Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Some By Mi – puhtaasti kliininen

Some By Mi on kulttimaineeseen noussut korealainen ihonhoitobrändi. Brändi tuli tunnetuksi heidän 30 Miracle -sarjasta, joka lupasi tehdä ihmeitä iholle jo 30 päivässä. Nykyään brändillä on kuitenkin uusi filosofia: From Clean to Clinical.

Some By Mi lupaa tarjota puhtaita ja laadukkaita koostumuksia kliinisellä otteella. Some By Mi teettääkin nykyään jokaiselle tuotteelleen kliiniset testaukset tuotteiden toimivuudesta. Siksi brändi myös uskaltaa luvata näkyviä tuloksia tuotteita käyttäville.

Some By Mi:n tuotteet on jaoteltu selkeisiin tuotelinjoihin, jotka muodostavat valmiita ihonhoitorutiineja eri ihohuoliin ja eri ihotyypeille. Jokaisessa sarjassa on runsaasti hellävaraisia luonnonmukaisia ainesosia sekä tuttuja aktiiviaineita hellävaraisissa pitoisuuksissa.

Some By Mi

Tuotesarja jokaiselle

Tuntemalla sarjat hyvin, on sinun helpompi rakentaa juuri itsellesi sopiva Some By Mi -rutiini.

AHA BHA PHA 30 Days Miracle -sarja on erityisesti epäpuhtauksien hoitoon tarkoitettu tuotesarja. Sarjan tuotteet sisältävät kuorivia happoja sekä rauhoittavia kasviuutteita. Sarja pyrkii rauhoittamaan ärtymystä sekä puhdistamaan ihohuokosia. Sarjan koostumukset ovat kevyitä ja raikkaita ja niissä on aromattinen vehreä tuoksu. Tuotteet on testattu komedogeenittömiksi.

Beta Panthenol Repair -sarja on erityisesti kuivalle ja herkälle iholle tarkoitettu sarja. Sarjan tuotteet tehokosteuttavat ihoa jopa 100 tunnin ajan. Pantenoli ja beta-sitosteroli rauhoittavat ihoa ja vahvistavat sen suojamuuria. Sarja on hajusteeton ja testattu sopivan myös herkälle iholle. Koostumukset ovat maitomaisia ja erittäin hoitavia. Sarjan tuotteet on myös testattu komedogeenittömiksi.

Retinol Intense -sarja on myös aloittelijoille sopiva retinol-sarja. Sarjan tuotteet sisältävät miedon pitoisuuden retinolia, retinaalia sekä bakuchiolia, jotka kaikki yhdessä tehostavat toistensa toimintaa. Tuloksena on näkyvä parannus juonteisiin sekä ihon tekstuuriin ilman turhaa ihoärsytystä. Koostumukset ovat hoitavia, mutta kevyitä ja niissä on kevyen kukkaisa tuoksu. Sarjan tuotteet on testattu komedogeenittömiksi.

Yuja Niacin Miracle Brightening -sarja on tarkoitettu kirkastamaan epäpuhdasta ihoa. Sarjan tuotteet sisältävät yuja-uutetta sekä niasiiniamidia, jotka yhdessä kirkastavat ihoa sekä auttavat hillitsemään epäpuhtuaksia. Tuotteet sopivat eritysiesti hoitamaan epäpuhtuaksien jättämiä tummia jälkiä. Tuotteissa on raikkaat geelimäiset koostumukset sekä raikas sitrustuoksu.

Propolis B5 Glow Barrier -sarja taas on tarkoitettu kirkastamaan kuivaa ihoa. Sarjan tuotteet sisältävät kirkastavan propoliksen lisäksi hoitavaa hunajaa. Koostumukset ovat myös hunajaisen täyteläisiä ja hellivät kuivaa ja sameaa ihoa. Tuotteissa on hieman makea tuoksu.

Galactomyces Pure Vitamin C Glow -sarja on kirkastavista sarjoista tehokkain ja se on suunniteltu vaalentamaan hyperpigmentaatiota puhtaalla C-vitamiinilla. Galactomyces-mikrobiuute tasapainottaa samalla ihon mikrobiomia ja hoitaa ihoa. Sarjan koostumukset ovat erittäin kosteuttavia, mutta sopivat kaikille ihotyypeille. Tuotteissa on aromaattinen tuoksu.

Snail Truecica Miracle Repair -sarja on tarkoitettu korjaamaan ihon suojamuuria. Sarjan tuotteet sisältävät rauhoittavaa Truecica-yhdistettä sekä erilaisia ihon suojamuuria vahvistavia ainesosia, kuten keramideja ja etanaseerumia. Sarjan tuotteet sopivat kaikille, jotka kaipaavat suojamuurin vahvistusta miellyttävillä koostumuksilla. Tuotteissa on sitrustuoksu.

 

Some By Mi uskoo, että useiden tehoaineiden käyttö pienessä pitoisuudessa on avain tehokkaaseen ihonhoitoon ilman ihoärsytystä. Sarjoja voi hyvin myös sekoittaa keskenään, mikäli haluat hoitaa eri ihohuolia tai haluat joihinkin vaiheisiin kevyempiä ja joihinkin täyteläisempiä koostumuksia.

Jätä kommentti