Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Goodal – tehoa kasviuutteista

Goodal on erittäin suosittu ihonhoitobrändi, joka on perustettu 2010 Koreassa, ja se on nyt vihdoin saatu myös Bearelin valikoimaan. Brändin nimi tulee sanoista ”good” – hyvä ja ”all” – kaikki, eli heidän tavoitteenaan on luoda hyviä ihonhoitotuotteita kaikille ihotyypeille.

Goodal keskittyy laadukkaisiin ainesosiin. Tuotteissa käytettävät kasvit valitaan huolellisesti ja tuotteet saattavat sisältää jopa 80 % vaikuttavaa kasviuutetta. Goodalilla on laaja valikoima tuotteita ihon eri tarpeisiin, joten sieltä on helppo löytää jokaiselle jotakin.

Goodal

Taustaa Goodalista

Goodal on tunnettu innovatiivisista tuotteistaan ja luonnollisista ainesosista. Goodalin tuotteet perustuvat korealaiseen kauneudenhoitoperinteeseen, joka korostaa ihon hyvinvointia ja terveyttä. Yritys on sitoutunut tarjoamaan tehokkaita ja hellävaraisia tuotteita kaikille ihotyypeille. Tuotteissa käytetäänkin vain korkealaatuisia ja luonnollisia ainesosia.

Luonnolliset ainesosat ovat Goodalin tuotteiden keskiössä. Yritys käyttää runsaasti kasvipohjaista uutteita ja korkealaatuisia ainesosia, jotka ovat osoittautuneet tehokkaiksi. Goodalin tuotteet ovat hellävaraisia iholle ja tuottavat näkyviä tuloksia. Yrityksen tuotteet ovat cruelty-free ja ympäristöä kunnioittavia.

Tuotevalikoima Goodalilla on laaja ja kattaa kaikki tarpeesi. Brändin tuotteet on suunniteltu täyttämään erilaisia ihon tarpeita ja torjumaan erilaisia iho-ongelmia. Tuotteita on tarjolla kaikille ihotyypeille, mukaan lukien kuiva, epäpuhdas, herkkä ja ikääntyvä iho, ja heiltä löytyy tuotteita puhdistusaineista, seerumeihin ja aurinkosuojiin.

Tutkimukset ja innovaatiot ovat yrityksen keskiössä. Brändi investoi paljon resursseja ihonhoidon uusimpien tieteellisten tutkimusten seuraamiseen ja hyödyntämiseen. Brändi käyttää myös nykyaikaista teknologiaa tuotekehityksessä. Goodal haluaa olla ihonhoidon edelläkävijä ja tarjota asiakkailleen tehokkaita ja asiakkaiden tarpeita vastaavia tuotteita.

Kirkkautta ja hehkua iholle Green Tangerine Vita C -sarjasta

Green Tangerine Vita C -sarjan tuotteet sisältävät C-vitamiinipitoista tangeriiniuutetta eri pitoisuuksissa tuotteesta riippuen. Tangeriiniuute tuo tuotteisiin kevyen sitruksisen tuoksun, joka on ihanan raikas aloitus päivälle. Uute tutkitusti auttaa vaalentamaan ihon hyperpigmentaatiota tehden samalla ihosta kauniin hehkuvan.

Tangeriiniuute on valmistettu varmistaen uutteen laatu. Tangeriinit kerätään aina, kun hedelmä on ravinnerikkaimmillaan. Uute uutetaan 25°C ilmakuplilla 120 tunnin ajan, mikä varmistaa, että hedelmästä saadaan kaikki aktiiviaineet ehjänä irti. Tämä uuttotapa on myös ekologisempaa, sillä se vaatii vähemmän energiaa.

Green Tangerine Vita C Dark Spot Care Serum on seerumi, joka sisältää 70 % tangeriiniuutetta ja 4 % niasiiniamidia. Tuote levittyy iholle vaivattomasti ja imeytyy nopeasti tehden ihosta kauniin hehkuvan. Jo neljässä viikossa seerumin on tutkittu vaalentavan ärtymyksestä tai UV-valosta johtuvaa hyperpigmentaatiota, mutta tuloksia saattaa huomata jo kahden viikon kuluttua.

Green Tangerine Vita C Dark Circle Eye Cream on kirkastava ja anti-age -vaikutteinen silmänympärysvoide. Se sisältää 54 % tangeriiniuutetta sekä kirkastavaa ja juonteita silottavaa adenosiinia, C-vitamiinijohdannaista ja ihon terveyttä ylläpitäviä flavonoideja. Voide levittyy helposti ja tekee silmänympärysihosta pehmeän ja heleän. Tuote on hajusteeton mutta sen kevyt sitruksinen tuoksu tulee tangeriiniuutteesta. Kuluttajatestin 23 henkilöstä 95 % koki, että tuotteen säännöllinen käyttö kirkasti silmänalusia ja 91 % heistä koki, että silmänalusten tumma pigmentti oli vähentynyt. Lisäksi silmänympäryksen elastisuuden koettiin parantuneen. Tutkimuksissa on myös todistettu, että neljän viikon käyttö vähensi tummien silmänalusten pigmenttisyyttä 3,53 % ja kahdeksan viikon käyttö jopa 5,51 %.

Lisäksi valikoimastamme löytyy Green Tangerine Vita C Cleansing Foam, Green Tangerine Vita C Dark Spot Care Pad, Green Tangerine Vita C Eye Gel Patch sekä Green Tangerine Vita C Dark Spot Cream.

Heartleaf Calming -sarja rauhoittaa herkkää ihoa

Heartleaf Calming -sarjan tuotteet sisältävät viherkameleonttilehden uutetta, jonka päätehtävä on rauhoittaa ihoa. Kaikki sarjan tuotteet ovat vegaanisia ja suurin osa myös hypoallergeenisia. Tuotteet sopivatkin hyvin herkälle ja epäpuhtauksiin taipuvalle iholle.

Kuten Green Tangerine -sarjassa, myös Heartleaf-sarjan viherkameleonttilehden uute valmistetaan tarkasti, jotta siitä saadaan mahdollisimman tehokasta. Uutetta varten kasvin lehdet kerätään käsin Jeju-saarelta, kun ne eivät vielä ole täysikasvuisia. Tällöin niiden vaikuttavaa ainetta, kversetiinia, on niissä enemmän. Uute uutetaan matalassa lämmössä 120 tunnin ajan, jotta kaikki vaikuttavat aineet saadaan kerättyä talteen.

Heartleaf Calming Toner Pad ovat ihoa rauhoittavia ja sen tulehdusta hillitseviä kasvovesilappuja. Viherkameleonttilehden uutteen antibakteeriset vaikutukset auttavat myös epäpuhtauksien hoidossa. Lisäksi tuote sisältää allantoiinia, joka rauhoittaa ihoa ja edistää vaurioituneen ihon toipumista. Kuluttajatestin 21 henkilöstä 100 % koki, että iho oli rauhoittunut ja silottunut käytön jälkeen. Lisäksi Goodalin tekemissä tutkimuksissa on selvinnyt, että laput rauhoittavat ja viilentävät ärtynyttä ihoa jo 10 sekunnissa. Tuote on läpäissyt ihoärsytystestin ja on täten soveltuva myös herkälle iholle.

Heartleaf Calming Moisture Sun Cream SPF 50+ PA++++ on ihoa rauhoittavaa viherkameleonttilehden uutetta sisältävä erittäin kevyt, mutta kosteuttava aurinkovoide. Tuote imeytyy nopeasti, mutta se myös kosteuttaa ihoa ja jättää siihen hennon hehkun. Voide ei kuitenkaan jätä tahmaista tunnetta. Aurinkovoide on lisäksi voittanut Koreassa useita palkintoja. Goodalin tutkimusten mukaan ihon ärtymys ja lämpötila laskivat käytön yhteydessä, kiitos tuotteen rauhoittavien ominaisuuksien. Tuote on myös läpäissyt ihoärsytystestit ja on täysin vegaaninen sekä hajusteeton.

Lisäksi valikoimastamme löytyy Heartleaf Calming Cleansing Foam, Heartleaf Calming Essence, Heartleaf Calming Moisture Serum sekä Heartleaf Calming Moisture Cream.

Goodalin muut sarjat

Vegan Rice Milk -sarjaan kuuluu kasvovesi sekä kosteusvoide. Goodal on patentoinut tuotteiden sisältämän Vegan Rice Milkin, joka on hellävarainen ihonhoidon ainesosa. Riisi sisältää luontaisia rasvahappoja, beta-glukaania sekä aminohappoja, jotka yhdessä rauhoittavat, ravitsevat ja kirkastavat ihoa.

Vegan Rice Milk Moisturizing Toner on upean rikas maitomainen kasvovesi, joka jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Sen sisältämät keramidit myös vahvistavat ihon suojamuuria. Vegan Rice Milk Moisturizing Cream tarjoaa kosteutusta iholle sekä vahvistaa sitä tehokkaasti. Kasvovoiteella on paksu koostumus, mutta se ei kuitenkaan jää tahmeaksi vaan suorastaan sulaa ihoon.

Apricot Collagen Youth -sarjan tuotteet ovat innovatiivisia kollageenituotteita, jotka kiinteyttävät ihoa tehokkaasti. Goodal on kehitellyt vegaanisen aminohappoyhdisteen. Se kosteuttaa ja paikkaa ihon suojamuuria, tehden ihosta täyteläisemmän. Kollageeni tunnetusti täyteläistää ja kosteuttaa ihoa sekä pitää huolta sen elastisuudesta. Tuotteissa on lisäksi adenosiinia, joka tutkitusti auttaa häivyttämään hienoja juonteita ja silottamaan ihoa. Apricot Collagen Youth Firming Ampoule ja Apricot Collagen Youth Firming Cream sisältävät molemmat 70 % vaikuttavaa aprikoosiuutetta. Seerumissa on täyteläinen mutta kevyt ja maitomainen koostumus. Voiteessa puolestaan on rikas ja lähes kiinteä koostumus, joka kuitenkin sulaa ihoon ja ravitsee tehokkaasti.

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä, Apple AHA Clearing Ampoule on 80% omenauutetta ja 1% AHA-happoja sisältävä, ihoa hellävaraisesti kuoriva seerumi. Omenauute kosteuttaa sekä kuorii ihoa hellävaraisesti sen luontaisten hedelmähappojen ansiosta. Seerumiin on lisäksi lisätty 1 % AHA-happoja. Vesiliukoiset AHA-hapot kuorivat ihon pintakerrosta ja tekevät ihon pinnasta sileän, pehmeän ja hehkuvan. Tuote on kevyt ja se imeytyy ihoon nopeasti.

Miksi Goodal?

Pidät sitten yksinkertaisesta tai hieman moniosaisemmasta ihonhoitorutiinista, Goodalin laajan tuotevalikoiman avulla löydät varmasti itsellesi sopivat ihonhoitotuotteet. Sarjojen tuotteita voi hyvin yhdistellä käyttämällä esimerkiksi Vita C -sarjan tuotteita aamuisin kirkastamaan ja tuomaan hehkua iholle, ja Heartleaf tai Vegan Rice Milk -sarjojen tuotteita iltaisin rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa yötä vasten. Goodalin tuotteita löydät Bearelin myymälästä sekä verkkokaupasta.

goodal

Jätä kommentti