Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Korealainen kulttibrändi Etude saapuu Beareliin

Etude on yksi tunnetuimmista merkeistä K-beautyn parissa niin Koreassa, kuin kansainvälisestikin, ja nyt saamme kunnian tuoda tämän kulttibrändin Suomeen. Tässä postauksessa sukellamme Etuden maailmaan tarkemmin!

Etuden tarina ulottuu 30 vuoden taakse

Etude on valmistanut menestyksekkäästi viimeiset 30 vuotta kosmetiikkaa ja on kerryttänyt  mainetta laadukkaasta tuotekehittelystään. Etuden historia ulottuu vuodelle 1985, jolloin  lanseerattiin kosmetiikkabrändi Etude House.

Viiden vuoden tuotekehittelyn jälkeen Etude House liittyi Korean toiseksi suurimpaan kosmetiikkayhtiöön, Amore Pacificin Pacific Group:iin. Tämän yhteistyön myötä Etude House pääsi laajentumaan kolmeentoista eri maahan, ja on siitä asti toiminut yhtenä Korean suurimmista ja tunnetuimmista kosmetiikkabrändeistä myös kansainvälisesti. Brändiuudistuksen myötä brändi kulkee nykyään nimellä Etude.

Voit tutustua Etuden historiaan tarkemmin täältä.

Korealaiset liikkeet - koreana.or.kr
Etude Moistfull Collagen Emulsion

Etude brändinä: leikkisyys yhdistyy laatuun

Etuden brändi on aina ollut erittäin leikkisä, mitä heijastaa heidän sloganinsa ”Play pink, play ETUDE!” Leikkisyys näkyy myös heidän tuotepakkauksissaan sekä mainoksissaan, joissa esiintyvät kirkkaat värit ja nuorekas kuvakieli aina kunkin vuoden suosituimpien idolien tähdittämänä.

Vaikka Etuden kohdeyleisö on enemmän nuoret aikuiset naiset, löytyy heiltä tuotteita kaikille. Valikoimastamme löydät Etuden laadukkaat ihonhoitotuotteet, joissa näkyy 30 vuoden kokemus niin raaka-aineiden valinnasta, koostumusten kehittämisestä kuin asiakkaiden toiveiden kuulemisesta.

Tuotekehittelyn mestaruus ja laadukkaimpien mahdollisten tuotteiden tuominen unelmallisessa kokonaisuudessa kiteyttää Etuden brändifilosofian. Heidän neljästä ihonhoitolinjasta Bearelin valikoimaan saadan nyt kaksi suosituinta: SoonJung ja Moistful Collagen.

Etude SoonJung 10 Free Moist Emulsion

SoonJung

SoonJung on Etuden tunnetuin ihonhoitolinja ja se on suunniteltu erityisesti herkälle iholle. SoonJung –sarjan tuotteet eivät sisällä hajusteita, eteerisiä öljyjä, alkoholia tai parabeeneja, sillä nämä saattavat ärsyttää herkkää ihoa. Tämän lisäksi tuotteissa on useita ihoa rauhoittavia ja vahvistavia ainesosia, kuten madecassosidea.

Soon Jung -sarja sopii erityisesti herkälle ja öljyiselle akneiholle, sillä koostumukset ovat hellävaraisia ja kevyitä. Mutta vaikka koostumukset ovat kevyitä, voi kuivaihoinenkin hyötyä esimerkiksi Soon Jungin kasvovedestä, emulsiosta sekä paksummista voiteista.

Etude Moistfull Collagen Cleansing Foam
etude moistfull collagen cream

Moistful Collagen

Moistful Collagen-sarja sopii herkälle kuivalle iholle, sekä toimimaan ikääntymisen ensimmäisiä merkkejä vastaan. Sarjan tuotteet auttavat kuitenkin kaikkia, jotka tavoittelevat mehukkaan kosteutettua ja pehmeää ihoa, sillä tuotteet keskittyvät ihon kosteutukseen, vahvistamiseen sekä kimmoisuuden ylläpitämiseen. Kaikista tuotteista löytyy runsaasti kollageenia, joka auttaa toimimaan ihosolujen väliaineena saaden ihon säilyttämään paremmin kosteutta sekä saaden sen näyttämään kimmoisammalta. Yleisön pyynnöstä tuotteista poistettiin hajusteet vuonna 2021.

Sarjoja voi yhdistellä keskenään

Molemmista linjoista saat muodostettua yksinkertaisen, mutta toimivan ihonhoitorutiinin. Tällainen voisi olla esimerkiksi puhdistus, kasvovesi, emulsio/essence ja kosteusvoide. Nämä kaksi ihonhoitolinjaa toimivat hyvin kokonaisuuksina, mutta niitä voi mainiosti myös sekoittaa keskenään.

Jätä kommentti