Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Hehkuva iho edullisesti! Esittelyssä Smuuti Skin -sarjan tuotteet

Toimivan ihonhoidon ei tarvitse olla kallista tai sisältää kymmentä vaihetta. Suomessa kehitelty, mutta Etelä-Koreassa valmistettu Smuuti Skin mahdollistaa hehkuvan, kosteutetun ihon vain neljän tuotteen avulla ja vieläpä edullisesti; tuotteet maksavat vain 12,90-14,90 euroa.

Mikä Smuuti Skin?

Smuuti Skin -tuotteissa yhdistyy korealaisen kosmetiikan laatu, tuotekehitys ja hyvä hinta-laatusuhde. Sarjan tuotteet ovat korealaisen kosmetiikan tavoin pullollaan tehoaineita ja ihoa hoitavia kasviuutteita. 

Smuuti Skin -sarjan tuotteet sopivat ikää katsomatta kaikille, mutta erityisesti ne sopivat kosteuttamaan ja heleyttämään kuivaa ihoa. Tuotteet ovat vegaanisia ja niitä ei ole testattu eläinkokein. Sarjan neljän ensimmäiset tuotteet perustuvat vesimeloniuutteeseen ja hyaluronihappoon. Seuraavaksi kurkistamme lyhyesti, miten nämä raaka-aineet vaikuttavat iholla.

Smuuti Skin Complete Routine Bundle

Sarjan kosteuttavat raaka-aineet

Vesimeloniuute: rauhoittava ja heleyttävä

Vesimeloni on kuulunut korealaiseen ihonhoitoon jo sukupolvien ajan. Vesimelonia on käytetty esimerkiksi rauhoittamaan ja kosteuttamaan auringonpolttamaa tai ärtynyttä ihoa. Vesimeloniuute vähentää ihon punoitusta ja antaa iholle nuorekkaan, sekä kiinteämmän ilmeen.

Vesimeloniuute on todellinen tehopakkaus! Vesimeloniuute antaa iholle kosteutetun heleän ilmeen aminohappojen ja vitamiinien avulla. Vesimeloniuute sisältää useita vitamiineja kuten A-, B-, C-, ja E-vitamiineja. Uutteesta löytyy myös lukuisia iholle hyödyllisiä mineraaleja ja kivennäisaineita kuten kalsiumia, magnesiumia ja kaliumia.

Vesimeloniuutteessa on myös useita antioksidantteja, joita lykopeeni antaa vesimelonille sen herkullisen punaisen sävyn. Antioksidantit antavat iholle suojaa ympäristön haittavaikutuksilta, kuten UV-säteiltä ja ilmansaasteilta. 

Hyaluronihappo: kosteuttava ja täyteläistävä

Hyaluronihappo on hyvin kosteutetun ihon kulmakivi. Hyaluronihapolla on kyky sitoa kosteutta itseensä 10-kertaisesti omaan painoonsa nähden. Hyaluronihappo antaa iholle kosteuden lisäksi täyteläisemmän ilmeen ja se silottaa hienoja juonteita.

Smuuti Skin -tuotteissa on käytetty useampaa hyaluronihapon muotoa, minkä vuoksi tuotteet tuovat kosteutta ihon eri kerroksiin. Niistä löytyy suuremman molekyylikoon omaavaa hyaluronihappoa (ainesosalistassa nimellä Hyaluronic Acid), joka vaikuttaa ihon pintakerroksissa.

Hyaluronihappoa voidaan kemiallisesti pilkkoa pienempään muotoon (INCI: Hydrolyzed Hyaluronic Acid), jolloin se pääsee imeytymään ihossa hieman syvemmälle. Smuuti Skin Dew Serumista ja Jelly Creamista löytyy lisäksi hyaluronihapon suolaa (INCI: Sodium Hyaluronate), jolla on myös pienempi molekyylikoko ja kyky kosteuttaa ihoa pintakerrosta syvemmältä.

Smuuti Skin -tuotteista eniten hyaluronihappoa löytyy Dew Serumista. Hyaluronihappoa on pakattu tähän tuotteeseen yhteensä 2% verran!

Smuuti Skin -tuotteet pähkinänkuoressa

smuuti skin watermelon sorbet balm cleansing balm

Watermelon Sorbet Balm on puhdistusbalmi, jolla on heleän vaaleanpunainen sävy. Balmissa käytettyjen raaka-aineiden ansiosta balmi sulaa käsien lämmöstä täyteläiseksi öljyksi, joka irrottaa aurinkosuojan, meikin ja jopa vedenkestävän ripsivärin kasvoilta tehokkaasti.

Balmi sisältää muun muassa sheavoita ja useita kasviöljyjä, jotka antavat balmille myös ihoa hoitavan ja pehmentävän vaikutuksen.

smuuti skin watermelon dew toner mist bearel

Watermelon Dew Toner Mist on pakattu uskomattoman hienojakoiseen suihkepulloon, josta kasvovesi laskeutuu kasvoille utuisena pilvenä.

Kasvovettä voi käyttää meikin alla, mutta sitä voi suihkia rauhassa myös meikin päälle, sillä se ei hajota meikkiä.

Kasvosuihke sisältää myös ihoa rauhoittavaa Centella Asiaticaa, eli rohtosammakonputkea ja antioksidanttista viikunauutetta. Suihkeen sisältämät keramidit ehkäisevät kosteuden haihtumista iholta ja helpottavat ihon pintakuivuutta.

smuuti skin watermelon dew serum bearel

Watermelon Dew Serum on kirkas, geelimäinen seerumi, joka imeytyy ihoon nopeasti jättämättä ihoa tahmeaksi.

Korkean hyaluronihappopitoisuuden lisäksi seerumista löytyy 2% niasiiniamidia eli B3-vitamiinia. Niasiiniamidi on tunnettu lukuisista ominaisuuksistaan. Se auttaa muun muassa tasapainottamaan ihon talin tuotantoa, edistää ihon uudistumisprosessia, vähentää pigmenttimuutoksia ja tukee ihon oman suojabarriäärin toimintaa.

Seerumissa on myös ihon pintaverenkiertoa vilkastuttavaa ja ihon sävyä kirkastavaa ginseng-uutetta.

Smuuti Skin Watermelon Jelly Cream

Jelly Cream on nimensä mukaisesti geelimäinen kosteusvoide, jossa on mieto vesimelonin tuoksu.

Vesimeloniuutteen lisäksi voide kosteuttaa ihoa tehokkaasti glyseriinin ja betaiinin avulla. B5-vitamiini antaa voiteelle ihoa rauhoittavan vaikutuksen.

Jätä kommentti