Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Alle 10€ Secret Santa lahjat – lahjavinkit pikkujouluun

Pikkujoulukausi lähenee ja niin lähenee myös viimehetken joululahjakriisit. Ihonhoitolahjojen ostaminen voi olla vaikeaa, varsinkin jos budjetti on alhainen ja jos varmuutta toisen ihotyypistä ei ole. Olemme luoneet ostoksia helpottavan listan alle 10€ Secret Santa lahjaideoista, jotka sopivat jokaiselle ihotyypille. Nämä tuotteet ovat saatavilla sekä myymälästämme että verkkokaupastamme!

Mikä on Secret Santa?

lahjapussi

Secret Santa on pikkujoulujen aktiviteetti, jossa jokainen ostaa päätettyyn budjettiin sopivan lahjan, joka arvotaan jollekin juhliin osallistuvalle. Näin jokainen saa lahjan, mutta kenenkään ei tarvitse käyttää suuria summia lahjojen ostamiseen. Yleensä päätetty budjetti on 5-20 euron välillä.

Secret Santa-aktiviteetin suurin vaikeus on, että lahjaa ostaessa ei voi olla varma kenelle paketti päätyy. Jokaiselle sopivan lahjan löytäminen voi olla vaikeaa, varsinkin jos ryhmä koostuu on eri ikäisistä ja eri sukupuolien edustajista. Jokainen ihonhoitotuote ei myöskään sovi jokaiselle eri ihotyypille. Esimerkiksi rasvoittuvan ihon kuorintatuotteet voivat olla liian vahvoja herkälle ja kuivalle iholle. Tämän takia olemme luoneet listan, jonka avulla on helppoa löytää juuri oikea alle 10€ ihonhoitotuote tämän vuoden pikkujoulu- tai joululahjaksi!

Kangasnaamiot

Joulu Sheetmask

Kangasnaamioiden tehtävä on tuoda vesikosteutusta iholle, sekä toimia hemmotteluhetkenä ihonhoitorutiinin ohella. Naamioita on kehitetty monenlaisien eri tuoksujen ja aktiiviaineiden kanssa, jotka ovat aina ihanteellisia jollekin tietylle ihotyypille. Esimerkiksi teepuuöljy on ihanteellinen rasvoittuvalle iholle ja hyaluronihappo kuivalle iholle. Hellävaraisuutensa takia suurin osa Korealaisista kangasnaamioista käy jokaiselle ihotyypille.

Suuresta valikoimastamme löydät runsaasti erihintaisia ja eri ihotyypeille sopivia kangasnaamioita, joista on helppo löytää jokaiselle sopivia vaihtoehtoja. Esfolio Pure Skin Niacinamide Black Bean Essence Mask Sheet (1,80€) kosteuttaa ja suojaa jokaista ihotyyppiä niasiiniamidin ja mustapapu-uutteen avulla. Kangasnaamion suloinen pakkaus ilahduttaa varmasti jokaista lahjan saajaa.

Matkakoot

Matkakoot ovat kiva tapa kokeilla uusia tuotteita ja tutustua Korealaiseen kosmetiikkaan. Jos toisen ihotyyppi ei ole tiedossa, kasvonaamiot, sekä kevyesti kosteuttavat, hellävaraiset tuotteet ovat varmin valinta.

Beausta on Korealainen ihonhoito- ja meikkimerkki, joka myy matkakokoisia tuotteita, jotka ovat mukava tapa tutustua korealaiseen kosmetiikkaan edullisesti. Helposti mukana kulkevat pakkaukset sopivat hyvin meikkipussukkaan esimerkiksi joulusesongin matkoille. Beausta Aqua Sleeping Mask (3,99€) on yöksi jätettävä kasvonaamio, joka kosteuttaa ihoa hellävaraisesti yön aikana.

Vartalotuotteet

Mizon Niacinamide body lotion

Vartalotuotteet ovat helppo lahja, koska vartalon iho on harvoin yhtä herkkä ja vaativa kuin kasvojen iho. Vartalotuotteiden kanssa onkin hauskaa leikkiä erilaisten tuoksumaailmojen ja tekstuurien kanssa. Ne ovat myös helppo tapa tuoda pientä arjen luksusta ihonhoitoon edullisesti.

Frudian herkullisen tuoksuiset tuotteet ovat edullisuutensa lisäksi kauniin näköisiä. Frudia My Orchard Peach Real Soothing Gel (8,90€) on kosteuttava geeli vartalon iholle. 99% prosenttia persikkauutetta sisältävä geelivoide kosteuttaa, rauhoittaa ja kirkastaa ihoa.

Huulituotteet

Huulirasvoja täyteläisemät huulinaamiot ovat yleellinen tapa ylläpitää pehmeitä huulia varsinkin talvipakkasilla. Monikäyttöisiä huulinaamioita voidaan käyttää myös huulirasvan tapaan rohtuneilla ja kuivilla huulilla.

Eyenlip Honey Luster Lip Sleeping Mask (6,90€) suojaa ja ravitsee huulia hunajan ja kookosöljyn avulla. Saatavilla myös kollageeni-versiona.

Käsi- ja jalkatuotteet

Joulu käsirasva

Talvipakkasten pahentuessa käsivoide on tuote, josta jokainen hyötyy. The SAEM Perfumed Hand Moisturizer Frangipani (3,90€) on frangipani-kukan uutetta sisältävä kukkaisen tuoksuinen kosteuttava käsivoide. Saatavilla myös omenankukan, karhunvatukan, vaniljan, akaasian ja aprikoosin tuoksuisena.

Kasvoille tarkoitettujen kangasnaamioiden lisäksi myös jaloille on saatavilla kangasnaamioita. Jalkahoitosukat ovat nimensä mukaisesti kertakäyttöiset sukat, jotka hoitavat jalkojen ihoa eri tavoilla. Holika Holika Baby Silky Foot One Shot Peeling (9,95€) sukat poistavat jalkojen kuolleen ihon tehokkaasti ja kivuttomasti AHA- ja hedelmähappojen avulla ilman tarvetta astua jalkahoitolaan. Tämä hemmotteluhoito on saatavilla myös kosteuttavana versiona (3,95€).

Välineet ja asusteet

Välineet ja asusteet ovat käytännöllinen lahjavaihtoehto, jotka varmasti päätyvät käyttöön. Smuuti Skin hiuspanta (6,90€) on suloinen vaaleanpunainen hiuspanta, joka pitää hiukset poissa kasvoilta kauneusrutiinien aikana. Panta on sekä käytännöllinen, että söpön näköinen!

Onko joululahjat äidille, ystävälle tai vaikkapa poikaystävälle vielä hakusessa? Katso myös joululahjaideamme!

Jätä kommentti