Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Purito SEOUL | Bentolin Pore Clay Mask

22,90

Tehopuhdistava savinaamio hillitsee talintuotantoa, hoitaa jo olemassa olevia näppyjä ja mustapäitä sekä ehkäisee uusien epäpuhtauksien muodostumista. Vegaaninen ja hajusteeton.

Varastossa

Kuvaus

Purito SEOUL Bentolin Pore Clay Mask

SavinaamioPurito Bentolin Pore Clay Mask

 

Purito SEOUL Bentolin Pore Clay Mask on virkistävä kasvonaamio, jossa on mukana neljää erilaista savea: kaoliinia, bentoniittia, vulkaanista tuhkaa sekä hiilijauhetta.

Poistaa ja ehkäisee tukkeumia

Savi on tunnettu puhdistavista sekä likaa, kuollutta ihosolukkoa ja talia itseensä imevistä ominaisuuksistaan. Naamio poistaa ihohuokosista mahdollisesti tukkivia materiaaleja ja tällä tavoin ehkäisee uusien näppyjen muodostumista.

Naamion tuubi on 100% kierrätysmuovia, ja pahvinen ulkopakkaus on valmistettu kierrätetystä sokeriruokokuidusta.

Naamio sopii sinulle, jos…

  • Ihollasi on finnejä ja mustapäitä
  • Ihosi on samean ja elottoman näköinen
  • Ihosi rasvoittuu helposti

Naamion tehoainesosat

Kaoliini imee itseensä ylimääräistä talia ja ehkäisee ihohuokosten tukkeutumista. Sillä on myös kevyesti kuoriva ja rauhoittava vaikutus. Bentoniitti puhdistaa ja raikastaa ihon ja auttaa rauhoittamaan tulehtuneita finnejä. Se poistaa ihohuokosten tukkeumia, mustapäitä ja hillitsee ihon talintuotantoa.

Vulkaaninen tuhka on antibakteerinen, mineraalirikas luonnonmateriaali, joka vetää puoleensa ylimääräistä rasvaa. Hiilijauhe auttaa poistamaan bakteereja ja epäpuhtauksia ihosta, näin parantaen kokonaisvaltaisesti epäpuhtauksille alttiin ihon kuntoa.

Käyttö

Levitä paksu ja tasainen kerros naamiota puhtaalle ja kuivalle iholle. Anna vaikuttaa 10 minuuttia. Huuhtele huolellisesti. Lisää lopuksi muut ihonhoitotuotteet: kasvovesi/hoitoneste, seerumi ja kosteusvoide. Käytä aina tarvittaessa tai 1-2 kertaa viikossa.

 

Ainesosat

Water, Kaolin, Butylene Glycol, Bentonite, Volcanic Ash, Hectorite, Silica, Charcoal Powder, Caprylyl Glycol, Pentylene Glycol, Hydroxyacetophenone, Citric Acid, Magnesium Aluminum Silicate, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Dipotassium Glycyrrhizate, Maris Limus, Ethylhexylglycerin

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Purito SEOUL | Bentolin Pore Clay Mask”

Saatat myös pitää...

Purito Bentolin Pore Clay Mask
Purito SEOUL | Bentolin Pore Clay Mask
22,90