Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Miten ihonhoitorutiinia kannattaa muuttaa kesällä?

Ihon tarpeet muuttuvat vuodenaikojen mukaan. Kesä tuottaa omanlaisiaan haasteita, kuten epäpuhtauksia ja pigmenttimuutoksia. Tässä siis muutamia vinkkejä kesän ihonhoitoon:

Miksi ihonhoitorutiinia kannattaa muuttaa kesällä?

Kesällä ilma on lämpimämpää ja kosteampaa. Tällöin myös ihon tarpeet muuttuvat. Esimerkiksi Rasvoittuva- ja sekaihoiset eivät kesällä kaipaa yhtä raskaita kosteusvoiteita.

Lisäksi lisääntynyt auringonpaiste altistaa ihoa pigmenttiläiskille ja palamiselle. Ihonhoitorutiinin tuotteita kannattaa siis vaihtaa kevyempään ja samalla nähdä vaivaa ihon suojaamiseksi UV-säteilyltä.

Suosittelemme siis valitsemaan kevyemmät hoitotuotteet sekä suojaamaan ihon aurinkovoiteella joka päivä.

Miksi kaksoispuhdistus kannattaa tehdä myös kesällä? 

Kaksoispuhdistus (= puhdistus sekä öljypohjaisella että vesipohjaisella puhdistusaineella) on yksinkertaisesti tehokkain, helpoin ja ihoystävällisin tapa poistaa meikki, lika ja aurinkovoide kasvoilta.

Kesän riennoissa iholle päätyy aineita, joiden poistaminen perusteellisesti joka päivä on tärkeää ihon tasapainon säilyttämiseksi: aurinkovoide, lika, katupöly… Huonosti tehty puhdistus johtaa helposti epäpuhtauksien muodostumiseen.

Kaksoispuhdistus kesällä kannattaa myös siksi, että fysikaalisen suojan sisältävät aurinkovoiteet ovat rasvaliukoisia. Tämä tarkoittaa sitä, ettei niitä saa pestyä pois pelkällä puhdistusvaahdolla.

Mikä on sopiva määrä aurinkovoidetta? 

Jos aurinkovoidetta ei levitä tarpeeksi, ei myöskään luvattu suojakerroin toteudu. Aurinkovoidetta tulisi levittää kaulan ja kasvojen alueelle noin teelusikallinen. Voit mitata sopivan määrän pursottamalla voidetta etu- ja keskisormelle koko pituudelta.

Katso livetallenne

Juttele kanssamme kevään ihonhoidosta! Voit katsoa livetallenteen Bearelin Instagram-tililtä.

kesän ihonhoito live

Jätä kommentti