Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Joululahjaideoita erilaisille saajille

Oletko ostamassa joululahjaa esimerkiksi äidillesi, meikkien suurkuluttajalle tai kenties tiktokin viimeisimpiä kauneustrendejä aktiivisesti seuraavalle tutullesi? Kokosimme varmasti toimivia joululahjaideoita erilaisille saajille.

Lahja-paketti
lahjapussi
Bearel-fi lahjakortti

Helppoa hemmottelua ystävälle tai sukulaiselle

Haluatko antaa lahjan ihmiselle, jonka tarpeita et tarkemmin tiedä, tai jolla on jo omat luottotuotteet ja toimiva ihonhoitorutiini? Ei hätää! Tässä muutama idea yleisempään hemmotteluun useimmille sopivilla tuotteilla, jotka tulevat varmasti käyttöön.

COSRX Full Fit Propolis Lip Sleeping Mask (25,90€) on kuutta eri hunajaa, propolista ja auringonkukkaöljyä sisältävä ihana hemmottelutuote huulille. Ravitseva ja tehokosteuttava, täyteläinen yönaamio hoitaa pakkasen kuivattamia, rohtuneita huulia. Sopii myös päiväkäyttöön huulivoiteena.

Kangasnaamio tarjoaa pienen hemmotteluhetken ja on kiva, edullinen lahja. Meillä on valtava valikoima tehokkaita kangasnaamioita erilaisilla vaikuttavilla aineilla. Valitse suloisin pakkaus, kiinnostavin aktiiviaine tai monta erilaista kokeiltavaksi! Kangasnaamioiden ystävälle voit antaa myös monipakkauksen.

Cosrx lip

Lahja äidille

Äidin hemmottelu kosmetiikkalahjalla on ihana idea, mutta tuotteiden keksiminen voi olla haastavaa, varsinkin jos ihon tarpeet ovat erilaiset kuin omat. Tässä muutama lahjaidea niin pieneen lisään jo ihonhoitoa harrastavalle äidille, kuin koko ihonhoitorutiinia kaipaavallekin.

Joulu Sheetmask
Collagen Eye Care Set

Yksinkertaisempaa ihonhoitorutiinia noudattavalla äidillä voi helposti jäädä silmänympärysihon hoitaminen huomioimatta. Mizon Collagen Eye Care Set (29,00€) tarjoaa hemmottelua silmänympärysiholle silmänympärysvoiteella ja ylellisillä hydrogeelinaamioilla, jotka kosteuttavat, täyteläistävät ja kirkastavat silmänympärysihoa. Kosteuttavat kollageenituotteet vähentävät sekä ehkäisevät ikääntymisen merkkejä ja juonteita.

Holika Holika Honey Blueberry Sleeping Pack (14,90€) yönaamio voi myös tuoda loistavan lisän jo olemassaolevaan ihonhoitorutiiniin. Kauniissa pakkauksessa oleva hunajainen yönaamio pehmittää ja ravitsee ihoa ehkäisten ikääntymisen merkkejä. Tuotteessa hunajaisen herkullinen tuoksu.

Mizon Snail Miniature Set (27,90€) on matkakokoinen ihonhoitopakkaus, joka sisältää neljä etanasarjan bestselleriä: puhdistusvaahdon, kasvoveden, hoitonesteen ja kasvovoiteen. Tuotteet muodostavat yksinkertaisen ihonhoitorutiinin ja tukevat ihon luonnollista uusiutumisprosessia. Ne tehostavat kollageenin tuotantoa ja tasoittavat ihon hienoja juonteita.

Lahja miehelle

Onko etsinnässä esimerkiksi lahja poikaystävälle tai isälle? Kaikki kosmetiikkatuotteet sopivat kaikille sukupuolesta riippumatta, mutta esimerkiksi neutraalimman näköiset ja tuoksuiset, sekä yksinkertaiset tuotteet ovat usein miehille helpommin lähestyttäviä. Lisäksi miehillä on usein paksumpi, vahvempi iho jonka talineritys on voimakkaampaa.

COSRX Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion (29,90 €) on kaikille ihotyypeille sopiva kosteuttava ja rauhoittava kosteusvoide, jonka öljytön koostumus imeytyy nopeasti ihoon. Voide hillitsee ylimääräistä talineritystä, eikä tuki ihohuokosia.

Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Charcoal (2,09€) on tehokas, hiiltä sisältävä kangasnaamio pieneen hemmotteluhetkeen. Hiili syväpuhdistaa ihoa ja ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista tasapainottamalla ihon rasvoittuvuutta. Kangasnaamion aktiiviaineet myös kiihdyttävät solujen uusiutumista ja kirkastavat ihoa. Saatavilla myös edullisena 5 kpl pakkauksena!

Coxir Green Tea pH Clear Foam Cleanser (15,90€) puhdistusaine puhdistaa iholta lian ja talin säilyttäen ihon kosteustasapainon ja pH:n normaalina. Tuote ehkäisee epäpuhtauksien muodostamista ja sopii päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille.

Lisää miehisempään makuun sopivia tuotteita löydät verkkokauppaan kootuista joululahjaideoista miehille.

Meikkifanille

Meikkejä voi olla vaikeaa ostaa niiden ystävälle, varsinkin jos ei itse käytä ja kokeile monenlaisia meikkituotteita. Tässä on pari helppoa tuotetta jotka muuntautuvat sekä hillitympään että näyttävämpään lookkiin, eivätkä varmasti jää käyttämättä, oli meikkaamistyyli millainen tahansa.

Black Rouge Drop Eyes Stick Glitz (12,90€) luomiväripuikko antaa upean kimalluksen sekunneissa. Tuote on todella helppo levittää sekä ylä- että alaluomelle, ja vedenkestävä koostumus pysyy koko päivän. Valitse kolmesta niin arkeen kuin juhlaankin sopivasta sävystä.

Laka Love Silk Blush (19,90€) on silkkisen pehmeä puuterimainen poskipuna. Kerrostettava koostumus taipuu niin arkimeikkiin kuin näyttävämpäänkin tyyliin. Saatavilla yhdeksän upeaa sävyä.

Black Rouge Drop Eye Stick

Hittituotteita trenditietoiselle

Esimerkiksi sosiaalisessa mediassa nostetaan jatkuvasti esille uusia tuotteita, joita trenditietoisimmat aktiivisesti seuraavat. Nämä huipputuotteet ovat syystäkin trendaavia, ja kosmetiikka-alan viimeisimpiä villityksiä seuraava lahjan saaja innostuu varmasti!

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence (29,90€) on huippusuosittu etanaseerumia 96,3% sisältävä hoitoneste. Etanaseerumi on todella trendikäs ainesosa, eikä syyttä! Kaikille ihotyypeille sopiva tehokosteuttava hoitoneste korjaa sekä uudistaa ihoa tehokkaasti parantaen sen tekstuuria ja sävyä.

A’Pieu Juicy Pang Water Blusher (11,90€) on Tiktokissa trendaava nestemäinen poskipuna hauskassa, kynsilakkapullon näköisessä pakkauksessa. Vesimäinen koostumus levittyy tasaisesti, ja sitä on helppo kerrostaa. Saatavilla kahdeksan mehukasta, hedelmistä inspiroitunutta sävyä.

Huippusuositut Smuuti Skin -tuotteet ovat olleet viime aikoina näkyvillä erityisesti Tiktokissa. Smuuti Skin Complete Routine Bundle (46,90€) on tuotesetti, joka sisältää täyden ihonhoitorutiinin edulliseen hintaan. Sisältää puhdistusbalmin, kasvoveden, seerumin ja kasvovoiteen.

Lahjakortti

Bearel-fi lahjakortti

Jos olet edelleen epävarma tuotteiden valitsemisen suhteen, on Bearel.fi lahjakortti varma valinta ja stressitön ratkaisu. Näin säästyt vaivalta, ja lahjan saaja pääsee itse valitsemaan tuotteet juuri omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Bearelin sähköisen lahjakortin arvon voi valita vaihtoehdoista 20-200€ väliltä, ja sen voi lähettää haluamasi saateviestin sekä kuvan kera suoraan saajan sähköpostiin.

Jos kaipaat vielä lisää inspiraatiota, katso myös muita verkkokauppaan koottuja lahjaideoita ja lahjapakkauksia.

Jätä kommentti