Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Henkilökunnan tärpit syksyn K-Beauty Päiville

Paras tuotesuositus on aina oma lempparituote. Siksi halusimmekin koota teille tähän henkilökunnan omat suosikit syksyn K-Beauty Päivien tuotteista. Annetaan siis kokemusasiantuntijoiden kertoa, miksi juuri tämä tuote on heidän lempituotteensa.

Jennin Lempituote

Purito Cica Clearing BB Cream

”Tää on parhain BB-voide mitä oon ikinä testannut. Siitä tulee mieletön glow, mutta on kuitenkin tarpeeksi peittävä mulle. Lisäksi tässä on ihoa hoitavia ainesosia, eli on myös hyväksi iholle. Mulla on käytössä sävy 23 Natural Beige.”

Elinan Lempituote

COSRX Full Fit Propolis Synergy Toner

”Tämä kasvovesi on hieman paksumpi kuin tyypilliset kasvovedet ja se sisältää propolisuutetta, jossa on runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja. Antaa ihanan terveen glown kasvoille, superkosteuttaa ja pitää epäpuhtaudet loitolla. Tämä kasvovesi on jäänyt itsellä päivittäiseen käyttöön ja luottotuotteeksi. Ei myöskään tahmaa ja imeytyy nopeasti iholle. Itse käytän ihon tarpeista riippuen kasvovettä usein kerrostaen.”

Henrin Lempituote

Beauty of Joseon Green Plum Refreshing Toner

”Pesen iltaisin kasvoni Beauty of Joseonin Green Plum Refreshing Cleanserillä, mutta aamuisin pintakuiva ihoni ei kaipaa vesipuhdistusta. Siispä puhdistan aamuisin kasvoni tälllä kasvovedellä ja Puriton uudelleenkäytettävillä vanulapuilla. Näin saan pyyhittyä pois yön jäljiltä lian ja öljyn ja saan raikkaan aloituksen päivään. Ihoni ei myöskään kestä vahvoja kuorivia happoja, joten hellävarainen päivittäinen kuorinta auttaa pitämään ihoni vailla epäpuhtauksia.”

Minan Lempituote

COSRX Oil-free Ultra Moisturizing Lotion

”Mun herkälle pintakuivalle, mutta silti öljyyntyvälle iholle ehdoton hitti! Tässä tuotteessa on ihanan kevyt koostumus joka sopii meikin alle hyvin, ja silti kosteuttaa riittävästi päivän aikana ilman kiiltelyä.”

Valtterin Lempituote

Beauty of Joseon Revive Eye Serum

”Suuren pakkauskoon ansiosta tätä voi käyttää koko kasvoilla ilman että tuote loppuu heti. itse käytin tuotetta silmien ympärillä ja kaulalla, enkä kokenut ollenkaan ihoärsytystä käytön aikana. Pidemmän käytön jälkeen kaulan iho tuntui kauttaaltaan kiinteämmältä ja kirkkaammalta. Erityisen eron huomasi kuitenkin silmien ympärillä! silmänympärysihon tekstuuri, pienet juonteet sekä ihonsävy olivat tasoittuneet huomattavasti.”

Veeran Lempituote

Mizon Cicaluronic Serum

”Mikään seerumi ei kosteuta yhtä syvästi kuin Mizonin Cicaluronic seerumi. Useita hyaluronihapon eri molekyylikokoja kosteuttamaan ihon joka kerrosta ja lisäksi antioksidanttista ja rauhoittavaa centellaa jälleen useassa eri muodossa. Koostumus on täyteläinen geeli, joka kuin halaa ihoa. Voin sanoa, että tämä seerumi pelasti pintakuivan ihoni.”

Mikäli haluat tietää sopiiko jokin näistä tuotteista juuri sinun ihollesi tai kaipaat vain lisää tuotesuosituksia, niin älä epäröi olla meihin yhteydessä joko sähköpostilla osoitteeseen info@bearel.com tai Instagramissa @bearelfi. Lisäksi avualias myymälähenkilökuntamme auttaa aina mielellään oikeiden tuotteiden valinnassa.

Jätä kommentti