Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista
–30%

Mizon | Snail Miniature Set -matkapakkaus

3.00 viidestä
(2 tuotearviota)

27,90 19,53

 • Mizon
 • Snail Miniature Set
 • Sisältää 4 minikokoista tuotetta
 • 30ml, 50ml, 50ml, 15g

Mizonin ihonhoitopakkaus kotiin ja matkalle sisältää neljä etanasarjan bestselleriä: puhdistusvaahdon, kasvoveden, hoitonesteen ja kasvovoiteen.

Varasto loppu

Kuvaus

Mizon Snail Miniature Set

Lahjapakkaus

 

Mizon Snail Miniature Set -pakkaus sisältää 4 Mizonin suosittua Snail-sarjan tuotetta lahjapakkauksessa. Setin avulla pääset kokeilemaan tuotteita ja saat kätevät matkakokoiset tuotteet mukaan matkalle.

Pakkauksen matkakokoiset tuotteet ovat:

– Snail Repairing Foam Cleanser -puhdistusvaahto

– Snail Repair Intensive Toner -kasvovesi

– Snail Repair Intensive Essence -hoitoneste ja

– All in One Snail Repair Cream-kasvovoide

.

Mizon Snail Miniature Set 2

Snail Miniature Setin tuotteilla avulla teet nopean ihonhoitorutiinin.

Puhdista kasvot ensin Snail Repairing Foam Cleanser -puhdistusvaahdolla. Rauhoita ja kosteuta ihoa Snail Repair Intensive Toner -kasvovedellä. Jatka ihonhoitoa tehokkaalla Snail Repair Intensive Essence -hoitonesteellä ja viimeistele rutiini ja lukitse kosteus ihoon All in One Snail Repair Cream -kasvovoiteella.

.

Mizon Snail Miniature Set

Matkakokoiset tuotteet on pakattu nättiin lahjapakkaukseen.

.

Snail Miniature Set -pakkauksen tuotteet:

.

Snail Repairing Foam Cleanser 30ml

Snail Repairing Foam Cleanser -puhdistusaine on tuubista ulos puristettaessa paksua. Puhdistusaineen tahmean sitkeä koostumus muuttuu vettä mukaan lisättäessä runsaaksi vaahdoksi, joka puhdistaa kasvot perusteellisesti. Snail Repairing Foam Cleanser on hyvin riittoisaa. Herneen kokoinen määrä riittää pesemään koko kasvojen ja kaulan ihon meikistä ja muista epäpuhtauksista.

.

Snail Repair Intensive Toner 50ml

Kasvovesi sisältää etanaseerumia (30%), rohtosammakonputkea ja muita rauhoittavia luonnonuuteita (kameleonttilehti, meirami).

Snail Repair Intensive Toner palauttaa ihon tasapainon puhdistuksen jälkeen. Se häivyttää aknearpia ja auttaa vähentämään auringosta ja ikääntymisestä johtuvia pigmenttimuutoksia. Iholle hellävarainen tuoksuton ja alkoholiton koostumus.

.

Snail Repair Intensive Essence 50ml

Hoitoneste edistää kosteustasapainoa ja ihon luonnollista uusiutumisprosessia. Alkoholiton ja hajusteeton essence sisältää 86% etanauutetta, joka korjaa ihovaurioita ja kirkastaa ihoa. Lääkeyrittinä tunnettu rohtosammakonputki rauhoittaa tehokkaasti ja edistää etanaseerumin kanssa kollageenintuotantoa. Hoitonesteen tehokosteuttava hyaluronihappo tekee ihosta täyteläisen.

.

All in One Snail Repair Cream 15g

Supersuosittu All In One Snail Repair Cream -kasvovoide hoitaa hienoja juonteita, uudistaa ja tasoittaa ihoa. Kasvovoide sisältää 92% ihovaurioita korjaavaa etanaseerumia. Kasvovoide hoitaa tehokkaasti ihon hienoja juonteita ja auttaa tekemään ihosta tasaisemman sävyisen. Hellävarainen kasvovoide sopii erinomaisesti myös meikin alle.

.

.

2 arviota tuotteelle Mizon | Snail Miniature Set -matkapakkaus

 1. 4 viidestä

  vilma.vev@gmail.com (varmistettu kirjoittaja)

  Olen pitänyt kaikista neljästä tuotteesta, mutta erityisesti toner ja kasvovoide ovat olleet suosikkejani. Tonerin koostumus on kiva ja iho tuntuu kosteutetulta sekä pehmeältä tuotteen käytön jälkeen. Myös kasvovoide jättää ihon erittäin sileäksi.

 2. 2 viidestä

  Miamykn

  I’ve reactive, dry and eczema-prone skin and these products made the skin under my eyes and on top of my cheeks break out in hive. I think there is something in mizon products I’m allergic to as this has happened with their blue moisturizer as well. So if you’ve sensitive skin and prone to eczema maybe try one of their products first before buying a bundle like I did. I now have 4 products I can’t use :/

Lisää arvio

Saatat myös pitää...

 • –30%

  Mizon | Collagen Miniature Set

  0 viidestä
  30,90 21,63
  Lue Lisää