Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Helppo meikki kesän rientoihin: 5 tärppiä

Korealaiset meikit sopivat erinomaisesti kesään; Meikkivoiteet sisältävät useimmiten aurinkosuojan, luomivärit ovat helppokäyttöisiä ja huulipunat virkistävät ilmettä heleällä lopputuloksellaan. Siksi listasimme viisi must-have tuotetta, joilla luoda helppo meikki loppukevään ja alkukesän rientoihin.

 

Kesäpäivään ja maskin alle tulevaa meikkiä yhdistää sama tavoite: hyvä pysyvyys. Kostea ilmasto on pakottanut korealaiset brändit hiomaan esimerkiksi meikkivoiteiden kestävyyden huipputasolle. Myös kasvomaskien käyttö on ollut Aasiassa tuttu juttu jo ennen pandemia-aikaa, joten meikin pysyvyyteen kiinnitetään siksikin erityistä huomiota.

Toinen kesämeikin kulmakivi on hehkuvat, raikkaan sävyiset huulet, ja miksei myös sipaus glitterluomiväriä? Tässä siis muutama vinkki onnistuneeseen kesämeikkiin.

 

BBIA Last Cushion

1. Hehkuva iho helposti tyynymeikkivoiteella

Tyynymeikkivoide eli cushion foundation on kätevä ottaa mukaan esimerkiksi mökkireissulle, sillä et tarvitse erikseen meikkisivellintä tai -sientä sen levitykseen. Saatat yllättyä, kuinka peittäviä korealaiset tyynymeikkivoiteet ovat. Levitys onnistuu helposti mukana tulevalla vipalla.

Vinkki: Jos meikkivoiteen mukana tullut vippa on mennyt huonoon kuntoon, voit tilata myös uusia meikkivippoja yhden tai neljän kappaleen pakkauksissa.

Bearel suosittelee:

BBIA Last Cushion (17,59€, kuvassa) tasoittaa ihon sävyn ja tekstuurin.

Missha Magic Cushion Cover Lasting (15,12€) antaa korkean aurinkosuojakertoimen SPF 50 PA +++ ja sisältää avokadoöljyä ja kasviuutteita.

Holika Holika Holi Pop Blur Lasting Cushion (12,76€) on edullinen tyynymeikkivoide ihastuttavassa vaaleanpunaisessa pakkauksessa. Sulautuu kauniisti ihon sävyyn.

.

2. Tämän hetken hitti: voidemainen poskipuna

Voidemaisten poskipunien suosio on räjähtänyt viimeisen vuoden aikana, ja aikaisemmin pelkkiä puuterimaisia tuotteita tarjonneiden brändienkin valikoimat ovat täydentyneet voidemaisilla tuotteilla. BBIAn edullinen, voidemainen Downy Cheek -poskipuna sävyssä 2 Downy Peach (7,99€ , kuvassa) antaa heleän punan poskille.

Näin levität voidemaisen poskipunan:

  • Levitä haluamasi voidemaiset meikkipohjatuotteet, kuten meikkivoide ja peiteaine.
  • Ota pieni määrä poskipunaa sormenpäällä, meikkisienellä tai siveltimellä ja levitä se poskiluun kohdalle.
  • Puuteroi kasvot vasta voidemaisten tuotteiden jälkeen. Älä siis levitä voidemaista poskipunaa puuteroidulle iholle.

.

3. Kätevä puuteri käsilaukkuun

Kesäkauden helppo meikki kiinnitetään kevyellä puuterilla. Kaikki valikoimamme puuterit ovat kätevissä ja söpöissä pakkauksissa, joiden mukana tulee vippa sekä peili.

Bearel suosittelee:

BBIA Last Sebum Pact (11,19€, kuvassa) blurraa kasvojen ihon, eli häivyttää ihon tekstuuria tehokkaasti. Täydellinen, jos omaat isot ihohuokoset.

Eglips Glow Powder Pact (7,99€) on puuteri, jonka avulla kiinnität meikkisi ja saavutat trendikkään korealaisen lasi-ihon.

Eglips Blur Powder Pact (7,99€) on edullinen, mutta tehokkaasti öljyisyyttä poistava puuteri. Kompakti pakkaus sujahtaa pienempäänkin laukkuun.

.

.

4. Mehujäähuulet

Kesä on parasta aikaa kokeilla hieman värikkäämpiä huulipunia. Korealaiset kiiltoa antavat huulisävytteet (lip tint) yhdistävät sekä pysyvyyden että mehukkaan kiillon, ja huulet näyttävät siltä, kuin olisit imeskellyt mehujäätä, kuitenkaan jättämättä tahmeaa tunnetta.

Esimerkiksi BBIA Lucky Shine Tint (9,56€, kuvassa) -huulisävytteet on pakattu hauskoihin, retrohenkisiin tuubeihin ja antavat raikasta väriä ja kiiltoa. Huulipunaa on viidessä eri sävyssä: jokaiselle löytyy jotakin.

Vinkki: Jos esimerkiksi kirkas koralli tai räiskyvä pinkki tuntuu liian räikeältä, levitä huulisävytettä pieninä pisteinä huulten keskiosaan ja häivytä tuote sormin tai painelemalla huulia yhteen. Saat kevyen ja heleän sävyn, joka sopii arkeen.

lucky shine tintit iholla

.

.

5. Kätevä pikkupaletti

Nämä Eglipsin minipaletit yllättivät meidät! Korealaiset luomivärit ovat usein pigmentiltään kevyempiä kuin länsimaiset luomivärit. Eglipsin Color Fit -luomiväripaletit (13,59€) ovat todellinen löytö, sillä niissä yhdistyy runsas pigmentti, kermainen koostumus, ja mikä tärkeintä, helppo häivyttyvyys. Siksi ne sopivat sinulle, oli meikkaustyylisi millainen tahansa.

From Cotton (kuvassa) tarjoaa lämpimiä ruskean kahvin sävyjä sekä kimaltavan beigen. From Rosy puolestaan on sävyiltään vaaleanpunaiseen taittava ja sisältää kimaltavan ruusukullan sävyn.

Laadukkaat pikkupaletit sopivat yhtä hyvin mukaan reissuun, juhliin tai arkimeikkipussiin. Kaunis pakkaus tekee myös Color Fit -paleteista oivallisen lahjaidean.

Colour Fit Eye Palette 02 From Rosy 2

.

.

Tässä oli muutama vinkki, joilla kesäinen ja helppo meikki ei jää haaveeksi! 🙂

TILAA KOREALAISIA MEIKKEJÄ

 

.


.

Tutustu myös aiempiin postauksiin BRL-blogissa: