Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Mixsoon | Kasvovedet

22,90

Laadukkaat 100 % vaikuttavaa uutetta sisältävät kasvovedet tukemaan ihonhoitoa.

Kuvaus

Mixsoon kasvovedet

Kasvovesimixsoon toner mood

 

Mixsoon kasvovedet ovat laadukkaita, 100 % vaikuttavaa uutetta sisältäviä kasvovesiä. Ne ovat täysin vegaanisia ja cruelty-free.

Kasvovesi on ihonhoitorutiinin ensimmäinen vaihe puhdistuksen jälkeen ja nämä tonerit sopivat tähän mainiosti. Kasvovesien kevyt koostumus imeytyy ihoon nopeasti ja ne valmistavat ihoa seuraavia tuotteita varten ja auttavat niitä imeytymään paremmin. Tonerit sopivat päivittäiseen käyttöön aamuin ja illoin. Niitä on saatavilla neljällä eri uutteella:

Bifida Toner – Ihoa uusiva ja elvyttävä, sisältää 100 % bifida-uutetta. Vahvistaa ihon mikrobiomia ja suojakerrosta samalla tuoden hehkua iholle ja edistäen sen terveyttä. Kosteuttava ja mieto kasvovesi.

Centella Asiatica Toner – Hellävarainen ja kosteuttava mutta mieto kasvovesi sisältää 100 % centellaa eli rohtosammakonputken uutetta. Vahvistaa, korjaa ja uusii ihoa. Auttaa myös rauhoittamaan ihoa ja vähentämään punoitusta.

Heartleaf Toner – Sisältää 100 % heartleaf eli viherkameleonttilehden uutetta. Rauhoittaa, vahvistaa ja kevyesti puhdistaa ärtynyttä ja ongelmaista ihoa. Kontrolloi ylimääräistä öljyntuotantoa samalla kosteuttaen.

Bean Toner – Rauhoittava kasvovesi, jonka sisältämä soijapapu-uute ravitsee ja vahvistaa ihoa. Betaiini ja fermentoitu ginseng-uute kosteuttavat ihoa ja edistävät ihon nuorekasta hehkua ja täyteläisyyttä.

 

Käyttö

Käytä puhdistuksen jälkeen ennen seerumeita tai kasvovoidetta. Jatka ihonhoitorutiini loppuun.

Vinkki: Kasvovesiä voi käyttää kolmella eri tavalla:
1. Normaalisti kasvoveden tavoin esim. vanulapun avulla.
2. Kasvonaamion tavoin kastamalla vanulappuja tai puhdas kangasnaamio kasvoveteen ja asettamalla iholle noin 10 minuutiksi.
3. Tehokosteuttajana kerrostamalla kasvovettä iholle. Muista antaa edellisen kerroksen imeytyä kunnolla!

 

Lisätiedot

Uute

Bifida, Centella Asiatica, Heartleaf, Bean

Ainesosat

Bifida:

Water, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Bifida Ferment Extract

Heartleaf:

Water, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Houttuynia Cordata Extract

Centella Asiatica:

Water/Aqua, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Centella Asiatica Extract

Bean:

Water, 1,2-Hexanediol, Glycereth-26, Glycerin, Glycine Max (Soybean) Seed Extract, Betaine, Allantoin, C12-14 Pareth-12, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Citric Acid, Sodium Citrate, Propanediol, Lactobacillus/Panax Ginseng Root Ferment Filtrate, Lactobacillus/Rice Ferment, Lactobacillus Soybean Ferment Extract, Saccharomyces/Coix Lacryma-Jobi Ma-Yuen Seed Ferment Filtrate, Saccharomyces/Potato Extract Ferment Filtrate

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mixsoon | Kasvovedet”

Saatat myös pitää...

mixsoon toner tuotekuva
Mixsoon | Kasvovedet
22,90