Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

Mizon | Cicaluronic Serum

5.00 5:stä
(6 tuotearviota)

26,90

Kevyt ja riittoisa seerumi kosteuttaa ihoa jo yhden tipan avulla! Hajusteeton ja vegaaninen koostumus soveltuu kaikille ihotyypeille, mukaanlukien kuivalle ja herkälle iholle.

Varasto loppu

Kuvaus

Mizon Cicaluronic Serum

SeerumiMizon Cicaluronic Serum

 

Mizon Cicaluronic Serum on rauhoittava, viilentävä seerumi, joka sisältää Mizonin omaa Cicaluronic-yhdistettä. Vegaaninen ja hajusteeton seerumi kosteuttaa herkkää ja kuivaa ihoa.

Kenelle seerumi sopii?

 • Kuivalle iholle: iho tuntuu kuivalta iltapäivällä, vaikka olisit aamulla levittänyt kosteusvoidetta
 • Herkälle iholle
 • Jos etsit riittoisaa seerumia, jolla saat rahalle vastinetta
 • Haluat seerumin, joka sopii hyvin myös meikin alle

Cicaluronic

Seerumi sisältää Cicaluronic-yhdistettä, joka yhdistää rohtosammakonputken (cica) ja hyaluronihapon kosteuttavat ja rauhoittavat ominaisuudet. Rohtosammakonputken hyödyt saadaan seitsemästä eri kasvista uutetusta ainesosasta. Hyaluronihappoa on myös kolmessa eri molekyylikoossa – tämä auttaa kosteuttamaan ihon eri kerroksia.

Seerumin tähtiainesosien höydyt:

Centella Asiatica

Haavoja ja ihovaurioita parantava rohtosammakonputki rauhoittaa herkän ihon punoituksen ja ärtyneisyyden. Se on Aasiassa supertrendikäs ja -tehokas luonnonainesosa, joka on tärkeä antioksidanttien ja aminohapojen lähde.

Hyaluronihappo

Mizon Cicaluronic Serum ratkaisee herkän ja kuivan ihon ongelmat, sillä sen sisältämä hyaluronihappo sitoo kosteutta ihoon ja on tärkeä tekijä ikääntymisen merkkien torjumisessa.

Seerumi sisältää kahdeksaa (8) eri hyaluronihapon johdannaista, joista iho saa parhaan mahdollisen hyödyn.

 

Käyttö

Lisää tippa seerumia kasvoille kasvoveden jälkeen. Lukitse kosteutus ihoon kasvovoiteella. Vältä koskemasta pipetillä ihoa, jotta tuote pysyy hygieenisenä.

 

Ainesosat

Purified Water, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Centella Asiatica Extract, Centella Asiatica Root Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Tromethamine, Hydroxyethyl Cellulose, Polyglyceryl-10 Oleate, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Citric Acid, Tocopherol, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Hydroxy Propyltrimonium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Hydroxyprotrimonium Hyaluronate, Potassium Hyaluronate, Pentylene Glycol, Madecassoside, Asiaticoside, Asiatic Acid, Madecasic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Acetylated Hyaluronate

6 arviota tuotteelle Mizon | Cicaluronic Serum

 1. 5 5:stä

  rosajou

  Sopii hyvin herkälle iholle. Rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

 2. 5 5:stä

  Elisa Rinne (varmistettu kirjoittaja)

  Kevyt, mutta todella kosteuttava. Koostumukseltaan hieman paksumpi, jättää kevyen tahmaisen pinnan, mitä itse rakastan! Ei ole haitannut edes meikkaamisen kanssa. Sopinut hyvin kosteuttamaan herkkää/kuivaa ihoani, mutta edes helteillä ei ole tuntunut liian paksulta (siis +27C helteillä). Suoraa suosikkien joukkoon!

 3. 5 5:stä

  PeRooSo (varmistettu kirjoittaja)

  Kosteuttaa hyvin ja levittyy iholle mukavasti. Erittäin miellyttävä herkälle iholle.

 4. 5 5:stä

  Miina K. (varmistettu kirjoittaja)

  Todella kosteuttava tuote herkälle ja kuivalle iholle.

 5. 5 5:stä

  Katri (varmistettu kirjoittaja)

  Tämä cicaluronic-sarja on ihan paras! Seerumi on kosteuttava eikä ärsytä ihoa ollenkaan, mukava käyttää ja rauhoittava. Uskon tämän sopivan öljyiselle pintakuivalle iholleni etenkin kesällä.

 6. 5 5:stä

  katsuvenes (varmistettu kirjoittaja)

  Ihana tuote! kosteuttaa pintakuivaa sekaihoani eikä ärsytä herkkää ihoani ollenkaan! Ostan muitakin cicaluronic-sarjan tuotteita!!

Lisää arvio