Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Purito | Clear Code Superfruit Cleanser

5.00 5:stä
(1 tuotearvio)

22,90

Syväpuhdistava, mutta ihon mikrobiomia ja suojamuuria tukeva puhdistusvaahto. Hajusteeton ja vegaaninen koostumus.

Varastossa

Kuvaus

Purito SEOUL Clear Code Superfruit Cleanser

PuhdistusvaahtoPurito Clear Code Superfruit Cleanser

 

Purito SEOUL Clear Code Superfruit Cleanser on epäpuhtauksia hillitsevä syväpuhdistava puhdistusvaahto. Puhdistusvaahto on erityisesti suunniteltu öljyiselle ja sekaiholle, joka on altis epäpuhtauksille. Syväpuhdistavasta vaikutuskesta huolimatta puhdistuvaahto pyrkii säilyttämään sekä tukemaan ihon mikrobiomia ja suojamuuria samalla puhdistaen ihohuokosia. Hajusteeton ja vegaaninen koostumus.

Mikrobiomi on ihon terveyden ydin

Ihon mikrobiomi muodostuu hyvistä ja huonoista bakteereista. Hyvät bakteerit auttavat pitämään ihon puhtaana ja ylläpitävät ihon luontaista aineenvaihduntaa. Pahat bakteerit taas pyrkivät järkyttämään tätä tasapainoa. Järkkynyt mikrobiomi voi johtaa ärtymykseen, kuivuuteen, sameuteen, tekstuuriin sekä epäpuhtauksiin.

Puhdistusvaahdon sisältämä noni-hedelmän uute häiritsee pahojen bakteerien toimintaa iholla, jolloin hyvät bakteerit pääsevät hallitsemaan mikrobiomia. Kasvikompleksi sekä fermentoidut ainesosat taas ruokkivat hyviä bakteereja, jolloin ne pääsevät täysiin voimiinsa.

Tulehdusta ja tukkeumia puhdistusvaahto hillitsee salisyylihapolla. Joka pääse sisälle ihohuokosiin puhdistamaan ylimääräisen talin ja lian sekä rauhoittamaan ärtymystä.

Puhdistusvaahto muodostaa erittäin kuohkean ja hienojakoisen vaahdon joka jättää ihon täysin puhtaaksi, mutta pehmeäksi.

 

Käyttö

Hiero puhdistusvaahtoa kasvoille noin 30 sekuntin ajan ja huuhtele huolellisesti. Poista tarvittaessa vahva meikkin ennen puhdistusta ja viimeisetele rutiini kevyellä kosteusvoiteella. Tuote sopii hyvin yhtee Puriton Clear Code Superfruit Serumin kanssa.

Ainesosat

1 arvio tuotteelle Purito | Clear Code Superfruit Cleanser

  1. 5 5:stä

    Elli

    Hyvä ja tehokas putsari! Sopii omalle sekaiholle hyvin. Ei kuivata vaan jättää ihon pehmeäksi.

Lisää arvio

Saatat myös pitää...

Purito Clear Code Superfruit Cleanser
Purito | Clear Code Superfruit Cleanser
22,90