Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Korealainen meikkimerkki Black Rouge saatavilla nyt Bearelista

Koreassa suosittu meikkimerkki Black Rouge on nyt saapunut Beareliin. Black Rougessa yhdistyy helppokäyttöisyys, edullisuus, trendikkyys ja persoonallisuus; mitä muuta meikkituotteilta voikaan toivoa?

Toimivat, helppokäyttöiset tuotteet suloisissa pakkauksissa

Black rouge tarjoaa laajan valikoiman meikkituotteita suloisissa, trendikkäissä ja värikkäissä pakkauksissa. Tuotteet ovat hinnaltaan edullisia ja niillä saa luotua sekä hillitymmän päivämeikin, että voimakkaampia ja näyttävämpiä lookkeja. Brändinä Black rouge haluaa korostaa yksilöllisyyttä ja persoonallisuutta. Meikkimerkin valikoima koostuu kahdesta linjasta: Black ja Rouge.

Black-linja koostuu neutraalista sävyistä ja sisältää perustuotteita päivittäiseen käyttöön. Nämä tuotteet ovat perinteisen hillittyjä tuotteita ja sävyjä moderniin siistiin lookkiin. Rouge-linja taas sisältää näyttävämpiä tuotteita, joilla voi monipuolisesti ilmaista itseään ja persoonallisuuttaan. Hehkua, glitteriä ja dramaattisia sävyjä leikkisiin, uniikkeihin lookkeihin!

Voit tutustua Black Rougen tuotelinjoihin paremmin täällä.

Black Rouge Pearlvery Glitter Universe iron red
Pearlvery Glitter sävyssä Iron Red

Hehkua, säihkettä ja hoitavia ainesosia

black rouge triple layer eye palette seoul
Triple Layer paletti sävyssä Seoul

Korealainen ihonhoitofilosofian lisäksi myös korealainen meikkityyli eroaa länsimaisesta vastineestaan suuresti. Vahvojen värien ja tuotteiden kerrostamisen sijaan Korealaisilla tuotteilla pyritään tuomaan meikkiin hohtoa, kiiltoa ja heleyttä minimaalisella määrällä tuotteita. Tuotteilla pyritään korostamaan korealaisella ihonhoidolla saavutettua heleää, kaunista ihoa peittämättä sitä liikaa. Sävyvalikoima pyritään pitämään joka ihonsävylle sopivana. Korealainen meikkityyli sopiikin hyvin Suomen markkinoille luonnollisuutensa ja helppokäyttöisyytensä takia.

Korealaisessa meikkityylissä pääosan saavat usein huulituotteet ja kiiltävät silmämeikkituotteet. Tämän takia olemmekin julkaisseet nyt kuusi Black Rougen suosituista silmä- ja huulimeikkituotteesta!

Silmämeikkituotteet

Triple Layer Eye Palette sisältää kolme erilaista helmiäisenhohtoista tai kimalteista luomiväriä. Tuote tarttuu luomelle varisematta helposti levittyvän koostumuksensa ansioista. Saatavilla kolmessa eri värivalikoimassa: Seoul, Venezia ja Shanghai. Paletit ja sävyt on suunniteltu keskenään yhdisteltäviksi.

black rouge triple layer eye palette
black rouge triple layer eye palette swatches

Pearlvery Glitter ja Pearlvery Glitter Universe silmänrajaussiveltimillä lisäät meikkiisi pitkäkestoista kimallusta helposti. Kevyellä ja nopeasti kuivuvalla koostumuksella voit lisätä erikokoisia glitterhippuja niin silmäluomille, kuin poskipäille tai dekolteelle. Saatavilla yhteensä neljä sävyä: Exciting Grapefruit, Candy Star, Mystery Black ja Iron Red.

Black Rouge Pearlvely glitter
Black Rouge Pearlvely glitter

Drop Eyes Stick Glitz puikkoluomivärillä loihdit silmämeikin sekunneissa! Pehmeä, vedenkestävä koostumus pysyy luomilla leviämättä koko päivän. Helppo silmämeikki jo yhdellä pyyhkäisyllä. Kolme hurmaavaa, arkeen ja juhlaan sopivaa sävyä: crystal glitz, fairy glitz ja petal glitz.

Black Rouge Drop Eye Stick
Black Rouge Drop Eye Stick
Black Rouge Drop Eye Stick

Huulimeikkituotteet

Half N Half Water Glow Tint on kiiltävä, hennon värin tuova huulisävyte. Antaa mehukkaan, lasisen pinnan ja jättää kuivuessaan pitkäaikaisen, tahraamattoman sävyn. Tuote tuntuu miltei huomaamattomalta kuivuttuaan. Saatavilla kolme sävyä: Grapefruit Syrup, Fig Syrup ja Cherry Syrup. Tuotetta voi kerrostaa muun muassa Half N Half Water Velvet Tint:in kanssa.

Black Rouge Half N Half Water Glow Tint cherry syrup
Black Rouge Half N Half Water Glow Tint fig syrup
Black Rouge Half N Half Water Glow Tint grapefruit syrup

Half N Half Water Velvet Tint on kevyt, keskimattainen huulisävyte, joka jättää samettisen pehmeän tuntuman. Sävyte kuivuu huulille tasaisesti ja antaa erittäin pitkäkestoisen, tahraamattoman värin. Tuote tuntuu miltei huomaamattomalta kuivuttuaan. Saatavilla viisi eri sävyvaihtoehtoa: Bad Peanut, Mood Pomegranate, Burnt Red, Litchi Temptation ja Chilli Addiction.

Black Rouge Half n Half Velvet
Black Rouge Half n Half Velvet
Black Rouge Half n Half Velvet
Uskomaton pysyvyys: värit käsienpesun jälkeen

Cream Matt Rouge 3 on syvän mattainen, pigmenttinen ja kevyt huulisävyte. Pehmeän koostumuksensa ansiosta sävyte pysyy silkkisen tuntuisena huulilla kuivumatta ihon pintajuonteisiin. Saatavilla viidessä vuodenajoista inspiraationsa saaneessa sävyssä: Delicate Rose, Memories of Edelweiss, Heyday of Pumpkin Flower, Unforgettable Flower ja Mysterious Camellia

Black Rouge Cream Matt Rouge 3

Jätä kommentti