Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

COSRX | Low pH Good Morning Gel Cleanser

4.53 5:stä
(30 tuotearviota)

16,90

 • COSRX
 • Puhdistusgeeli
 • 150 ml

Geelipohjainen puhdistusaine, joka on hellävarainen iholle. Tuotetta on myyty maailmanlaajuisesti jo yli 10 miljoonaa kappaletta!

Varastossa

Kuvaus

COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser

Kasvojenpuhdistusaine

 

COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser -puhdistusgeeli poistaa kuolleen ihosolukon ja yön aikana kasvoille kertyneen ylimääräisen talin.

Puhdistusaineen luonnollinen BHA-happo auttaa puhdistamaan ihon pintaa poistaen kuollutta ihosolukkoa ja ehkäisten epäpuhtauksia. Aavistuksen hapan pH on iholle optimaalinen.

Tuotteen hyödyt lyhyesti

 • Kaikille ihotyypeille
 • Sopii aamu- ja iltakäyttöön
 • Poistaa kasvoilta lian ja epäpuhtaudet
 • Sisältää antibakteerista teepuuöljyä
 • Ihoystävällinen pH 5-6

Antibakteerinen teepuu

Puhdistusaineen kevyt tuoksu on peräisin sen sisältämästä teepuuöljystä.

Antibakteerinen teepuu auttaa lievittämään ihotulehduksia ja se on erinomainen ainesosa iho-ongelmien hoidossa. Rasvoittuvaa ihoa tasapainottava teepuuöljy auttaa vähentämään epäpuhtauksien muodostumista.

Nimestään poiketen Good Morning Gel Cleanser sopii käytettäväksi aamuin illoin sellaisenaan tai kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena.

Matala pH 5-6

COSRX:n Good Morning Gel Cleanser on Matalan pH:n puhdistusaine, joka on suunniteltu herkälle ja ongelmaiholle puhdistamaan kasvot tehokkaasti ilman ihoärsytystä.

Sen matala pH auttaa ehkäisemään ihon pH-tason nousua puhdistuksen seurauksena. Usein hanavedessä ja vaahtopuhdistusaineissa on korkea pH, joka kuivattaa ihoa ja edistää sen epätasapainoa.

Matala pH 5-6 auttaa ehkäisemään kasvojen ihon kuivumista ja kiristävää tunnetta. Geelimäinen ja pehmeästi vaahtoava puhdistusaine on hellävaraisempi iholle.

 

Käyttö

Vaahdota geelipuhdistusainetta kostutettujen käsien välissä ja hiero pyörivin liikkein kasvoihin.

Käytä sellaisenaan puhdistamaan kasvot aamuisin ja iltaisin tai tee kaksoispuhdistus puhdistamalla kasvot ensin puhdistusöljyllä ja sen jälkeen COSRX:n Good Morning Gel Cleanser -puhdistusaineella.

 

Ainesosat

Teepuuöljy on ilmoitettu ainesosalistassa nimellä Parfum.

Aqua/Water, Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate 20, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Sodium Chloride, Butylene Glycol, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Allantoin, Sodium Benzoate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citric Acid, Styrax Japonicus Branch/Fruit/Leaf Extract, 1,2-Hexanediol, Betaine Salicylate, Saccharomyces Ferment, Cryptomeria Japonica Leaf Extract, Nelumbo Nucifera Leaf Extract, Pinus Palustris Leaf Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Oenothera Biennis Flower Extract, Pueraria Lobata Root Extract, Ethyl Hexanediol, Limonene

30 arviota tuotteelle COSRX | Low pH Good Morning Gel Cleanser

 1. 3 5:stä

  Herkkäihoinen

  Tuote ei ole hajusteeton ja sisältää parfyymia, vaikka nettisivuilla toisin väitetään. Haju on myös hyvin voimakas. Positiivista on se, että tuote on erittäin riittoisa ja pienikin määrä puhdistaa kasvot hyvin. Ostaisin siis uudelleenkin, jos ei sisältäisi hajusteita.

 2. 5 5:stä

  Hanilo (varmistettu kirjoittaja)

  Puhdistaa kasvot hyvin, eikä jätä kiristävää tunnetta iholle. Tuote ei ole hajusteeton, mutta haju ei ole mielestäni pistävä/voimakas. Yksi putkilo on erittäin riittoisa 🙂

 3. 5 5:stä

  Eve (varmistettu kirjoittaja)

  Luotto putsari! Puhdistaa hyvin muttei kuivata ihoa, pitää myös ihon ongelmat loitolla ! Riittoisa pullo

 4. 5 5:stä

  Laura (varmistettu kirjoittaja)

  Tuote tuoksuu teepuulle, se saattaa tuntua vahvalta mutta itse olen jo tottunut eikä tuoksu jää iholle pesun jälkeen. Hinta-laatusuhde erittäin kohdillaan ja tuote on riittoisaa! Jättää puhtaan tunteen muttei kuivata, ostan ehdottomasti jatkossakin tätä

 5. 5 5:stä

  neppuli

  ihan lempparicleanser! Itseäni ei haittaa mieto hajuste, eikä se ärsytä herkkää ihoani ollenkaan. Tosi riittoisa, little goes a long way ja ei kuivata ihoa yhtään.

 6. 5 5:stä

  soso (varmistettu kirjoittaja)

  Iho tuntuu todella pehmeältä ja tasaiselta käytön jälkeen. Aika voimakas haju, mutta itseäni se ei haittaa. Tähän mennessä paras gel cleanser mitä olen testannut!

 7. 5 5:stä

  iidahoo (varmistettu kirjoittaja)

  Todella hyvä tuote. Ihon kunto parantunut huimasti kaksoispuhdistukseen siirryttyäni. Tuoksu ei ole erityisen miellyttävä mutta ei ole pahemmin häirinnyt.

 8. 5 5:stä

  Emilia (varmistettu kirjoittaja)

  Tosi riittoisaa, miedon hajuista ja on rauhoittanut naamani!

 9. 4 5:stä

  mariapauliina

  Toimii hyvin kaksoispuhdistuksessa yhdessä öljyputsarin kanssa 🙂 Tuoksu ei ole kaikista miellyttävin, mutta käytän silti tuotetta ilolla! Tässäkin hyvä hinta-laatusuhde!

 10. 5 5:stä

  k.l (varmistettu kirjoittaja)

  Olen välissä kokeillut muita putsareita, mutta palannut aina lopulta tähän. Tuoksu on omaan nenääni mieto, enkä muutenkaan juuri välitä miltä tuotteet tuoksuvat, ellei kyse ole kasvoihin jätettävästä tuotteesta. Itselläni on kuiva ja herkkä iho, mutta tämä on riittävän hellävarainen, eikä ärsytä ihoa. Joskus aikoinaan välttelin geeliputsareita, kun tuntui etteivät ne putsanneet meikkipohjaa vaan lähinnä pyörittivät sitä ihon pinnalla, mutta tämän kanssa ei ole ollut sitä ongelmaa.

 11. 4 5:stä

  carat

  Ihanan riittoisa ja hyvin toimiva tuote. Toimii hyvin osana ihonhoitorutiinia eikä kuivata naamaa 🙂

 12. 5 5:stä

  Miiu

  Ihana tuote, riittää pitkäksi aikaa ja jättää ihon pehmeän tuntuiseksi. Ostan ehdottomasti jatkossakin!

 13. 5 5:stä

  Mari Hernesniemi (varmistettu kirjoittaja)

  Tuoksu oli aika voimakas ja pistävä ensimmäisillä käyttökerroilla. Tykästyin kuitenkin tuotteeseen enkä enää osaa olla ilman sitä. Tehokas mutta ei kuivattava!

 14. 5 5:stä

  tluoma (varmistettu kirjoittaja)

  Todella riittoisa tuote, ei jätä kiristävää tunnetta tai kuivata ihoa, suosittelen!

 15. 5 5:stä

  Saikar (varmistettu kirjoittaja)

  Riittoisa ja ei jätä kiristävää tunnetta iholle.

 16. 5 5:stä

  Aada Niemi (varmistettu kirjoittaja)

  tää on ihan huippuputsari mun akneiholle 🙏🏻😫

 17. 4 5:stä

  kiira_k (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä perusputsari, joka ei kuivata ihoa kiristäväksi. Vaahtoaa kivasti ja tuote on erittäin riittoisa. Tuoksu ei paras mahdollinen, mutta kaikkeen tottuu 🙂

 18. 3 5:stä

  Vera Mäenpää (varmistettu kirjoittaja)

  Muuten hyvä tuote, mutta ei tunnu lähtevän iholta ilman ylim. ”hinkkausta”.
  Ihonhoitorutiinin seuraavia tuotteita laitettaessa yhtäkkiä kasvoissa onkin vielä puhdistustuotetta jäljellä (kasvot vaahdottuu) ja joutuu pesemään kasvot vielä kerran, jolloin mm. ne rutiinin seuraavat tuotteet pitää pestä pois ja laittaa uudestaan…

 19. 4 5:stä

  Iida (varmistettu kirjoittaja)

  Vahva teepuun tuoksu häiritsi aluksi, mutta siihen tottui. Ihan hyvä perusputsari kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen, riittoisa ja ei-kuivattava.

 20. 5 5:stä

  isabelK (varmistettu kirjoittaja)

  Ihan lemppariputsari, peittoaa ceravet mennen tullen! Itellä herkkä, herkästi tukkeutuva iho ja tästä on tullut ihan luottotuote!

 21. 5 5:stä

  Leea Kujala (varmistettu kirjoittaja)

  Ihana putsari epäpuhtaisuuksiin taipuvalle iholleni. Käytän tätä iltaisin kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena ja jättää ihon todella puhtaan tuntuiseksi. Talvella tosin saattaa hieman kuivattaa ihoa.

 22. 4 5:stä

  Katri Huhtanen (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä ja tehokas putsari, mutta yksi tähti lähti vähän liian voimakkaasta tuoksusta. Tosi hyvä toisena putsarina. Menee myös suihkussa ainoana tuotteena.

 23. 5 5:stä

  empsu (varmistettu kirjoittaja)

  Oikeasti hyvä putsari! Tasapainottaa ihoa ja jättää sen ihanan pehmeäksi. Ei kiristä pesun jälkeen yhtään! Jos jotain huonoa pitää keksiä, niin pakkauksen korkki on tosi löysä ja geeliä valuu välillä korkin sisään..

 24. 5 5:stä

  SaaraK (varmistettu kirjoittaja)

  Loistava putsari. Sopii herkälle sekoiholleni hyvin. Todella riittoisa. Ihan pieni nökäre tuotetta riittää. Iholle jää ihana pehmeä tunne.
  Miinusta hajusta, mutta muuten hyvä tuote.

 25. 3 5:stä

  Saana

  Puhdistaa hyvin kasvot. Parhaiten toiminut itsellä kaksoipuhdistuksen kanssa. Itsekseen kuivattaa ja kiristää kasvoja, vaikka onkin suositeltu sekaiholle. Vahva tuoksu.

 26. 5 5:stä

  Anna

  Heittämällä paras putsari mitä tähän asti oon käyttänyt! Käytän tätä aamuisin, iholle jää kivan pehmeä fiilis ja vähentää selkeästi (muuten herkän ja pintakuivan) ihon rasvaisuutta. 🙂 Tuoksu oli aluksi aika voimakas, mutta siihen tottui nopeasti eikä se jää iholle.

 27. 5 5:stä

  Ansku79 (varmistettu kirjoittaja)

  Oon käyttänyt vasta muutaman päivän ja on tosi hyvä tuote,herneen kokoisen määrän laitan tuotetta ja riittää hyvin.ei jätä ihoa kuivan oloiseksi.

 28. 5 5:stä

  anni.johnsson@hotmail.com (varmistettu kirjoittaja)

  Tämä oli huippulöytö🤩👌🏻 pieni määrä riittää koko kasvoille 👍🏻 hinta-laatusuhde paikallaan!

 29. 3 5:stä

  Satu

  Onko muilla tullut finnejä reilu 2 viikon käytön jälkee itelle kåvi näin

 30. 4 5:stä

  sssunski (varmistettu kirjoittaja)

  Kivan raikas tuoksu ja tuntuu oikeasti puhdistavan ihon hyvin. Käytän kaksoispuhdistuksessa öljyputsarin lisäksi, yksinään käytettynä omalle iholle liian kuivattava. Erittäin riittoisa ja jättää ihon mukavan pehmeäksi.

Lisää arvio

Saatat myös pitää...

COSRX | Low pH Good Morning Gel Cleanser
16,90