Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

5 parasta aurinkovoidetta

Aurinkovoiteita on markkinoilla satoja ja pelkästää korealaisia aurinkovoiteita on tarjolla kymmeniä. Halusimme helpottaa valintaasi, jotta saisit kerralla nappiin tämän kauden aurinkosuojan valinnan. Vaikka aurinkosuojaa onkin hyvä käyttää ympärivuoden suojautuaksesi UVA-säteilyltä, on maaliskuu mainio aika aloittaa aurinkosuojan päivittäinen käyttö.

Paras kosteuttava aurinkovoide

Etude SoonJung Director’s Moisture Sun Cream

Kategoriassa ”paras kosteuttava aurinkosuoja” haemme hehkuvaa ja kosteuttavaa aurinkosuojaa, joka ei kuitenkin tunnu rasvaiselta tai liian paksulta iholla. Tähän paras vaihtoehto on Etude SoonJung Director’s Moisture Sun Cream. Tältä aurinkovoiteelta löytyy täysi suoja, mutta koostumus on kevyt maitomainen emulsio. Tuote on hajusteeton eikä juuri haise aurinkovoiteeltakaan. Tämä on samalla herkän ihon valinta.

 

Hoitavin aurinkovoide

Beauty Of Joseon Relief Sun Rice + Probiotics

Paras hoitava aurinkovoide on ehdottomasti Beauty of Joseon Relief Sun. Tälläkin aurinkovoiteella on laajin suoja, jälleen kemiallisilla filttereillä. Aurinkovoiteen koostumus on kuohkea ja täyteläinen, muttei lainkaan raskas. Voide imeytyy ihoon nopeasti jättäen kevyen hehkun ja pehmeän tunteen. Kuivaihoiset siis kuulolle. Lisäksi voiteessa on runsaasti erilaisia ihon terveyttä ja mikrobiomia edistäviä ainesosia, jotka suojaavat ihoa ilmansaasteilta samalla vahvistaen sitä. Tämäkin aurinkovoide on hajusteeton.

 

Paras mattainen aurinkovoide

Beauty-Of-Joseon-Matte-Sun-Stick

Paras mattainen aurinkovoide on oikeastaan aurinkovoidepuikko, ja sekin Beauty of Joseonilta. Matte Sun Stick jättää välittömästi mattaisen pinnan iholle, mutta myös pyrkii pitämään öljyt poissa päivän mittaa. Puikkomaiset aurinkovoiteet soveltuvat parhaiten aurinkovoiteen lisäykseen pitkin päivää, sillä riittävää määrää voi olla vaikea saada aurinkovoiteettomalle iholle. Tämä puikko on kuitenkin mainio juuri tekemään toisista aurinkovoiteista mattaisia tai pitämään kiillon kurissa koko päivän. Usein aurinkovoiteen lisääminen jää käsien sotkemisesta ja lähmäisestä tunteesta kiinni, jolloin kevyt mattainen aurinkovoidepuikko voi olla näihin ratkaisu.

 

Kevyin aurinkovoide

Aloe Soothing Sun Cream

Vaikka moni listan aurinkovoiteista onkin ollut kevyitä, on haussa vielä ilmavan kevyt aurnkovoide, joka ei kiillä liikaa, eikä kuivata ihoa. Siihen pestiin sopii hyvin COSRX Aloe Soothing Sun Cream. Voiteessa on hybridisuoja, eli sekä kemiallinen, että mineraalinen suoja. Tämä auttaa voidetta saavuttamaan tasapainoisemman koostumuksen. Tämä aurinkovoide voi aluksi näyttää paksulta voiteelta, mutta iholle levittyessä se hajoaa ja haihtuu kevyeksi pilvimäiseksi voiteeksi. Imeydyttyään se jättää neutraalin pinnan – ei kiiltävää, eikä mattaista – ja tuntuu ilmavan kevyeltä. Tuotteessa on raikas aloe veran tuoksu.

 

Paras mineraalinen aurinkovoide

Muut listan aurinkovoiteet ovat olleet joko täysin kemiallisia tai hybridisuojia. Usein näitä suositaan, sillä mineraaliset suojat voivat olla paksumpia, öljyisempiä, kuivattavampia sekä jättää valkoisen kalvon iholle. Jotkut eivät kuitenkaan pysty käyttämään lainkaan kemiallisia aurinkosuojia, jolloin mineraalinen on ainoa vaihtoehto.

Etude SoonJung Director's Mineral Filter Sun Cream

Siksi parhaan mineraalisen suojan löytäminen laajalla suojalla on haaste, jonka halusimme kuitenkin päihittää. Parhaaksi osoittautui Etude SoonJung Director’s Mineral Filter. Tämä aurinkovoide ei tunnu rasvaiselta tai kuivattavalta ja jättää neutraalin pinnan iholle kevyellä säihkeellä mineraalikiteistä. Voide tuntuu levittäessä hieman paksulta, mutta asettuu pehmeäksi iholle eikä tunnu enää raskaalta. Tämäkin voide on hajusteeton ja kaikista herkimmän ihon paras valinta.

 

Näillä vinkeillä uskomme jokaisen löytävän täydellisen aurinkovoiteen kesään. Huomioi kuitenkin, että listan tuotteet ovat kasvoille päivittäiseen käyttöön suunniteltuja, eivätkä siksi vedenpitäviä. Mikäli luvassa on rantaloma, suosittelemme katsomaan vedenpitäviä vaihtoehtoja.

2 kommenttia artikkeliin ”5 parasta aurinkovoidetta”

  1. Hei,
    Tein tilauksen (150473) 23.2.2024, enkä ole saanut sitä vieläkään. Voisitteko tarkistaa, missä se menee – kiitos!
    Yst.terveisin
    Outi Jaatinen

    Vastaa

Jätä kommentti