Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Coxir – Good. Simple. Trendy.

Eteläkorealainen Coxir saapui Suomeen ja mukavan kiireinen lanseerausviikko on nyt takana päin. Osa tuotteista tilattiin meiltä jo väliaikaisesti loppuun, mutta lisää täydennystä saadaan onneksi nopeasti. Tässä pieni esittely vielä niille, keneltä Coxir-alkuhuuma jäi näkemättä:

.

Coxir [kosi:r] on uusi vuonna 2018 Koreassa lanseerattu ihonhoidon brändi. 

Brändin omistaja Noksibcho Pharmaceutical on valmistanut aloe veraan pohjautuvia ihonhoitotuotteita jo neljän vuosikymmenen ajan. Sen oma tutkimuslaitos, tehdas ja kansainväliset sertifikaatit (iso9001, iso14001, GMP) takaavat parhaat raaka-aineet ja edullisen hinnan. Noksibcho saattaakin olla sinulle jo ennestään tuttu, sillä Coxirin sisarbrändi The Skin House on ollut saatavilla mm. Stockmanneilta reilun vuoden ajan. 

Coxirin ihonhoitotuotteiden valmistuksessa käytetään reilusti kasvipohjaisia ainesosia, jotka parantavat monivaikutteisesti ihon hyvinvointia. Jokaisessa tuotteessa on pääainesosien lisäksi mukana aloe veraa sekä paljon hoitavia kasviuutteita.

.

COXIR Korea

COXIR = Irreplaceable and unisex cosmetics.

Yksinkertaisen tyylikkäät pakkaukset sopivat miehille ja naisille. Sisällön ja ulkonäön lisäksi tuotteiden vahvuudeksi nousee hinta, sillä jokainen tuote on alle 20 euroa! Jatkossa pääsemme siis täydentämään omaa ihonhoitorutiiniamme entistä edullisemmin. Korealaisesta ihonhoitorutiinista voit lukea halutessasi lisää täältä

Coxir tuoteosasto

.

6 erilaista tuotesarjaa

Coxirin valikoimasta löydät 6  selkeää hoitosarjaa. Ihotyyppien mukaan kehitetyt tuoteperheet auttavat löytämään jokaiselle toimivat ihonhoitotuotteet. Myös tuotesarjojen ja yksittäisten tuotteiden yhdistely oman ihon tarpeiden mukaisesti on mahdollista.

Meille Coxirin tuotteiden vastaanottaminen on ollut kivaa ja superjännittävää. Koostumukset, tuoksut ja tuotteiden toimivuus ovat olleet sitä, mitä odotimme -ja enemmänkin. Olemme superiloisia, että saimme Coxirin valikoimaan ja pääsemme tutustuttamaan teidät näihin ihaniin tuotteisiin ensimmäisenä Suomessa.

 

Coxirin ihonhoitosarjat:

Ultra Hyaluronic (hyaluronihappo)

Ultra Hyaluronic -sarja sopii kaikille. Pääroolissa tässä sarjassa on kuivan ja juonteisiin taipuvaisen ihon tähtiainesosa hyaluronihappo, jota sarjaan kuuluva seerumi sisältää 40%.

ultra hyaluronic sarja1

Hyaluronihapon lisäksi tuotteissa vaikuttavat monet kasviuutteet, kuten kurpitsa, kamelia ja aloen lehtimehu.

ultra hyaluronic toner1

Ultra Hyaluronic Toner -kasvovesi/hoitoneste

.

Green Tea Clear (vihreä tee)

Green Tea Clear -sarja on täydellinen rauhoittamaan, pehmittämään ja tasoittamaan ihoa ilman ihohuokosten tukkeutumista. 

Tuotesarjaan kuuluvat (puhdistusvaahto), kasvovesi ja emulsiovoide.

Antioksidantteja sisältävä vihreä tee rauhoittaa ja suojaa ihoa tehokkaasti. Sarjan emulsiovoiteessa ihoa hoitamassa on mukana myös mm. etanauutetta ja aloen lehtimehua.

green tea bha clear sarja1

Green Tea Clear -sarjan kasvovesi sisältää BHA-happoa, joka kuorii hellästi ihoa poistaen kuollutta ihosolukkoa ja ennaltaehkäisten ihon tukkeutumia. Pyyhi kasvot aina puhdistuksen jälkeen tällä kasvovedellä, niin huomaat ihon tekstuurin pysyvän tasaisempana ja puhtaampana.

greentea ph clear foam cleanser1

Green Tea pH Clear Foam Cleanser on Coxirin ainoa vesipohjainen puhdistusaine, jonka matala pH-arvo auttaa tasapainottamaan ihoa ja minimoimaan ihotulehduksia. Käytä puhdistusvaahtoa sellaisenaan tai kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena. Coxirin öljypuhdistusaine Ultra Hyaluronic Cleansing Oil ja puhdistusvaahto Green Tea pH Foam Cleanser ovat erinomainen kaksoispuhdistussetti kaikille ihotyypeille.

.

Tea Tree Pore & Sebum (teepuu)

Tea Tee Pore & Sebum -sarja on kehitetty erityisesti rasvoittuvalle ja akneiholle parantamaan ja ylläpitämään ihon terveyttä.

Puhdistava ja antibakteerinen teepuu auttaa vähentämään tulehduksia ja pitämään ihohuokoset raikkaana samalla, kun rohtosammakonputki rauhoittaa ja ehkäisee ihoärsytystä. Hoitosarja sopii erityisesti tulehdusherkälle ja rasvoittuvalle iholle, sillä se hillitsee ihon ylimääräistä rasvoittumista ja punoitusta. 

Coxir -ihonhoituotteet Suomesta

Tea Tree Pore & Sebum -hoitosarjassa on kaksi tuotetta (kasvovesi ja emulsiovoide). Halutessaan täydennystä ihonhoitorutiiniin saat esimerkiksi Ultra Hyaluronic -sarjan seerumista ja kasvovoiteesta. 

 

Vita C Bright (C-vitamiini)

Vita C Bright -sarja kirkastaa ja vahvistaa ihoa, antaen sille toivottua hehkua.

Vitamiinirikkaat tuotteet sisältävät A-, B-, C- ja E-vitamiineja. 

coxir vita c bright cream1

Vitamiinien lisäksi tuotteissa on ihoa vahvistavia ja kirkastavia kasviuutteita, kuten tomaattia, jojobaa ja tiikerililjaa.

coxir vita c bright eye cream1

.

Black Snail Collagen (etanauute ja kollageeni)

Black Snail Collagen -sarjan tuotteet ovat ravitsevia ja kosteuttavia. Super-ainesosana tunnettu etanaseerumi häivyttää juonteita, pigmenttimuutoksia ja aknearpia samalla, kun kollageeni auttaa täyteläistämään ihoa.

black snail collagen ryhmä

Lisäksi Black Snail Collagen -sarjan tuotteet sisältävät mustapapua, joka Aasiassa tunnetaan myös nimellä ”magic bean”.

black snail collagen cream1

.

Intensive EGF Peptide (EGF ja peptidi)

Intensive EGF Peptide -sarja on kehitetty ikääntyvälle iholle. Peptidejä, eli iholle tärkeitä rasvahappoja sisältävät tuotteet ravitsevat ihoa syvältä. EGF-kasvutekijä auttaa parantamaan ihon omaa solukiertoa tehden ihosta nuorekkaamman.

intensive egf peptide toner1

Myös tässä tuotesarjassa monilla kasviuutteilla on rooli ihon hyvinvoinnin edistäjänä.

intensive egf peptide sarja1

Me Bearelilla ihastuimme erityisesti Coxirin toimivuuteen, laatuun ja hintaan. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan tuotteisiin.

.

.

Mukavaa kevättä!

Bearel-tiimi

.

.

Tilaa blogikirjoituksen tuotteita:

 

Jätä kommentti