Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

COSRX | BHA Blackhead Power Liquid

4.40 5:stä
(5 tuotearviota)

26,90

 • COSRX
 • Hoitoneste
 • 100 ml

BHA Blackhead Power Liquid -hoitoneste auttaa poistamaan tukkeutumia ihohuokosista ja samalla ehkäisee mustapäiden syntymistä. Sisältää 4% betaiini salisylaattia BHA-happona.

Varastossa

Kuvaus

COSRX BHA Blackhead Power Liquid

HoitonesteCOSRX BHA Blackhead Power Liquid

COSRX BHA Blackhead Power Liquid on yksi maailman suosituimmista (ja tehokkaimmista) tuotteista mustapäiden hoidossa.

Säännöllisellä BHA Blackhead Power Liquid -hoitonesteen käytöllä minimoit mustapäitä ja niiden näkyvyyttä. Öljyliukoinen BHA-happo puhdistaa ihohuokoset syvältä ja rauhoittaa samalla tulehdusta.

Hapettunut tali muodostaa mustapään

Mustapää muodostuu kuolleesta ihosolukosta ja talista. Lähtökohtaisesti komedo (mustapää) on väritön ja pieni kohouma talirauhasen kohdalla. Näitä voidaan kutsua puhekielessä valkopäiksi. Mustapää syntyy kun ihohuokosessa oleva tali hapettuu ja muuttuu väriltään tummaksi. Myös ulkoapäin tuleva lika (mm. ilmansaasteet) värjäävät talia tummaksi.

BHA Blackhead Power Liquid estää ihosolukon ja talin kertymisen ihohuokosiin, jolloin ihohuokoset pysyvät puhtaina ja pienempinä. Kun ihohuokoset ovat puhtaat, näyttävät ne myös pienemmiltä ja huomaamattomammilta.

.Tuote myös uudistaa ja kirkastaa ihoa niasiiniamidilla. Tavallisen veden sijasta BHA Blackhead Power Liquid sisältää pajukasveihin kuuluvan valkosalavan vettä (willow bark water). Tämä rauhoittava ja kosteuttava ainesosa tasapainottaa ihoa ja ehkäisee ihoärsytystä.

.

COSRX BHA Blackhead Power Liquid

 • Tehokas hoitoneste mustapäiden & epäpuhtauksien hoitoon
 • Sisältää betaiini salisylaattia 4% (vastaa 2% salisyylihappoa)
 • Valkosalava-vesi rauhoittaa ihoa
 • Niasiiniamidi kirkastaa kasvoja
 • Hoitaa tukkeutuneita ihohuokosia
 • Kuorii hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa
 • Sopii kaikille ihotyypeille tehohoidoksi

 

Käyttö

Käytä BHA Blackhead Power Liquid -hoitonestettä alkuun kerran viikossa, jonka jälkeen voi lisätä käyttäkertoja esimerkiksi 2-3 kertaan viikossa. Lisää kasvoille kasvoveden jälkeen.

 

Ainesosat

Salix Alba (Willow) Bark Water, Butylene Glycol, Betaine Salicylate, Niacinamide 1, 2-Hexanediol, Arginine, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Ethyl Hexanediol

5 arviota tuotteelle COSRX | BHA Blackhead Power Liquid

 1. 5 5:stä

  Hanilo (varmistettu kirjoittaja)

  Käytän tätä 2 kertaa viikossa kemikaalisena kuorintana. Tuotteen aloitusvaiheessa ihon finnien/aknen ilmentyminen voi kiihtyä (purging), mutta omalla kohdalla ihoni tasoittui parissa kuukaudessa. Tuote kirkastaa hyvin ihoa ja toisaalta rauhoittaa tulehtuneita epäpuhtauksia. Mustapäät ovat huomattavasti vähentyneet, mutta kaikista rasvasimmilla alueilla (nenän pielet, otsa) on vielä hanakoita mustapäitä.

 2. 4 5:stä

  ennokida

  Koostumus on miellyttävä ja imeytyy helposti ihoon, mutta tuntui omalle akneen taipuvaiselle sekaiholleni liian heikolta kuorinnalta. Nykyisin käytän tätä kahdesti viikossa, sekä vielä kerran viikossa tujumpaa kemiallista kuorintaa, ja sopii näin käytettynä mainiosti kevyemmäksi kuorinnaksi. Ihoni kunto on kohentunut huomattavasti kemiallisen kuorinnan aloitettuani.

 3. 4 5:stä

  Laura

  Ei vielä pitkäaikaisesta käytöstä kokemusta, mutta silti uskallan sanoa, että toimii! Ihohuokoset on pienentyneet 👍🏻 Jatkan ehdottomasti käyttöä pari kertaa viikossa 😊

 4. 5 5:stä

  allusaari (varmistettu kirjoittaja)

  Muutaman kerran käytön jälkeen iho selkeästi tasaisempi ja epäpuhtaudet vähentyneet. Ehdottomasti jää käyttöön ❤️

 5. 4 5:stä

  miamaria (varmistettu kirjoittaja)

  Ei kuivata liikaa omaa kuivaa ihoani mutta auttaa kyllä epäpuhtauksiin. Käytän vain 2-3 kertaa viikossa iltaisin ja hyvin on toiminut. On myös tosi riittoisaa ainakin omalla käytöllä

Lisää arvio

Saatat myös pitää...

COSRX BHA Blackhead Power Liquid
COSRX | BHA Blackhead Power Liquid
26,90