Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Smuuti Skin Kiwi Clear tuotteet sileän hehkuvaan ihoon

Smuuti Skin on saanut tuotevalikoimaansa uuden tuotesarjan ja siinä kaksi uutta tuotetta. Kiwi Clear -tuotteet pohjautuvat kiivuutteen ja kuorivien happojen silottavaan ja heleyttävään vaikutukseen ja ne ovat samalla oivia tuotteita epäpuhtauksien hellävaraiseen hoitoon. Lue tästä syväluotavaa katsaus tuotteiden ainesosiin, koostumuksiin sekä käyttöohjeisiin.

Hellävaraiset, mutta tehokkaat ainesosat

Usein ihoa kuorivat tuotteet ovat erittäin voimakkaita ja niillä voi helposti vaurioittaa ihon suojakerrosta. Kiwi Clear -tuotteet käyttävät näitä samoja tuttuja kuorivia ainesosia miedoissa pitoisuuksissa yhdistettynä hellävaraisempiin kuoriviin ainesosiin.

Kuoriva ja hoitava kiiviuute

Kiiviuute sisältää kuorivaa entsyymiä aktinidiinia. Entsyymikuorinta on erittäin hellävarainen tapa kuoria. Kiivi sisältää myös ihoa kirkastavaa C- ja ravitsevaa E-vitamiinia. Lisäksi kiivi on täynnä muita ravinteita ja antioksidantteja.

Hedelmähappokompleksi

Tuotteessa käytetty hedelmähappokompleksi on eri kasviuutteiden muodostama yhdiste, joka sisältää 5 eri AHA-happoa. Yhdiste on hellävarainen, mutta tehokas tapa kuoria ihoa. Yhdiste on bioaktiivinen ja stabiili eli se toimii iholla tehokkaasti ja pysyy tuotteen koko käyttöajan tehokkaana. Yhdiste kuorii kuolleita ihosoluja, stimuloi ihoa uusiutumaan sekä heleyttää ihoa.

AHA-, BHA ja PHA-hapot

AHA-hapot ovat vesiliukoisia, joten ne kuorivat ihon pintakerrosta ja kosteuttavat ihoa. AHA-hapot auttavat parhaiten valkopäihin, pintatekstuuriin sekä ihon sävyn kirkastamiseen. AHA-hapoista glykolihappo stimuloi myös ihon kollageenintuotantoa.

BHA-hapot ovat öljyliukoisia, joten ne kuorivat ihoa syvemmältä ihohuokosista. BHA-hapot auttavat parhaiten mustapäihin, tukkeutuneisiin ihohuokosiin, silottamaan ihoa sekä hillitsemään tulehdusta iholla.

PHA-hapot ovat uuden sukupolven AHA-happoja. Ne ovat myös vesiliukoisia, mutta erittäin hellävaraisia. Ne myös kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja auttavat erityisesti pintakarheuden silottamiseen.

Monikäyttöiset koostumukset

Kiwi Clear tuotteet auttavat moniin iho-ongelmiin pidentämättä liikaa ihonhoitorutiinia. Ne sopivat hyvin yhteen Watermelon Dew -sarjan tuotteiden kanssa. Tuotteita voi käyttää joko päivittäin tai muutaman kerran viikossa ihon tarpeiden mukaan. Molemmat tuotteet ovat hajusteettomia eikä niissä ole eläinperäisiä ainesosia.

Smuuti Skin Kiwi Clear Gel Cleanser

Smuuti Skin Kiwi Clear Gel Cleanser on hellävarainen geelimäinen puhdistustuote, joka puhdistaa kasvoilta lian ja kevyen meikin vaalien ihon suojamuuria matalalla pH:lla sekä hellävaraisilla tensideillä. Sisältää kiiviuutetta ja 0,5% salisyylihappoa, joka on BHA-happo.

Geelimäinen koostumus vaahtoutuu miedosti ja huuhtoutuu helposti. Tuote sopii erityisesti öljyiselle ja sekaiholle, mutta toimii myös kuivemmille ihotyypeille, jos kaipaa silottavaa vaikutusta. Ei sisällä hajusteita tai eläinperäisiä ainesosia.

Kiwi Clear Gel Cleanser

Tuotetta voi käyttää joko päivittäin tai muutaman kerran viikossa omien tarpeiden mukaan. Ota tuotetta kosteisiin käsiin ja vaahdota. Levitä tuotetta kasvoille ja hiero pyörivin liikkein noin 30 sekuntin ajan. Huuhdo huolellisesti.

Smuuti Skin Kiwi Clear Serum

Smuuti Skin Kiwi Clear Serum on seerumi, jolla saat kaikki ihon kuorintaan liittyvät hyödyt yhdellä tuotteella. Seerumi sisältää kiiviuutetta, hedelmähappokompleksia sekä AHA-, BHA- ja PHA-happoja. AHA-happona toimii 0,5% glykolihappoa, BHA-happona 0,5% salisyylihappoa ja PHA-happona 2% glukonolaktoonia.

Seerumi auttaa epäpuhtauksiin, hillitsee tulehdusta, kuorii kuollutta ihosolukkoa sekä kosteuttaa, heleyttää ja pehmittää ihoa. Maitomainen koostumus tuo kevyttä kosteutusta iholle ilman tahmaista tunnetta. Ei lisättyjä hajusteita tai eläinperäisiä aineita. Kaikille ihotyypeille.

Kiwi Clear Serum

Tuotetta voi käyttä jopa päivittäin, mutta 1-3 viikossa riitää kuorinnan hyötyihin. Lisää tuotetta puhtaille kasvoille joko ennen kasvovettä tai kasvoveden jälkeen. Jos tuotetta käyttää ennen kasvovettä kuiville kasvoille, kuoriva vaikutus on hellävaraisempi, ja kasvoveden jälkeen kosteille kasvoille lisättynä kuoriva vaikutus on tehokkaampi. Tuotetta on parempi käyttää iltaisin, sillä se voi herkistää auringolle. Tuotteen kanssa on hyvä käyttää aurinkosuojaa päivisin.

Hapoista on hyötyä kaikille

Kuorivat hapot ovat ainesosina sellaisia, mitä monet pelkäävät. Hapot voivat kuitenkin olla erittäin hellävarainen tapa hoitaa useita eri ihohuolia, kuten tekstuuria, epätasaista ihonsävyä sekä tukkeumia. Kuorinnan vaikutuksista hyötyy siis kaikenikäiset. Smuuti Skin Kiwi Clear tuotteet ovat hyvä tapa kuoria herkkää ihoa tai kokeilla happotuotteita ensi kertaa.

Jätä kommentti