Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Banila Co | Clean It Zero Foam Cleanser

5.00 5:stä
(1 tuotearvio)

16,90

Pehmeästi vaahtoava Clean It Zero Foam Cleanser puhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia ja ehkäisee ihoärsytystä. Vitamiinipitoista acerolaa, ginsengiä ja rooibosta sisältävä puhdistusvaahto auttaa ylläpitämään ihon kirkkautta.

Varastossa

Kuvaus

BANILA CO Clean It Zero Foam Cleanser

Kasvojenpuhdistusaine

Banila CO Clean It Zero Foam Cleanser -puhdistusvaahto kasvoille

 

BANILA CO Clean It Zero Foam Cleanser -puhdistusvaahdon voidemaisen pehmeä ja sulfaatiton koostumus muuttuu veden kanssa hienoiksi kupliksi, jotka poistavat kasvoilta epäpuhtaudet ja lian.

Acerolakirsikan ja ginsengin juuriuutteen C-vitamiinilla on ihoa kirkastava vaikutus kun taas E-vitamiini auttaa kosteuttamaan ihoa.

Kaksoispuhdistuksen hyödyt:

  • ihohuokoset puhdistuvat varmasti
  • iho pysyy tasapainossa eikä pääse kuivumaan puhdistuksen aikana ja
  • syväpuhdistus auttaa ylläpitämään ihohuokosteen puhtautta ja pitämään ne pienempinä

 

Käyttö

Vaahdota sopiva määrä puhdistusainetta kostutettujen käsien välissä ja hiero pyörivin liikkein kasvoihin.

Käytä Clean It Zero Foam Cleanseria sellaisenaan ainoana puhdistustuotteena tai tee kaksoispuhdistus pesemällä iho ensin puhdistusöljyllä tai öljypohjaisella puhdistusbalsamilla ja sen jälkeen tällä puhdistusvaahdolla.

 

Aineosat

Water, Glycerin, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Lauric Acid, Laureth-7, Palmitic Acid, Glycol Distearate, Glycol stearate, PEG-8, Sodium Methyl Stearoyl Taurate, Sorbitan Olivate, Butylene Glycol, Panax Notoginseng Root Extract, Fragrance, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Hydroxyethylcellulose, Malpighia Glabra (Acerola) Fruit Extract, Aspalathus Linearis Leaf Extract, CI 14700

1 arvio tuotteelle Banila Co | Clean It Zero Foam Cleanser

  1. 5 5:stä

    Ilona

    Ostin tämän, koska olen Clean It Zero-balmien suuri fani, eikä tämä ollut pettymys. Paksu, kermainen tuote vaahtoutuu hieman ja on todella riittoisaa. Itselläni on tapana lurauttaa liikaa puhdistusvaahtoa, mutta tämän kanssa annostelu on helpompaa koska tuote on paksuhkoa. Kasvot tuntuu puhtailta käytön jälkeen, tykkään!

Lisää arvio

Saatat myös pitää...

Banila CO Clean It Zero Foam Cleanser -puhdistusvaahto kasvoille
Banila Co | Clean It Zero Foam Cleanser
16,90