Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Esittelyssä Etuden ihonhoitosarjat SoonJung ja Moistfull Collagen

Etuden tuotteet tunnetaan laadukkaista ainesosistaan sekä viimeistellyistä koostumuksistaan. Heidän SoonJung ja Moistfull Collagen -sarjat eivät ole poikkeus, joten käydään läpi näissä sarjoissa esiintyvät tähtiainesosat sekä sarjojen tuotekattaus.

SoonJung on pakattu täyteen rauhoittavia ainesosia

Kaikista SoonJung -sarjan tuotteista löytyy madecassosidea, pantenolia ja vihreän teen uutetta, jotka ovat kaikki maininnanarvoisia ainesosia. Sarjan tuotteet ovat hajusteettomia ja vegaanisia.

Madecassoside on rohtosammakonputkesta eritelty aktiiviainesosa, jolla on rauhoittavia, ihoa vahvistavia ja antioksidanttisia vaikutteita. Madecassoside on laajalti käytössä niin Koreassa kuin länsimaissakin rauhoittavana ja parantavana ainesosana ja se vaikuttaa jo pienissä pitoisuuksissa.

Pantenoli, eli B5-vitamiini on yksi tutkituimpia ihonhoidonainesosia, ja sille on löydettyä monia hyödyllisiä vaikutuksia. Pantenoli rauhoittaa ja vahvistaa ihoa sekä saa ihon tuottamaan enemmän kollageenia edelleen vahvistaen ihoa ja tehden siitä kimmoissamman. Tämän lisäksi pantenoli kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Vihreän teen uute on pääasiassa antioksidantti, mutta tehokas sellainen. Antioksidantit suojaavat ihoa ympäristötekijöiltä, kuten hapelta, UV-säteilyltä sekä ilmansaasteilta. Tämän lisäksi vihreä tee rauhoittaa ihoa, on antibakteerinen ja auttaa kontrolloimaan öljysyyttä. Vihreä tee on hyödyksi kaikille ihotyypeille.

Mitä eroa SoonJung-sarjan voiteilla on?

SoonJung-sarjassa on kolme eri kasvovoidetta, joissa kaikissa on hyvin samanlaiset vaikuttavat ainesosat. Erona kuitenkin ovat voiteiden koostumukset eri ihotyypeille, joten käydään nämä läpi.

Etude SoonJung Hydro Barrier Cream

Kevyin näistä voiteista on Soon Jung Hydro Barrier Cream, joka muistutta siirappista geelivoidetta. Voide imeytyy ihoon erittäin hyvin, eikä jätä iholle tahmeaa tai rasvaista tunnetta.

Voiteesta jää kuitenkin näkyvä kosteutettu hehku iholle. Voide sopii erityisesti öljyiselle iholle tai iholle, joka haluaa kevyemmän, mutta kosteuttavan voiteen.

Voit valita Hydro Barrier Creamista haluamasi pakkauksen: tuubin tai purkin, molemmat ovat 75 ml:n kokoisia.

Etude SoonJung 2x Barrier Intensive Cream

Soon Jung 2x Barrier Intensive Cream sopii monelle. Voiteessa on täydellinen veden ja öljyn tasapaino erittäin samettisessa kreemi-koostumuksessa. Voide imeytyy hyvin, mutta jättää iholle pehmeän hehkun ja pehmeän tunnon. Voide sopii erityisesti sekaiholle, mutta myös hiukan kuivemmallekin iholle tai öljyiselle iholle esimerkiksi yövoiteeksi.

Etude SoonJung 5-Panthensoside Cica Balm

Soon Jung 5-Panthenoside Cica Balm on kolmesta voiteesta ehkä erikoisin. Voide on koostumukseltaan kevyt mattapintainen balsami, jonka tarkoitus on nimen omaan suojata ihoa.

Voide ei täysin imeydy ihoon vaan jättää kevyen suojaavan kerroksen ihon päälle, mikä auttaa vahvistamaan ihoa sen ollessa herkimmillään. Kalvosta huolimatta voide sopii niin öljyiselle kuin kuivalle iholle, joka kaipaa vahvistusta ja suojaa.

Muut tuotteet

Lisäksi sarjasta löytyy sheet mask, herkälle öljyiselle iholle sopiva puhdistusvaahto, kevyt, mutta syväkosteuttava kasvovesi sekä kosteuttavaksi välivaiheeksi suunniteltu emulsio. Kaikista näistä löydät SoonJung-sarjan kolme tähtiainesosaa.

Moistfull Collagen täyteläistää ja kosteuttaa

Moistfull Collagen -sarjasta löydät kaksi tähtiainesosaa ihon kosteutukseen ja kimmoisuuteen: hydralisoitu (eli pilkottu) kollageeni sekä hydralisoitu lupiiniuute. Tuotteet ovat puhdistusvaahtoa lukuun ottamatta hajusteettomia.

Hydralisoitu kollageeni pääse soluttautumaan ihosolujen väliin toimien ikään kuin niiden väliaineena tehostaen ihon oman suojakerroksen toimintaa. Kollageeni kosteuttaa ihoa ja ihon suojakerroksen vahvistaminen taas auttaa ihoa säilyttämään kosteutta paremmin, tekemään ihosta kimmoisamman ja sileämmän sekä suojaamaan ihoa ympäristötekijöiltä ja ikääntymisen merkeiltä.

Hydralisoitu lupiiniproteiini toimii pitkälti samalla tavalla kuin hydralisoitu kollageeni, eli se sitoo itseensä kosteutta, imeytyy syvälle ihoon ja toimii siellä ihon suojakerrosta vahvistavana aineena. Näiden molempien ainesosien ollessa koostumuksessa ne tehostavat toisiaan, jolloin tuloksena on erittäin kimmoisa ja hehkuva iho.

Nuorekas, täyteläinen iho hellävaraisuutta unohtamatta

Moistfull Collagen -sarjasta löytyy vaahtoava puhdistusvoide, jossa etenkin kollageeni hellittää puhdistavien ainesosien kuivattavuutta, jolloin tuote sopii hyvin myös kuivalle iholle.

Lisäksi sarjasta löytyy kasvovesi, hoitoneste ja emulsio, joista voi valita omaan rutiiniin parhaiten sopivan kosteuttavan välivaiheen koostumuksen mukaan. Superkosteutusta toivova kerrostusfani voi jopa lisätä kaikkia kolmea!

Kasvovesi on hiukan siirappinen, eli ei täysin vetinen, mutta ei kuitenkaan tahmea. Hoitoneste eli essence on täyteläinen juokseva geeli, ja emulsio taas on paksu, maitomainen neste. Nämä sopivat erityisesti kuivalle iholle, mutta kaikki ihotyypit voivat hyötyä näiden kosteuttavista ainesosista.

Viimeisenä sarjasta löytyy sheet mask sekä voide, joka sopii jälleen usealle ihotyypille. Koostumus on hiukan kevyempi, mutta kuohkeampi kuin Soon Jung 2x Barrier Intensive Cream. Se ei sisällä niin paljoa öljyä, mutta sen kollageeni auttaa kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa.

Voide sopii erityisesti sekaiholle, mutta myös öljyiselle iholle yövoiteeksi tai kuivemmalle iholle päivävoiteeksi.

Hajusteetonta hyvää herkällekin iholle

Niin Soon Jung kuin Moistfull Collagen -tuotteet ovat täysin hajusteettomia, ja etenkin Soon Jung -tuotteet sopivat herkimmällekin iholle. 

Suosittelemme siis lämpimästi testaamaan Etuden ihonhoitotuotteita ja löytämään niiden joukosta omat suosikkisi!

Jätä kommentti