Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

3 vaikuttajaa paljastaa korealaisen ihonhoidon luottotuotteensa

Korealaiset ihonhoitotuotteet ovat ihastuttaneet jo vuosia sekä sosiaalisen median käyttäjiä että sisällöntuottajia, ja uusia trendaavia ihonhoitotuotteita nousee esiin jatkuvasti. Kysyimme kolmelta somevaikuttajalta heidän korealaisen kosmetiikan suosikkituotteitaan. Lue siis pidemmälle, niin näet, mistä tuotteista puhutaan juuri nyt!

anna creutzburg

Anna Creutzburg | @annaxkathaaa

Kaiken kaikkiaan oon niin täysin hurahtanu korealaiseen kosmetiikkaan mahtavien ainesosien ja tosi hyvän hinta-laatusuhteen vuoks. Tuotteet on jotenkin niin innovatiivisia ja saa mut aina innostumaan.

Anna jakaa Tiktok-tilillään monipuolista lifestyle- ja kauneussisältöä tuotetestauksesta meikkitutoriaaleihin. Annan tuotevinkeillä saat kaiken tarpeellisen clean girl -meikkiin ja kosteutettuun ihoon.

COSRX Full Fit Propolis Light Ampoule

COSRX | Full Fit Propolis Light Ampoule

”Tää kosteuttaa mun ihoa koko päiväks ja antaa ihanan hehkun, auttaa rauhottamaan mun ihoa ja mikä parasta – sopii täydellisesti meikin alle ja tykkään usein käyttää primerina meikin alla.”

COSRX kasvovoide

COSRX | Hydrium Moisture Power Enriched Cream

”Myös yks mun kaikkien aikojen lempikasvovoiteita! Täydellinen päivärasva, imeytyy nopeesti ja hyvin eikä jätä ns. liian rasvaista lopputulosta. Voide on myös hajuton, mikä on ihan ehdoton plussa.”

A'Pieu Juicy Pang Water Blusher pk04

A’Pieu | Juicy Pang Water Blusher -poskipunat

”Täydellinen puna ’Clean Girl lookkiin’. Poskipunassa on tosi ihomainen ja luonnollinen lopputulos. Sopii myös täydellisesti ’No makeup makeup’-päiviin.”

Holika Holika | Naked Face Balancing Primer

”En käytä paljon primereita, mutta tätä ostaisin aina uudelleen. Tasottaa ihoa ja ihon sävyä ja sopii hyvin mun kuivalle iholle, koska on tosi kosteuttava ja hoitava. Primer pidentää myös meikin kestoa.”

Nature Republic Byflower Triple Mousse Tint

Nature Republic | Byflower Triple Mousse Tint

”Lempihuulituote tällä hetkellä. Tässä on ihan täydellinen koostumus ja tuntuu ihanalta huulilla; Sävyttää huulia ja kuluu myös tosi kauniisti pois. Lopputulos on pitkäkestoinen, mutta kevyt, enkä oo koskaan nähnyt tai kokeillut vastaavaa tuotetta ennen!”

Mizon | Snail Repair Intensive BB Cream #27

”Tästä myös tullu yks kaikkien aikojen lemppari meikkivoiteita.
Tuote tuntuu tosi hoitavalta ja sisältää ihania ainesosia. BB-voide on kosteuttava ja kevyt mutta peittävä.”

Pinja Potasev | @pinjapotasevi

Pinjan tileiltä saa runsaasti käytännöllisiä meikki-, tyyli- ja ihonhoitovinkkejä. Pinjan pinkillä maustetut asut ja mielenkiintoiset videot piristävät jo yli 31 tuhannen Tiktok-seuraajan feediä.

Etude SoonJung 2x Barrier Intensive Cream

Etude SoonJung 2x Barrier Intensive Cream 

”Mun syksyn suosikki kosteusvoide! Kevyen tuntuinen, mutta silti syväkosteuttava voide, joka tulee varmasti olemaan osana omaa ihonhoitorutiinia koko talven! Plussaa hajusteettomuudesta.”

COSRX Advanced Snail 96 Power Essence

”Tästä tuotteesta on puhuttu PALJON, mutta ei siltikään tarpeeksi. Mulla jo vuosia käytössä ollut etanaseerumia sisältävä hoitoneste ravitsee ihoa ja auttaa parantamaan sen kuntoa. Jättää kasvoille kauniin hehkun.”

Eyenlip Collagen Luster Lip Sleeping Mask

”Pakko löytyä aina laukusta. Sen lisäksi, että tämä tuote on yönaamio huulille, se sopii täydellisesti päiväkäyttöön huulikiiltona. Mikään tavallinen kiilto ei anna näin upeaa ja hoitavaa lopputulosta. Instant juicy lips!”

Dewytree Urban Shade Anti-Pollution Sun SPF50+

Dewytree Urban Shade Anti-Pollution Sun SPF50+ PA++++ 

”Jos mun pitäisi valita yksi ihonhoitoon liittyvä tuote, jota ainoastaan saisin käyttää lopun elämääni, se olisi aurinkosuojavoide. Vaikka syksy on täällä ja talvikin tuloillaan, en ikinä astu ovesta ulos ilman.

Dewytreen aurinkosuojavoide tasoittaa ihon sävyä ja tuntuu kevyeltä kasvoilla. Tulevaisuuden minä kiittää, kun muistin suojautua auringolta päivittäin.”

Etude Moistfull Collagen Cleansing Foam

Etude Moistfull Collagen Cleansing Foam 

”Kuivaihoisena on välillä todella vaikeaa löytää puhdistusvaahtoa joka ei kuivata ihoa lisää. Etuden Moistfull -linjasta löytyi kuitenkin tämä ihana putsari, joka tuntuu samettiselle kasvoja pestäessä ja jättää ihanan kosteutetun tunteen”

Rita Jokinen | @ritajokinen

Ritan klassinen tyyli ja maanläheinen sisältö ihastuttavat sekä Instan että Tiktokin selaajia. Päivätyössään Rita työskentelee Bearelin emoyhtiön Beautyko Importin leivissä, joten hänen somessaan pääset ajoittain kurkistamaan myös kauneusalan kulissien taakse.

Mizon Cicaluronic Cleansing Balm -puhdistusbalmi

Mizon Cicaluronic Cleansing Balm

”Tämä puhdistusbalmi sopii herkälle iholleni täydellisesti! Se vie mukanaan vahvankin meikin ja mikä parasta – rauhoittaa ihoa samalla hoitavilla ainesosilla.”

advanced snail 96 power essence hoitoneste

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

”Ihoni holy grail -tuote! Olen käyttänyt tätä yli 10 purkin verran vuosien varrella ja jos saisin pitää vain yhden kosmetiikkatuotteen, se olisi tämä.”

COSRX Full Fit Propolis Light Ampoule

COSRX Full Fit Propolis Light Ampoule

”Todellinen glow -seerumi! Käytän tätä sekä aamun, että illan ihonhoidossa. Rauhoittava ja hoitava tuote, josta en saa tarpeekseni.”

Etude SoonJung 5-Panthensoside Cica Balm

Etude SoonJung 5-Panthensoside Cica Balm

”Illan ihonhoitorutiinini kulmakivi. Paksumpi koostumus lukitsee täydellisesti tehoaineet alleen ja imeytyy nopeasti.”

Etude Moistfull Collagen Mask

Etude Moistfull Collagen Mask

”Tämä sheet mask on minulla aina jääkaapissa valmiina. Käytän näitä erityisesti aamuisin kun haluan ihoni olevan koko päivän kuulas ja kosteutettu.”

Jätä kommentti