Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Pyunkang Yul | Mist Toner

5.00 5:stä
(3 tuotearviota)

16,9022,90

Kasvovesisuihke viilentää, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Antioksidanttinen, hellävarainen ja vegaaninen koostumus. Voidaan käyttää myös päivän aikana meikin päälle. Saatavilla 100 ml ja 200 ml versio.

Saatavilla vain verkkokaupasta.

Kuvaus

Pyunkang Yul Mist Toner

KasvovesisuihkePyunkang Yul Mist Toner

 

Pyunkang Yul Mist Toner -kasvovesi viilentää, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa päivän aikana. Saatavilla 100 ml ja 200 ml versio.

Kätevä kasvovesisuihke sisältää 91,9% Coptis Japonica -kasvin juuriuutetta. Coptis Japonica on antioksidanttinen, tulehdusta lievittävä, ihoa ravitseva kasvi.

Hellävaraiseen kosteutukseen

Mist Toner -kasvosuihke imeytyy nopeasti kosteuttaen ja virkistäen ihoa. Mist Toner soveltuu käytettäväksi tavallisena kasvovetenä aamuin illoin ja meikin päälle suihkutettavaksi pitkin päivää.

Ei keinotekoisia hajusteita, väriaineita eikä ärsytä ihoa. Tuotetta ei ole testattu eläimillä.

Kasvovesisuihke sopii kaikille ihotyypeille. Sitä suositellaan herkälle, ärtyneelle ja kosteusköyhälle iholle rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa päivän mittaan.

 

Käyttö

Suihkuta puhdistuksen jälkeen kasvoille. Käytä myös päivän aikana viileentääksesi ihoa ja ehkäistäksesi sen kuivumista, meikin karisemista sekä ihon ylimääräistä öljyttymistä.

 

Lisätiedot

Koko

100 ml

Ainesosat

Coptis Japonica Root Extract, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Glycerin, Sodium Hyaluronate

3 arviota tuotteelle Pyunkang Yul | Mist Toner

 1. 5 5:stä

  wilhood (varmistettu kirjoittaja)

  Minulla on ollut vaikeuksia löytää oikeasti herkälle iholle toimivaa kasvovettä mutta tämä on vaikuttanut erittäin hyvältä siihen tarkoitukseen! Vain 5 ainesosaa, ei tuoksu, suihkepullo sumuttaa tasaisesti (joskin ensimmäiset suihkaukset menevät helposti väärään suntaan sillä suurinkorkki kiertyy helposti kädessä). Kosteuttaa, helppo kerrostaa, yksinkertaisesti ihana tuote. Eikä aiheuta samanlaista nenän hilseilyä tai punoitusta kuin useat muut kokeilemani suihkeet.

 2. 5 5:stä

  Karoliina (varmistettu kirjoittaja)

  Todella miellyttävä tuote, joka tekee, mitä lupaa. Suihke ei tule ihan niin hienojakoisena sumuna kuin parhaimmissa vastaavissa pakkauksissa, mutta itseäni se ei ole haitannut. Jos hankkisin ensisijaisesti meikin päällä käytettävän tuotteen, en ehkä valitsisi tätä.

 3. 5 5:stä

  Ressu (varmistettu kirjoittaja)

  Tekee tehtävänsä, mutta ei ole super hienojakoinen ja mielestäni tuotetta tulee aika paljon per suihkaus. En tiedä johtuuko vaan siitä, että on ”juuri avattu paketti”. En kuitenkaan itse käytä tätä meikin päällä, joten nuo seikat eivät haittaa.

Lisää arvio

Saatat myös pitää...

Pyunkang Yul | Mist Toner
16,9022,90