Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

3 vinkkiä sädehtivään pikkujoulumeikkiin

Pikkujoulukausi on täällä! Bearelin tiimi kokosi parhaat vinkkinsä sädehtivän, katseita kääntävän ja pysyvän pikkujoulumeikin tekemiseen. Kaikki postauksessa esitellyt tuotteet löydät Bearelin tuotevalikoimasta.

 

Säihkettä katseeseen glitterluomivärillä

Trot star sävytYhdistä luomivärissäsi mattaisia sävyjä ja kimaltelevia glitter sävyjä. Joulukausi on täynnä kimallusta, joten anna sen näkyä myös pikkujoulumeikissäsi ja uskalla leikitellä glitterillä.

 

BBIA:n Final Shadow Palette 01 Trot Star -luomiväripaletti sisältää sekä mattaisia että kimaltelevia sävyjä, joilla saat luotua sädehtivän silmämeikin. Paletin luomivärejä voit hyödyntää myös kasvojen korostukseen ja varjostukseen. Upeiden pigmenttien ansiosta sävyjä on helppo levittää siveltimellä tai sormella. Glitter sävyt kannattaakin levittää sormella, jolloin sävyt tulevat paremmin esiin luomella.

 

Esimerkki silmämeikki BBIA:n Final Shadow Palette 01 Trot Star -luomiväripaletilla:

  • Lisää paletin vaaleaa mattasävyä (HURRAY) koko silmäluomelle.
  • Tummempia mattasävyjä (YAYYAY ja/tai CLAPCLAP) voit lisätä oman makusi mukaan silmän ulkonurkkaan ja alaluomen ulkoreunaan tuomaan silmämeikkiin tummuutta ja syvyyttä smokey eye -meikin tapaan.
  • Glitter sävyjä (esimerkiksi BAAM-sävyä) voit lisätä halutessasi koko yläluomelle. Vaaleimpia glitter sävyjä (OHMYGOD ja TAPTAPTAP) voit käyttää myös silmän sisänurkassa tuomaan valoa ja kimallusta silmiin.
  • Vaaleimpia glitter sävyjä voit käyttää myös korostukseen poskipäille ja kulmaluulle.

 

 

Irtoripset tuovat näyttävyyttä juhlameikkiin

Holika Holika Holi Pop Lash Maker 01 Volume Pop
01 Volume Pop

Viimeistele pikkujoulumeikki irtoripsillä. Irtoripset ovat pikkujoulusilmämeikin kirsikka kakun päällä. Ne tuovat näyttävyyttä ja juhlallisuutta silmämeikkiin.

Holika Holikan Holi Pop Lash Maker 01 Volume Pop -irtoripset sopivat hyvin pikkujoulumeikkiin. Ne tuovat silmämeikkiin intensiivisyyttä ja saavat ripset näyttämään pitkiltä ja tuuheilta.

 

Holika Holika Holi Pop Lash Maker 03 Party Time
03 Party Time

 

 

 

 

 

 

Jos haluat ripsiisi vielä enemmän pituutta, valitse  Holika Holikan Holi Pop Lash Maker 03 Party Time -irtoripset. Nämäkin ripset lisäävät pituutta ja tuuheutta ripsiisi, mutta ovat hiukan pidemmät kuin ylempänä mainitut 01 Volume Pop -irtoripset.

 

 

 

 

Valitse huulimeikki muun meikin mukaan

Elegantit joulunpunaiset huulet ovat klassikko pikkujoulumeikissä. Voit levittää huulisävytettä koko huulille tai vain esimerkiksi huulteen sisäosaan. Kerrostamalla huulisävytettä saat aikaan vielä voimakkaamman lopputuloksen. Valitse huulimeikki sen mukaan, mitä sävyjä tulet käyttämään muussa meikissä.

 

 

Beausta Shine Gloss Lip Tint cherry red

Beaustan Shine Gloss Lip Tint sävyssä #1 Cherry Red on täydellinen joulunpunainen huulisävyte. Huulisävyte on pigmenttinen ja pysyy huulilla pitkään. Kätevään pussiin pakattu huulisävyte on ekologinen valinta ja tuotteen mukana tulevalla aplikaattorilla levität sävytettä helposti ja tarkasti huulille.

 

 

 

 

Jos klassiset joulunpunaiset huulet eivät tänä vuonna ole sinun juttusi, kokeile esimerkiksi neutraalimman sävyisiä BBIA:n Lucky Shine Tint 09 Popularity Award  tai BBIA:n Lucky Shine Tint 06 Soulmate Award -huulisävytteitä. Nämä huulisävytteet tuovat huulille pysyvän sävyn sekä kauniin kiillon ja sopivat loistavasti pikkujoulumeikkiin.

BBIA Lucky Shine Tint sävyt

 

 

 

 

Lisää korealaisia meikkituotteita löydät täältä

 

 

 

Jätä kommentti