Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Pyunkang Yul – Esittelyssä Bearelin uusi brändi

Herkän ja atooppisen ihon hoitoon keskittynyt Pyunkang Yul on uusi brändi Bearelin valikoimassa. Tämä korealainen ihonhoitomerkki lanseerattiin verkkokauppaamme osana K-Beauty Event -verkkotapahtumaa.

 

Pyunkang Yul Oil -kasvoöljy

Pyunkang Yulin historiaa

Pyunkang Yul -ihonhoitomerkin on perustanut vuonna 2016 atooppisen ihon hoitoon erikoistuva Pyunkang Korean Medicine Hospital, jonka omat juuret juontavat 1970 -luvulle.

Vuonna 1972 Pyunkang Korean Medicine Hospital -sairaalan perustaja, lääkäri Seo Hyo Seok valmistui yliopistosta ja avasi korealaiseen lääketieteeseen pohjautuvan sairaalan Daejeonin kaupunkiin.

Vuodet vierivät, ja vuonna 2003 Pyunkang Korean Medicine Hospital avasi ovensa. Seo Hyo Seokin erikoisalaa on atooppinen ihottuma, josta hän on puhunut korealaisissa TV-ohjelmissa, tieteellisissä artikkeleissa sekä julkaisemissaan kirjoissa.

 

 

 

 

Terve iho = tasapainoinen iho

Korealainen kosmetiikkamerkki Pyunkang Yul uskoo, että terve iho saavutetaan, kun ihon öljy- ja kosteustasapaino on kohdallaan. Tuotteissa vältetään turhia lisäaineita, ja niissä pyritään käyttämään iholle hellävaraisia ja luonnollisia ainesosia.

Brändin missio on antaa iholle ainesosia, joiden avulla se ehtii lepäämään, jotta se paranee.

Bearelin valikoimasta löydät parhaillaan hoitotuotteita kahdesta tuotelinjasta. Nämä ovat BASIC-tuotelinja sekä ATO-tuotelinja. Vegaaneissa tuotteissa ei ole mukana lisättyjä hajusteita.

BASIC-tuotelinjasta valikoimassa on hellävarainen vaahtoputsari, seerumimainen kasvovesi, kasvovesisuihke sekä kosteuttavan kasvoöljy. ATO-tuotelinjasta puolestaan löydät koko vartalolle sopivan 2-in-1 puhdistustuotteen, joka yhdistää shampoon ja suihkugeelin.

Valikoima täydentyy kevään aikana myös kosteusvoiteella ja aurinkosuojalla. 

pyunkang yul

 

Bearel suosittelee: 5 hoitotuotetta erityisesti kuivalle/atooppiselle iholle:

pyunkang yul puhdistusaine

Pyunkang Yul Low pH Pore Deep Cleansing Foam

Mineraalirikas puhdistusaine poistaa iholta epäpuhtaudet hellävaraisesti. Kasviuutteet (rohkosammakonputki, vihreä tee, taikapähkinä ja teepuu) hoitavat ja rauhoittavat ihoa.

Pore Deep Cleansing Foam -vaahtoputsarin pH lähentelee kasvojen luonnolista pH:ta, joten se ei ärsytä tai riko ihon omaa suojakerrosta.

 

 

 

 

pyunkang yul essence toner

Pyunkang Yul Essence Toner

Seerumimainen kasvovesi, joka vahvistaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Kasvovesi ei sisällä yhtään vettä, sillä 91,3% kasvovedestä on maitotikan juuresta uutettua.

Antioksidanttista ja tulehduksia lievittävää maitotikan juurta on käytetty itämaisessa lääketieteessä jo yli 2000 vuoden ajan.

Ravitseva ja rauhoittava Essence Toner on suunniteltu herkälle ja helposti punoittavalle iholle.

Vinkki: tehosta ihonhoitoa käyttämällä Pyukang Yulin kasvovettä silloin tällöin 7-skin methodin toteuttamiseen taputellen (kerrostaen) sitä seitsemän kertaa kasvoille ennen kosteusvoiteen lisäämistä.

 

pyunkang yul oil

Pyunkang Yul Oil

Pyunkang Yul Oil on ylellinen kasvoöljy, jossa on mukaan seitsemää eri luonnonöljyä. Ihoa ravitsevat ja kirkastavat öljyt ovat luonnonmukaisia, eikä tuotteen ainesosalistalla ole mitään ylimääräistä.

Mineraaliöljytön ja säilöntäaineeton kasvoöljy auttaa ehkäisemään ihon kuivumista. Sen antioksidanttinen koostumus auttaa korjaamaan ihon varioita ja kehittämään paremman suojan ympäristön vapaita radikaaleja vastaan.

 

 

 

mist toner -kasvovesisuihke

Pyunkang Yul Mist Toner

Kasvovesisuihke viilentää, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Suihke sisältää 91,9% Coptis Japonica -kasvin juuriuutetta, jonka antioksidantteja iho rakastaa. Ne ehkäisevät tulehduksia ja ravitsevat kasvojen ihoa pitkin päivää.

Kasvovesisuihke imeytyy nopeasti: suihkuta sitä koska tahansa kasvoille etenkin silloin, kun iho tuntuu kuivalta ja väsyneeltä.

Mist Toner soveltuu käytettäväksi kasvovetenä ja/tai voit suihkuttaa sitä päivän aikana meikin päälle ehkäisemään ihon öljy-kosteustasapainon heikkenemistä.

 

 

ATO Wash & Shampoo

Pyunkang Yul ATO Wash & Shampoo

Hellävarainen puhdistusaine koko vartalolle. Kevyesti vaahtoava puhdistusaine on kehitetty kaikille, joiden iho ärtyy herkästi.

Tuote sopiikin käytettäväksi sekä shampoona että suihkugeelinä. Sen pääainesosana on kuusaman kukka, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.

Mieto puhdistusaine soveltuu myös vauvoille ja lapsille, sillä se ei sisällä yleisiä ärsykkeitä, joita ovat parabeenit, keinotekoiset hajusteet ja kuivattava alkoholi.

 

 

 

Tutustu Pyunkang Yulin tuotteisiin:


Siirry lukemaan aiemmat postaukset:


Kevään K-Beauty Event

Kevään K-Beauty Event toteutetaan Bearelin verkkokaupassa ja somessa 12.-25.4.2021. Erilaista korealaiseen kosmetiikkaan ja korealaiseen kulttuuriin liittyvää sisältöä julkaistaan tapahtuman aikana myös Instagramin puolella. Seuraa meitä Instagramissa tästä: @bearelfi 

 

Jätä kommentti