Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

”Tätä ilman en voisi olla” – henkilökuntamme paljastaa suosikkituotteensa

Me Bearelilla testaamme paljon kauneudenhoitotuotteita, ja asiakkaamme usein kysyvätkin, ”mitä sinä suosittelisit?” Siksi päätimme koota tähän artikkeliin omia suosikkituotteitamme Bearelin valikoimasta.

elina the saem tip concealer

the SAEM Cover Perfection Tip Concealer

”Tämä on mun luotto meikkituote ja hinta-laatusuhteeltaan täysi kymppi! Koostumuksesta pidän erityisesti, koska se ei kuivata eikä paakkuunnu ikävästi silmäjuonteiden alle. Peittoa on omaan makuun mukavasti ja niin riittoisa tuote, että ei tarvitse paljoa laittaa.

Yksi parhaista ominaisuuksista on myös se, että tämä kosteuttaa aloeuutteen ja rohtosammakonputken ansiosta. Tämän tuotteen tarvitset ehdottomasti meikkipussukkaasi!”

henri purito centella unscented recovery cream

Purito Centella Unscented Recovery Cream

”Tämä voide on ollut ainut, joka on todella ratkaissut äärimmäisen kuivan, mutta tukkeutumisherkän ihoni haasteen.

Voide ei tunnu lainkaan raskaalta iholla, mutta rauhoittaa ja pehmittää ihon välittömästi. Käytän lähinnä iltaisin, ja aamulla en ole tämän kanssa herännyt koskaan kuivilla kasvoilla. Saatavilla tuoksullinen ja tuoksuton versio.”

ilona cosrx advanced snail eye cream

COSRX Advanced Snail Peptide Eye Cream

”Uusi suosikkituotteeni, jonka saapumista valikoimaamme odotin kuumeisesti! Työkaveria lainatakseni, tämä on ’täydellinen silmänympärysvoide’: silkkisen pehmeä koostumus levittyy helposti herkälle ihoalueelle ilman vetämistä, sopii hyvin myös meikin alle ja virkistää ja kosteuttaa silmänympäryksiä. Sen levittäminen on todellinen arjen luksusta -hetki.

Epäröin etanatuotteiden käyttöä pitkään, mutta kun otin ne osaksi rutiiniani, paluuta ei ollut. Ja samaa voin sanoa tästä silmänympärysvoiteesta!”

rita etude soonjung ph 5.5 relief toner

Etude SoonJung pH 5.5 Relief Toner

”Tämän kasvoveden myötä tajusin kasvoveden arvon ihonhoitorutiinissa! Minulla on hyvin kuiva ja helposti ärtyvä iho ja tämä tuote rauhoittaa ja kosteuttaa ihoni tehokkaasti kaksoispuhdistuksen jälkeen.

Rakastan kerrostaa ihonhoitotuotteita saadakseni kunnon hehkun iholle ja SoonJung 5.5 Relief Toner sopii siihen erinomaisesti!”

veera etude dear darling water tint cherry

Etude Dear Darling Water Tint

”Suosittelen testaamaan Etuden uutta Dear Darling Water Tintiä!

Tällä saat niin kevyemmän kuin pigmenttisemmän lopputuloksen, eikä tuote tahmaa. Sopii loistavasti arkeen! Kuvassa minulla on sävy Cherry.”

Vaikka rakastamme uusien tuotteiden testailua, päädymme usein suosittelemaan omia suosikkejamme, jotka saavat meidät sanomaan ”tätä ilman en haluaisi olla”. Koska kosmetiikkaviidakossa luoviminen voi tuntua monimutkaiselta, haluamme olla avuksi: voit aina laittaa asiakaspalveluumme viestiä tai tulla paikan päälle myymäläämme, jolloin annamme sinulle räätälöidyt tuotesuositukset valikoimastamme. Ota siis rohkeasti yhteyttä, sillä olemme täällä sinua varten!

Jätä kommentti