Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Kasvojen kaksoispuhdistus – miksi ja miten?

Korealaiseen ihonhoitorutiiniin kuuluu double cleansing, eli kasvojen kaksoispuhdistus. Miksi kasvot pitäisi pestä kahteen kertaan ja kenellä sellaiseen on muka aikaa? Lue alta, miksi kasvojen kaksoispuhdistus oikeasti kannattaa ja miksi suosittelemme myös rasvoittuvaa ja akneihoa käyttämään öljypuhdistusaineita.

 

Kasvojenpuhdistus

 

Kasvojen kaksoispuhdistus

Kasvojen kaksoispuhdistus eli double cleansing, on kasvojen peseminen kahteen kertaan. Ensin öljypohjaisella puhdistustuotteella ja sen jälkeen vesipohjaisella puhdistusaineella. Tarkoituksena on puhdistaa kasvot hellävaraisesti putipuhtaaksi. Puhdistuksella varmistetaan seuraavaksi lisättävien hoitotuotteiden mahdollisimman tehokas imeytyminen sekä se, että kasvoihin ei ole jäänyt yhtään meikinjäämiä.

1. Öljypohjainen puhdistusaine

2. Vesipohjainen puhdistusaine

Vaikka  saattaa tuntua oudolta lisätä rasvoittuvalle iholle öljyä, on puhdistusöljystä erinomainen apu epäpuhtaankin ihon hoidossa. Hellävarainen puhdistusöljy tasapainottaa ihoa ja ehkäisee sen ylimääräistä rasvoittumista. Puhdistusöljy irrottaa ihohuokosista talia ja mustapäitä, joita normaali puhdistusvaahto ei poista.  Puhdistusvaahto taas poistaa kasvoilta puhdistusöljyn jäämät ja muun lian.

Puhdistusöljy ja puhdistusvaahto yhdessä poistavat tehokkaasti kasvoilta lian ja meikin. Iho jää puhtaaksi ja pehmeäksi. Kaksoispuhdistus helpottaa meikin poistoa ja ihon puhdistamista, ilman että ihoa joutuu turhaan hankaamaan ja ärsyttämään esimerkiksi puhdistusliinoilla tai voimakkaalla meikinpuhdistusaineella. Täten kaksoispuhdistus on ideaali myös herkemmän ihon hoitoon.

Vinkit kaksoispuhdistukseen

  • Sido hiukset kunnolla kiinni / käytä hiuspantaa, joka estää hiusten valumisen ärsyttävästi silmille kasvoja pestessä.
  • Ota puhdistusöljy, puhdistusvaahto ja kasvopyyhe mahdollisimman lähelle käden ulottuville ennen operaation aloittamista.
  • Älä jää hengailemaan kasvojen pesun jälkeen vaan lisää hoitotuotteet mahdollisimman pian kasvojen kuivaamisen jälkeen.

Bunny Ears Hiuspanta Vaaleanpunainen

Bunny Ears Hair Band (Light Pink) 6,50€

 

Kaksoispuhdistuksen vaiheet

STEP 1

Levitä puhdistusöljy kuivalle iholle kuivin käsin ja hiero pyörivin liikkein poistaaksesi hellävaraisesti silmä-, huuli-, ja kasvomeikin. Lisää hieman lämmintä vettä käsiisi ja vaahdota puhdistusöljy kasvoillasi. Puhdistusöljy tehoaa hyvin myös vedenkestävään meikkiin. Muista: hiero hellävaraisesti, älä hankaa! Huuhtele lopuksi tuote pois lämpimällä vedellä.

STEP 2

Jos sinulla on kiire, ei katsetta tarvitse tässä välissä nostaa lainkaan lavuaarin yltä. Ota vesipohjaista puhdistusainetta märkiin käsiin, vaahdota sitä hieman käsien välissä ja hiero märkiin kasvoihin. Huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä.

STEP 3

Kuivaa kasvot varovasti taputellen puhtaalla pyyhkeellä. Lisää mahdollisimman pian kasvovesi ja muut hoitotuotteet.

STEP 4

Nauti ihanan puhtaasta ja pehmeästä ihostasi. ♥ Säännöllisesti tehtynä kaksoispuhdistuksesta on apua moniin iho-ongelmiin, joita ovat ylirasvoittuva iho, laajentuneet ihohuokoset ja meikkijäämistä johtuneet epäpuhtaudet.

 

Tässä pari tuote ehdotusta, joilla pääset alkuun:

Puhdistusöljy

The Skin House – Essential Cleansing Oil levittyy kasvoille helposti kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä vaiheena.

The Skin Housen puhdistusöljy on helppokäyttöisessä pumppupullossa ja se sopii kaikille ihotyypeille. Siinä on samettinen ja miellyttävän kevyt koostumus.

 

Puhdistusvaahto

Kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen sopii hyvin Mizonin Snail Cushion Foam Cleanser.

Mizon Snail Cushion Foam Cleanser

Mizonin Snail Cushion Foam Cleanser on riittoisa ja miedontuoksuinen puhdistusvaahto. Se sopii kaikille ihotyypeille ja jättää pehmeän ja kosteutetun tunteen iholle.

Oletko sinä kokeillut kaksoispuhdistusta? Kommentoi alle oma suosikki combosi kaksoispuhdistukseen!

 

Jätä kommentti