Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Coxir | Green Tea BHA Clear Toner

4.20 5:stä
(10 tuotearviota)

19,90

 • Coxir
 • Kasvovesi 
 • 150 ml

Vihreää teetä ja BHA-happoa sisältävä kasvovesi parantaa ihon kuntoa ja poistaa hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa.

Varastossa

Kuvaus

Green Tea BHA Clear Toner

Kasvovesigreen tea bha clear sarja1

.

Coxir Green tea BHA Clear Toner -kasvovesi poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja auttaa ehkäisemään ihon tukkeutumia. Kasvovedessä on yhdistelty ainesosia, jotka tehokkaasti rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa auttaen tekemään siitä sileämmän ja puhtaamman.

Kasvoveden tärkeimmät ainesosat:

 • Vihreä tee rauhoittaa ihoa tehokkaasti ja se on erinomainen ainesosa aknen hoidossa.
 • Etanaseerumi auttaa ihoa uudistumaan ja se tasoittaa ihon juonteita, arpia tai epätasaista sävyä. Etanaseerumi myös kosteuttaa ihoa.
 • BHA-happo tekee ihosta puhtaamman ja sileämmän poistamalla iholta kuollutta ihosolukkoa ja ehkäisemällä mustapäiden ja finnien muodostumista.
 • Hyaluronihappo ja aloen lehtimehu antavat iholle sen tarvitsevaa kosteutusta.

Katso myös Green Tea -sarjan kasvovoide: Coxir Green Tea BHA Clear Emulsion. Paksummaksi kasvovoiteeksi hoitorutiiniin voit lisätä esimerkiksi Coxirin Ultra Hyaluronic -sarjan kasvovoiteen.

.

Käyttö

Lisää kasvovettä puhdistetuille kasvoille käsin tai vanulapulla. Lisää kasvoveden jälkeen seerumi ja kasvovoide.

 

Ainesosat

Water, Butylene glycol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, 1,2-Hexanediol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Betaine Salicylate, Arginine, Panax Ginseng Root Extract, Honey, Rosa Multiflora Fruit Extract, Gardenia Florida Fruit Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Ligustrum Japonicum Fruit Extract, Acanthopanax Senticosus (Eleuthero) Root Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Carthamus Tinctorius (Safflower) Flower Extract, Betaine, Allantoin, Leontopodium alpinum extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract, Bambusa Vulgaris Leaf/Stem Extract, Snail Secretion Filtrate, Ethylhexylglycerin, Parfum

10 arviota tuotteelle Coxir | Green Tea BHA Clear Toner

 1. 5 5:stä

  maripauliina.n (varmistettu kirjoittaja)

  Todella loistava tuote. Itselläni on sekaiho ja tulokset ovat näkyneet erityisesti poskissa joissa ihon sävy ja tekstuuri on tasaantunut huomattavasti.

 2. 5 5:stä

  Mikko

  ei liian voimakas eikä ärsytä ihoa. Iho näyttää kirkkaammalta

 3. 5 5:stä

  k.l (varmistettu kirjoittaja)

  Käy hyvin kuivalle ja herkälle iholleni paksummankin rasvan alle, vaikka tuote itsessään onkin kosteuttava. Koostumuksesta voi tuntea hivenen öljymäisyyttä, mikä passaa itselle paremmin kuin todella kevyet kasvovedet, jotka tuntuvat vain haihtuvan iholta tekemättä mitään. Tuoksu ei ole liian voimakas, vaikka aina täysin hajusteettomia suosinkin enemmän. Tilasin toistamiseen sillä hyväksi todettu! Itselläni ei ole akneiho, vaikka yksittäisiä finnejä toki tulee, mutten ole huomannut varsinaista eroa tämän suhteen verrattuna edellisiin kasvovesiin mitä olen käyttänyt.

 4. 3 5:stä

  ellKoo

  Soveltuu hyvin kuivallekin iholle, eikä ärsytä. Koostumuksesta huomasin myös vähän öljymäisyyttä. Jättää iholle pehmeähkön ehkä vähän kalvomaisen ”kerroksen”. Akneen taipuvaisen ihon omistaneena en ole kuitenkaan huomannut erityistä apua näppyihin. Tuoksuu alussa hyvältä,mutta levittäessä haisee maitomaiselta.

 5. 3 5:stä

  tluoma (varmistettu kirjoittaja)

  Jättää ihon tahmaisen/öljyisen tuntuiseksi, mikä kyllä lähtee pois mutta siinä kestää kauan. Itselläni akneiho, mitään eroa en käytössä huomannut. Muuten ihan perus hyvä kasvovesi

 6. 5 5:stä

  sumppo (varmistettu kirjoittaja)

  Iho on silkin pehmeä ja tasainen, kun tätä käyttää. Mieto hyvä tuoksu ja jättää iholle hiukan öljymäisen tunteen.

 7. 3 5:stä

  Katri Huhtanen (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä tuote puhdistukseen viimeisenä vaiheena. Jättää ihon tahmaksi, viimeistelen toisella vedellä kasvot jotta tahmaista lähtisi.

 8. 4 5:stä

  Niina Lehmikangas (varmistettu kirjoittaja)

  Ihan kiva kasvovesi, mutta valitettavasti jättää ihon tahmaisen tuntuiseksi.

 9. 4 5:stä

  Zaqphire (varmistettu kirjoittaja)

  Tuote on kosteuttavan oloinen ja jättää ihon hiukan tahmeaksi. Voisin kuvitella että kuivemman ihon omaaville hyvä tuote (itselläni rasvoittiva sekaiho). Tuotteessa on jonkun verran tuoksua mikä ei kuitenkaan itseäni haittaa. Iho näyttää mielestäni paremmalle mutta testailu on kuitenki vielä aika alkutekijöissään.

 10. 5 5:stä

  Milla (varmistettu kirjoittaja)

  Paras kasvovesi tähän mennessä! Jättää pehmeän ihon ja mieto ihana tuoksu.

Lisää arvio

Saatat myös pitää...

Coxir | Green Tea BHA Clear Toner
19,90