Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Eyenlip | 24K Gold Peptide Ampoule Cream

18,90

Ihoa täyteläistävä ja sen eloisuutta ja kimmoisuutta parantava geelimäinen kasvovoide.

Varastossa

Kuvaus

Eyenlip 24K Gold Peptide Ampoule Cream

KasvovoideEyenlip 24K Gold Peptide Ampoule Cream mood

 

Eyenlip 24K Gold Peptide Ampoule Cream on lähes läpinäkyvä geelivoide, joka ei kuitenkaan tahmaa ja imeytyy nopeasti. Voide virkistää ihoa ja tuo sille täyteläistä kosteutusta.

Voiteeseen on pakattu erilaisia kosteuttavia ainesosia sekä muun muassa hunajauutetta ja kahdeksaa eri peptidiä. Hunajauute ja peptidit taistelevat tehokkaasti hienoja juonteita vastaan ja ehkäisevät niiden syntyä. Ne auttavat myös elävöittämään ihoa ja tuomaan siihen kauniin hehkun. Neljä peptideistä on etenkin suunniteltu uudistamaan ihoa. Voiteessa on lisäksi niasiiniamidia tasoittamaan ihon sävyä ja kirkastamaan sitä. Adenosiini puolestaan auttaa palauttamaan ihon kimmoisuutta.

 

Käyttö

Levitä puhdistetuille kasvoille. Voidetta voi käyttää myös öisin yönaamiona, jolloin tuotetta tulee käyttää runsaampi määrä.

Ainesosat

Water, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Dipropylene Glycol, Hydroxyethyl Urea, Polysorbate 80, Glycosyl Trehalose, Carbomer, Arginine, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Betaine, Sodium Hyaluronate, Sodium Polyacrylate, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Disodium EDTA, Allantoin, Gold (100ppm), Tocopheryl Acetate, Butylene Glycol, Polysorbate 20, Honey Extract, Palmitoyl Tripeptide-5 (11 ppb), Acetyl Hexapeptide-B (5ppb), Copper Tripeptide-1 (5ppb), Palmitoyl Tripeptide-1 (ppb) Palmitoyl Tetrapeptide-7 (2.5ppb), Palmitoyl Dipeptide-7 (2ppb), Palmitoyl Hexapeptide-12 (2ppb), Palmitoyl Pentapeptide 4 (1ppb), Phenoxyethanol, CI 15985, CI 19140, Fragrance

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Eyenlip | 24K Gold Peptide Ampoule Cream”

Saatat myös pitää...

Eyenlip 24K Gold Peptide Ampoule Cream tuotekuva
Eyenlip | 24K Gold Peptide Ampoule Cream
18,90