Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

COSRX Advanced Snail Radiance Dual Essence

5.00 5:stä
(1 tuotearvio)

32,90

Paranneltu versio COSRX:n best seller -etanahoitonesteestä. Nyt entistä kirkastavampi, hoitavampi sekä anti-age-vaikutteinen.

Varastossa

Kuvaus

COSRX Advanced Snail Radiance Dual Essence

Hoitoneste COSRX Snail Radiance Dual Essence

 

COSRX Advanced Snail Radiance Dual Essence on paranneltu versio COSRX:n best seller -etanahoitonesteestä. Hoitoneste sisältää yhä runsaasti etanaseerumia (74,3%), mutta lisäksi se sisältää useita ihoa ravitsevia, hoitavia, vahvistavia sekä kiinteyttäviä ainesosia.

Hajusteeton ja hellävarainen hoitoneste sopii edelleen kaikille ihotyypeille raikkaalla tahmaamattomalla koostumuksella. Hoitonesteen koostumus on kuitenkin paksumpi ja hoitavampi kuin alkuperäisen etanahoitonesteen.

Innovatiivinen kaksoissammio

Hoitoneste on pakattu uniikkiin kaksoissammioon, jossa etanaseerumi on toisessa sammiossa ja muut tehoaineet toisessa. Näin varmistetaan, että molempien puolien ainesosat pysyävt tehokkaina. Painaessasi keskeltä pumppua, saat molmmilta puolilta tasavertaisesti molempia hoitonesteita. Sekoita eri puolten hoitonesteet ensin kämmenselällä sormia käyttäen ja levitä yhdistelmä sitten kasvoille.

Etanan hyödyt

Etanaseerumi on tunnettu sen monista hyödyistä. Etanaseerumin suosio perustuukin pitkälti siihen, että siitä on hyötyä joka ihotyypille. Etanaseerumin tärkeimmät ominaisuudet ovat ihon kosteuttaminen ja vahvistaminen. Lisäksi se kuitenkin ehkäisee ja hoitaa epäpuhtauksia ja ärtymystä iholla antibakteerisilla ja rauhoittavilla ominaisuuksilla. Etanaseerumi myös auttaa hoitamaan hienoja juonteita lisäämällä kollageenintuotantoa.

Lisätyt tehoaineet

Hoitonesteen toisesta sammiosta löytyy muun muassa 5% niasiiniamidia, hoitavia kasviöljyjä sekä kirkastavaa glutationia. 5% niasiiniamidia on täydellinen pitoisuus saamaan niasiiniamidin kaikki hyödyt. 5% niasiiniamidia kirkastaa ihon sävyä ja hyperpigmentaatiota. Se hoitaa ja ehkäisee epäpuhtauksia ja vähentää ylimääräistä öljyntuotantoa. Lisäksi se lisää kollageenintuotantoa ihossa kiinteyttäen ja silottaen juonteita.

Alkuperäinen vai uudistettu versio

Alkuperäinen

 • Kevyempi
 • Enemmän etanaseerumia
 • Parempi öljyiselle ja tukkeutuvalle iholle

Uusi versio

 • Hoitavampi
 • Monitehoisempi
 • Parempi kuivalle ja ikääntyvälle iholle

 

COSRX Snail Radiance Dual Essence

Käyttö

Levitä hoitonestettä puhdistetuille kasvoille. Voit puhdistaa kasvot esimerkiksi COSRX:n etanapuhdistusgeelillä. Paina pumppua keskeltä, jotta saat tasavertaisesti molempien sammioiden hoitonestettä. Sekoita hoitonesteet keskenään sormilla ja levitä yhdistelmä sitten kasvoille. Viimeistele kosteusvoiteella, esimerkiksi COSRX:n etanavoiteella.

Ainesosat

Snail Secretion Filtrate, Butylene Glycol, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Betaine, Panthenol, Water, Glycerin, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Allantoin, Carbomer, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Sodium Polyacrylate, Sodium Hyaluronate, Inulin Lauryl Carbamate, Arginine, Argania Spinosa Kernel Oil, Xanthan Gum, Soidum Surfactin, Ethylhexylglycerin, Glutathione

1 arvio tuotteelle COSRX Advanced Snail Radiance Dual Essence

 1. 5 5:stä

  April ivy Luquingan (varmistettu kirjoittaja)

  It comes in a very nice bottle. It has this gentle feel when applied to the face. I noticed it has this dewy effecg on my face.

Lisää arvio

Saatat myös pitää...

COSRX Snail Radiance Dual Essence
COSRX Advanced Snail Radiance Dual Essence
32,90