Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Korealaista luonnonkosmetiikkaa: uutuusbrändi Aromatica

Asiakkaamme ovat pitkään toivoneet Bearelin valikoimaan korealaista luonnonkosmetiikkaa. Iloksemme saammekin nyt kertoa, että toiveenne ovat käyneet toteen! Tässä blogipostauksessa esittelemme Aromatican, joka on Koreassa turvallisten ja puhtaiden kosmetiikkatuotteiden edelläkävijä. Tämä arvostettu tuotemerkki on ensimmäinen sertifioitu luonnonkosmetiikkabrändi Bearelin K-beauty-portfoliossa. 

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Aromatican missio

Aromatican tavoitteena on kehittää tehokkaita, turvallisia, terveellisiä ja kestäviä kosmetiikkatuotteita ympäristöä kunnioittaen. Tämä missio näkyy koko tuotantoprosessissa raaka-aineiden valitsemisesta lähtien. He valitsevat tuotteisiinsa luonnollisia ja orgaanisia ainesosia, jotka on saatu suoraan luotettavilta valmistajilta ympäri maailman. Kestävämmän maailman rakentamiseksi, he ovat myös sitoutuneet luomuviljelyyn. Aromatica tuottaa tuotteensa itse, jolloin he pystyvät hallinnoimaan jokaista vaihetta tuotantoprosessissa.

Aromaticalla on arvostettu ECOCERT -sertifikaatti ja he ovat sitoutuneet edistämään hyviä ympäristö- ja yhteiskuntakäytäntöjä. Vuonna 2016 Aromaticalle myönnettiin ensimmäisenä korealaisena tuotemerkkinä Yhdysvaltain EWG VERIFIED ™ -sertifikaatti. Brändi on rekisteröity Vegan Societyn kumppaniksi, joka on maailman vanhin ja arvovaltaisin vegaaniorganisaatio.

Aromatican tuotteet ovat eläinkokeettomia sekä vegaanisia eli ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia. Heidän tuotevalikoimastaan löydät ihoa helliviä ihonhoitotuotteita ja kasvoöljyjä sekä rosmariinia sisältäviä hiustenhoitotuotteita.

Hiustenhoitotuotteet

Aromatica rosemary hiustuotteetAromatican suosituimpiin tuotteisiin kuuluvat rosmariinia sisältävät hiustenhoitotuotteet. Tuotesarjasta löydät tuotteet kokonaisvaltaiseen hiusten ja hiuspohjan hoitoon. Aromatica Rosemary Scalp Scaling Shampoo puhdistaa hiuspohjan hellävaraisesti ja ravitsee sitä. Shampoo on silikoniton ja sulfaatiton. Aromatica Rosemary 3-In-1 Treatment on hiusten tehohoito, joka kosteuttaa hiuksia tehokkaasti. Tehohoito sisältää esimerkiksi oreganoa ja kofeiinia, jotka virkistävät ja hoitavat hiuksia.

Aromatica Rosemary Scalp Scrub on hiuspohjan kuorintavoide, joka puhdistaa päänahan kuollutta ihosolukkoa ja virkistää hiuspohjaa. Kuorintavoide sisältää mm. BHA -happoa sekä erilaisia mineraaleja. Aromatica Rosemary Root Enhancer -hoitoneste puhdistaa ja hoitaa hiuspohjaa. Tuote auttaa terveen hiuspohjan ylläpitämisessä sekä edistää hiusten kasvua.

Ihonhoitotuotteet

Aromatica Reviving RoseLaadukkaita raaka-aineita sisältävät ihonhoitotuotteet ovat osa Aromatican tuotevalikoimaa. Esimerkiksi elegantin ruusuinen Reviving Rose Infusion -linja sisältää mm. seerumin sekä kasvovoiteen, jotka sopivat kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle.

Aromatica Reviving Rose Infusion Serum on ruusu-uutetta ja -öljyä sisältävä seerumi.  Kasvoseerumi on kosteuttava ja luo kauniin hehkun iholle, auttaen samalla myös häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Ruusun lisäksi seerumi sisältää myös vitamiinirikasta seljanmarjaa ja ihon kimmoisuutta ja terveyttä tukevaa karviaisuutetta.

Aromatica Reviving Rose Infusion Cream on yleellinen kasvovoide, joka kosteuttaa ja kirkastaa ihoa sekä auttaa taistelemaan ihon ikääntymisen merkkejä vastaan. Täyteläinen ja pehmeä kasvovoide sisältää ihoa helliviä ainesosia kuten ruusuöljyä, aloe veraa sekä niasiiniamidia.

Kasvoöljyt

Aromatica kasvoöljytAromatican valikoimasta löydät myös ihania kasvoöljyjä. Kasvoöljyt sopivat loistavasti käytettäväksi ihonhoitorutiinin viimeisenä vaiheena kasvovoiteen päällä tai sen tilalla.

Aromatica Organic Neroli Brightening Facial Oil on appelsiininkukkaa sisältävä kasvoöljy, joka kirkastaa ja heleyttää ihoa. Öljy sisältää myös jojoba- sekä ruusuöljyä, jotka ravitsevat ihoa. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle ja samealle iholle.

Aromatica Tea Tree Green Oil hillitsee ihon rasvoittumista ja hoitaa epäpuhtauksia. Teepuuöljyn lisäksi tuote sisältää rohtosammakonputkea, joka rauhoittaa ihoa ja edistää sen uusiutumista. Öljy sopii erityisesti epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle.

Aromatica Organic Rosehip Oil sisältää 100 % ruusunmarjaöljyä, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti. Öljy sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle iholle.

Tutustu Aromatican tuotteisiin lisää täältä

Jätä kommentti