Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Tuotesuositukset herkälle iholle

Tästä blogipostauksesta löydät Bearel-tiimin tuotesuositukset herkälle iholle.

 

Esittelemme viisi herkälle iholle sopivaa tuotetta, jotka tiimi on itse kokeilemalla todennut hyviksi vaihtoehdoiksi herkästi ärtyvän ja punoittavan ihon hoitoon.

Kirjoittajalla itsellään on erittäin herkkä iho, joka räjähtää käsiin ja punoittaa helposti pienestäkin ihoärsytyksestä sekä monenlaisista kosmetiikkatuotteista.

 

TOP 5 -hoitotuotteet herkälle iholle:

Dear_klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil

Kuva/Image Instagram: @dear_klairs

Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil

Klairsin puhdistusöljy poistaa iholta vahvankin meikin tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.Puhdistusöljy auttaa tasapainottamaan ihon omaa, luonnollista talin tuotantoa. 

Herkälle iholle sopivan hypoallergeenisen koostumuksen puhdistusöljy puhdistaa, kosteuttaa ja suojaa ihoa. Se myös parantaa ihon joustavuutta ja auttaa rauhoittamaan vesijohtoveden kuivattavasta vaikutuksesta herkistyvää ihoa.

Pääainesosina puhdistusöljyssä ovat jojobaöljy, soijapapuöljy, antioksidanttipitoinen seesamiöljy sekä vitamiineja sisältävä mustaherukkaöljy.

Hellävarainen Gentle Black Deep Cleansing Oil ei tuki ihohuokosia ja huuhtoutuu helposti pois veden avulla. Öljypohjainen puhdistusaine riittää yksistään herkän ihon puhdistukseen, mutta halutessasi voit toki jatkaa kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen käyttämällä seuraavaksi vesipohjaista puhdistusainetta. Suosittelemme puhdistusöljyä etenkin kaikille, joilla on ihossa kuivia kohtia ja/tai mustapäitä.

.

Cosrx_thailand Good Morning Gel Cleanser

COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser

Tämä puhdistusgeeli on aivan ykkönen monen korealaisen kosmetiikan käyttäjän ihonhoitorutiinissa. Kirjoittaja on vuosien varrella käyttänyt arviolta 10 tuubia ja tulee käyttämään vastaisuudessakin.

Hellävarainen puhdistusgeeli on ideaali herkälle iholle, sillä se madaltaa ihon pH-arvoa, mikä parantaa seuraavien tuotteiden imeytymistä. Puhdistusgeeli poistaa iholta turhat kuona-aineet ilman, että ihon oma kosteusvaippa särkyy.

Low pH Good Morning Gel Cleanser -puhdistusgeelissä on ainesosille ominainen maanläheinen tuoksu. Teepuuöljyn ja BHA-hapon avulla tämä vegaaninen puhdistusgeeli auttaa ehkäisemään epäpuhtauksien syntymistä.

.

Holikaholika_nn Less On Skin Toner

Holika Holika Less On Skin Toner

Holika Holikan kasvovesi on herkälle iholle mitä parhain. Vain 10 ainesosaa sisältävä kasvovesi tasapainottaa ihon pH-arvon puhdistuksen jälkeen ja edesauttaa ihonhoitorutiinin seuraavien tuotteiden imeytymistä.

Kasvoveden hellävarainen ja hypoallergeeninen koostumus sopii herkälle iholle erittäin hyvin. Kasvovesi kosteuttaa ja suojaa ihoa ulkoiselta ärsytykseltä. Pumppupullossa olevaa kasvovettä voi käyttää vanulapulla tai taputella kasvoille käsin.

Kasvovesi on erittäin hyvä vaihtoehto 7-skin methodiin, jos iho kaipaa tehokosteutusta ja haluat saavuttaa lasi-ihon. Suosittelemme kasvovettä hajusteherkille, sillä tähän kasvoveteen ei ole lisätty mitään hajusteita.

.

Snail Repair Intensive Toner & Essence

Mizon Snail Repair Intensive Essence

Hoitoneste on osa Mizonin suosittua etanasarjaa ja se sisältää 86% etanaseerumia. Etanaseerumi on korealaisen ihonhoidon ihmeaine, sillä se tasoittaa ihon tekstuuria, kosteuttaa tehokkaasti, korjaa ihovaurioita, auttaa häivyttämään pigmenttimuutoksia ja aknearpia ja täten kirkastaa ihoa.

Hoitonesteessä on lisänä lääkeyrttinä tunnettua rohtosammakonputkiuutetta, joka rauhoittaa ihoa ja edesauttaa kollageenin muodostumista. Tuotteeseen lisätty hyaluronihappo kosteuttaa tehokkaasti ja tekee ihosta täyteläisen.

Tämä on niin kosteuttava, että normaalilla iholla tämä yksistään riittää päiväksi kosteuttamaan ihoa. Voit halutessasi lisätä hoitonestettä iholle useamman kerroksen. Tämä hoitoneste soveltuu mainiosti aurinkosuojan ja meikin alle. Hoitonesteeseen ei ole lisätty hajusteita tai alkoholia.

.

COSRX Balancium Comfort Ceramide Cream

COSRX Balancium Comfort Ceramide Cream

Tasapainottava kosteusvoide suojaa ihoa ulkoisilta ärsytyksiltä. Voiteessa on käytetty pääainesosana rohtosammakonputkiuutetta, joka parantaa ihon kosteustasapainoa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

Voiteen sisältämät keramidit puolestaan suojaavat ja vahvistavat ihoa parantaen sen kuntoa. Vegaaninen kosteusvoide sopii hyvin herkän ihon lisäksi myös rauhoittamaan akneihoa. Se auttaa uudistamaan ja korjaamaan ihon vaurioita.

Voide sopii käytettäväksi etenkin talvisin, sillä se suojaa ihoa pakkasen kylmyydeltä.

 

Bonus-suositus herkälle iholle:

COSRX Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask

COSRX Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask  -yönaamio sisältää 68,9% riisiuutetta. 

Jo muinaisissa lähteissä kerrotaan aasialaisten käyttäneen riisileseitä ja riisivettä ihonhoidossa pitääkseen hiukset silkkisenä sekä ihon sileänä ja vaaleana. Nämä vuosituhansia ihonhoidossa käytetyt ainesosat ovat edelleen eri muodoissa käytössä, sillä kosmetiikkateollisuuden tutkimukset ovat osoittaneet niillä olevan merkittäviä ja tehokkaita vaikutuksia ihon hoidossa.

COSRX:n pehmittävä yönaamio kirkastaa ihoa riisin ja niasiiniamidin avulla. Tuotteen hajusteeton ja kevyt, mutta ravitseva koostumus antaa herkälle iholle kosteutusta ja sen tarvitsemia ravinteita. 

Helli ja rauhoita herkkää ihoa muutaman kerran viikossa yönaamiolla. 

.

.

Lisää tuotesuosituksia herkälle iholle löydät verkkokauppamme herkän ihon tuoteosastolta.

Herkän ihon hoitotuotteet Bearel

.

Tuotteet ilman lisättyjä hajusteita voit katsastaa hajusteettomat tuotteet -osastolta.

 

Jätä kommentti