Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Dr. Ceuracle panostaa kliinisiin tutkimuksiin ihonhoidossa

Dr. Ceuracle on kliininen ihonhoitobrändi, joka on valmistanut laadukasta kosmetiikkaa vuodesta 2000 lähtien. Dr. Ceuracle on siitä asti teettänyt paljon kliinisiä tutkimuksia ihoon ja sen hoitoon liittyen. He uskovat voivansa hoitaa näiden tutkimusten perusteella mitä tahansa iho-ongelmia. Dr. Ceuracle on valmistanut sekä kuluttajille että ammattilaisten käyttöön kosmetiikka alusta lähtien, ja he hyödyntävät tutkimustuloksiaan kaikissa tuotteissaan.

Ceuracle logo

Dr. Ceuraclen ihonhoitofilosofia kiteytyy hyvin heidän logoonsa. Logo on prosenttimerkki, mikä viittaa brändin läpinäkyvyyteen ainesosien pitoisuuksista. Prosentin pallot ovat siemenen muotoisia, sillä se symboloi tuotteiden tuomaa ihon elinvoimaisuutta sekä tuotteiden luonnollisia ainesosia. Prosenttimerkki viittaa myös tuotteiden tieteellisyyteen ja kliinisyyteen, joka kulkee käsi kädessä luonnonmukaisuuden kanssa.

 

Luonnon raaka-aineita ja kliinisiä koostumuksia

Dr. Ceuraclen suosituimmat ihonhoitosarjat ovat Vegan Kombucha Vegan Active Berry sekä Hyal Reyouth. Nämä kaikki löytyvät myös Bearelin valikoimasta.

Monihyötyinen kombucha

Dr. Ceuracle Vegan Kombucha Tea Essence mood

Vegan Kombucha -sarjan pääraaka-aine on nimensä mukaisesti kombucha, eli fermentoitu musta tee. Musta tee on erittäin antioksidanttista, eli se suojaa ihoa ympäristön vapailta radikaaleilta. Musta tee myös tasapainottaa ihon öljy-kosteustasapainoa, eli se auttaa sekä öljyistä että kuivaa ihoa. Lisäksi se rauhoitta ärtynyttä ihoa.

Fermentoituna kaikki ainesosan vaikutukset voimistuvat ja samalla se tehostaa muiden ainesosien imeytymistä. Fermentoinnin myötä ainesosa alkaa myös tukea iho mikrobiomia. Kombucha on siis todellinen ihon terveyden superainesosa.

Vegan Kombucha -sarja sisältää 2-faasisen hoitonesteen, joka sisältää voiteen ja hoitonesteen samassa. Uniikki koostumus tuo ravitsevuutta ja hoitavuutta kevyemmällä ihotuntumalla. Sarjan toinen tuote on raikas geelivoide, joka tuo erityisesti sekaiholle sen tarvitsemaan kosteutta ilman raskasta tunnetta.

Dr. Ceuracle Vegan Active Berry First Treatment Essence mood

Ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan

Vegan Active Berry -sarja taistelee ihon ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan. Kauniisiin pinkkeihin kapseleihin sidotut aktiiviaineet tuovat myös oikeita ihohyötyjä. Kapseloitu antioksidanttinen resveratroli, rypälesiemenöljy sekä kasvikollageeni hoitavat kaikkia ihon ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan.

Oksidatiivinen stressi, kuivuus sekä heikentynyt suojamuuri johtavat kaikki hienojen juonteiden syntyyn. Näihin tehoavan sarjan hoitoneste ja voide ovat hyvä lisä kaikille ihotyypeille mihin tahansa rutiinin. Tuotteissa on myös raikkaan makea marjaisa tuoksu.

 

Kimmoisa iho

Hyal Reyouth -sarja pyrkii tehokosteuttamaan ihoa ehkäisten ja häivyttäen hienoja juonteita. Hyaluronihapon eri molekyylikoot pääsevät kosteuttamaan ihon eri kerroksia, jolloin iho näyttää täyteläisemmältä ja kimmoisammalta. Kannattaa kokeilla ainakin sarjan ravitsevaa yövoidetta sekä päivävoiteen korvaavaa kosteuttavaa aurinkovoidetta.

Dr. Ceuracle Hyal Reyouth

Jätä kommentti