Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Mixsoon – minimaalinen Clean Beauty brändi

Mixsoon on Koreassa erittäin suureen suosioon noussut Clean Beauty brändi, jonka keskiössä ovat ”minimaaliset ydinainesosat”. Mixsoon on valinnut kourallisen iholle tärkeimpiä ja hyödyllisimpiä ainesosia ja käyttää lähinnä näitä ainesosia tuotteissaan. Mixsoon myös valmistaa itse nämä ainesosat ja panostaakin paljon raaka-aineiden laatuun. He keräävät vain parhaat kasvit, uuttavat nämä ravinteita vaalien sekä fermentoi ne hartaudella.

Mixsoon ei Clean Beauty brändinä myöskään käytä monia ihoa tyypillisesti ärsyttäviä ainesosia ja pyrkii muutenkin pitämään koostumuksensa minimaalisina. Vaikka heillä on monia tuotteita, joissa on alle 10 ainesosaa ja osa tuotteista on 100% uutetta, ovat heidän tuotteensa silti tehokkaita, sillä valitut raaka-aineet ovat erinomaisia. Kaikki Mixsoonin tuotteet ovat täysin vegaanisia sekä eläinkokeettomia.

Mixsoon Hyaluronic Acid Serum

Hoitonesteiden kerrostus

Mixsoonin ihonhoitofilosfiaan kuulu ydinainesosien lisäksi hoitonesteet ja vielä tarkemmin niiden kerrostus. Mixsoon uskoo, että puhtaita uutteita sisältäviä hoitonesteitä ja kasvovesiä kerrostamalla voit hoitaa räätälöidysti kaikkia iho-ongelmiasi hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Mixsoon itse kehottaa kerrostamaan kolmea eri hoitonestettä, taikka kasvovettä, hoitonestettä ja seerumia.

Hoitoneste vai kasvovesi

Mixsoonilla on kasvovesiä ja hoitonesteitä, jotka päällisin puolin voivat vaikuttaa täysin samoilta. Molemmissa voi olla 100% samaa uutetta, mutta tuotteiden uutteissa on taas eroja. Kasvovesien uutteet ovat koostumuksiltaan kevyempiä ja niissä on vähemmän vaikuttavaa ainetta. Niiden koko on myös suurempi, jolloin saat enemmän tuotetta juuri esimerkiksi kerrostamista varten. Kasvovedet onkin tarkoitettu pääasiassa kosteuttamaan ihoa sekä tarjoamaan samalla hellävaraisesti ainesosan hyödyt. Hoitonesteet taas ovat koostumukseltaan paksumpia ja niissä on enemmän vaikuttavaa ainetta. Näillä saat ainesosan täyden hyödyn sekä täyteläisempää kosteutusta iholle.

Ihonhoidon ydinainesosat

Bearelin valikoimasta löytyy hoitonesteitä ja kasvovesiä viidellä eri uutteella; centella, ginseng, heartleaf, soijapapu sekä bifida-bakteeriuute.

Bean Essence

Centella, eli rohtosammakonputki on korealaisen ihonhoidon yksi suosituimmista ainesosista. Se on myös yksi parhaiten tutkituista kasviuutteista ihonhoidossa sen monien eri hyötyjen osalta. Centella on mainio ainesosa rauhoittamaan ärtynyttä ihoa sekä vähentämään punoitusta iholla. Centella on myös erittäin antioksidanttinen, eli se suojaa ihoa eri ympäristötekijöiltä. Centella pystyy myös vahvistamaan ihoa ja lisäämään kollageenintuotantoa, joten se sopii niin herkälle, kuivalle, epäpuhtaalle kuin ikääntyvällekin iholle.

Ginseng on perinteinen korealainen rohtojuuri, jota on käytetty pitkään terveystuotteena myös länsimaissa. Ravintolisänä ginseng voi lisätä vireyttä ja toimintakykyä ja iholla sillä on hieman vastaava vaikutus. Ginseng voi lisätä ihon pintaverenkiertoa, mikä tekee kasvoista heleät ja auttaa häivyttämään hienoja juonteita iholla. Siksi ginseng sopiikin mainiosti samealle ja ikääntyvälle iholle herättämään ihoa henkiin.

Heartleaf, eli viherkameleonttilehti on toinen Koreassa suosittu kasviuute, joka on hieman Centellan kaltainen, mutta sopii erityisesti epäpuhtaalle iholle. Heartleaf auttaa hillitsemään ärtymystä ja punoitusta iholla, mutta myös tulehdusta. Heartleaf on ainesosana antibakteerinen ja voi siksi auttaa ärtyneitä näppyjä paranemaan nopeammin. Se kuitenkin toimii hyvin myös tasapainottamaan sekaihoa, jolla esiintyy ylimääräistä öljyntuotantoa sekä kuivuutta.

Soijapapu ylläpitää ihon kokonaisvaltaista terveyttä, sillä se sisältää runsaasti ravinteita ja antioksidantteja. Soijapapu kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja se voi myös tehostaa kollageenintuotantoa iholla. Samea, kuiva ja ikääntynyt iho hyötyy erityisesti soijapavusta.

Bifida-bakteeriuute on mainio ihon mikrobiomin vahvistamiseen. Kun ihon mikrobiomi on kunnossa, iho pystyy paremmin puolustautumaan ulkoisilta tekijöiltä sekä pitämään itsensä heleänä ja vailla juonteita tai epäpuhtauksia. Bifida-uute vahvistaa myös ihon suojamuuria ja auttaa häivyttämään juonteita, joten se sopii niin herkälle, kuivalle kuin ikääntyvällekin iholle.

Mixsoon best sellerit

 

Mixsoon Glacier Hyaluronic Acid Serum on taloudellinen 300ml kokoinen hyaluronihapposeerumi, joka sisältää puhdasta hyaluronihappotiivistettä. Seerumi sisältää hyaluronihappoa kolmessa eri molekyylikoossa, joten se kosteuttaa tehokkaasti ihon eri kerroksia. Minimaalinen ainesosalista tekee tästä mainion kosteuttavan tuotteen herkälle iholle. Mixsoon lupaa, että seerumia voi kerrosta jopa kolme kertaa ennen, kuin se muuttuu tahmeaksi iholla.

Mixsoon Glacier Water Hyaluronic Acid Serum mood

 

Mixsoon Bean Essence on Mixsoonin tunnetuin tuote. Se on uniikki hoitoneste, jota voi käyttää joko tavallisena hoitonesteenä tai hellävaraisena kuorintana. Hoitonesteenä käytettäessä, ota pari pumppausta tuotetta ja taputtele se ihoon normaalisti. Tällöin tuote saa aikaan kosteutetun lasi-ihon, myös meikkiä varten. Kuorintana käytettynä tuotetta tulee ottaa useampi pumppaus ja hieroa iholle parin minuutin ajan. Tällöin hoitonesteen fermentoitu granaattiomena pääsee hellävaraisesti kuorimaan kuollutta ihosolukkoa. Huuhdo tämän jälkeen iho tai pyyhi iho vanulapulla.

mixsoon osasto

 

Mixsoon Bifida Cream on koostumukseltaan erikoinen voide. Se on lähes kiinteää matalan vesipitoisuuden johdosta, mutta voide on silti tarkoitettu lähinnä öljyiselle ja sekaiholle. Voiteessa on nimittäin erittäin matala öljypitoisuus, jolloin kosteuttavat ainesosat vailla vettä muodostavat hyytelömäisen lähes kiinteän voidekoostumuksen. Voide kuitenkin sulaa kostealla iholla ja tarjoaa syvää kosteutusta ja kevyttä hoitavuutta. Samalla tuotteen bifida-uute vahvistaa ihon mikrobiomia.

Mixsoon Bean Cream mood

Mixsoonin tuotteilla sinun on helppo vähentää käyttämiesi ainesosien määrää luopumatta hyödyistä. Huomaa, mikä ero laadukkailla uutteilla ja minimaalisilla koostumuksilla on ihollesi. Löydät Mixsoonin tuotteet Bearelin verkkokaupasta ja myymälästä.

Jätä kommentti