella riittoisa koostmus. Niin hyvä, että aina on oltava backup kaapissa 🙂

 5. 5 5:stä

  Janna (varmistettu kirjoittaja)

  Pintakuivalle ongelmaiholleni on todella vaikeaa löytää tuote joka kosteuttaa ihoa tukkimatta sitä, joten kokeilin ensin pienen pullon. Ihastuin! Ihoni näyttää ja tuntuu kosteutetulta, eikä tämä ole aihettanut lisää yli määräisiä näppyjä. Lisäksi tuote on todella riittoisa.

 6. 5 5:stä

  Laura (varmistettu kirjoittaja)

  Ihan paras! Riittoisa ja tehokas ennen kaikkea. Kosteuttaa todella hyvin, toinen pullo menee tilaukseen heti kun saatavilla

 7. 4 5:stä

  Lyyli (varmistettu kirjoittaja)

  Paksumpi kasvovesi, joka levittyy hyvin, imeytyy nopeasti ja kosteuttaa ihoa. Tykkään, mutta kaipaisin ehkä vielä jotain kosteuttavampaa.

Lisää arvio

Saatat myös pitää...

Pyunkang Yul Essence Toner 200 ml
Pyunkang Yul | Essence Toner 200 ml
24,90