Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista

COSRX | Low pH Niacinamide Cleansing Water

19,99

  • COSRX
  • Puhdistusvesi
  • 400 ml

Herkälle iholle suunniteltu kosteuttava puhdistusvesi vaalii ihon suojamuuria ja tasapainottaa ihoa. Misellit puhdistavat meikin ja lian tehokkaasti kuivattamatta ihoa.

Varastossa

Kuvaus

COSRX Low pH Niacinamide Micellar Cleansing Water

PuhdistusvesiCOSRX Low pH Niacinamide Micellar Cleansing Water

 

COSRX Low pH Niacinamide Micellar Cleansing Water on herkälle iholle suunniteltu kasvojenpuhdistusvesi. Tämä monikäyttöinen puhdistusvesi sopii niin meikin puhdistukseen, kasvojen vedettömään puhdistukseen kuin aamurutiinin ensimmäiseksi raikastavaksi vaiheeksi. Suuri 400 ml koko on myös taloudellinen valinta. Hajusteeton ja vegaaninen koostumus.

Hellävarainen puhdistus herkälle iholle

Puhdistusvesi hyödyntää puhdistukseen hellävaraisia misellejä vahvojen tensidien sijaan. Misellit tarttuvat likaan iholla vaurioittamatta ihon suojamuuria tai kuivattamatta sitä. Tuotteen pH mukailee myös ihon pH:ta.

Tasapainottava vaikutus

Puhdistusvesi sisältää ihon kosteustasapainoa ylläpitävää ja öljyntuotantoa tasapainottavaa sinkkiä ja niasiiniamidia. Nämä auttavat öljyistä ja epäpuhtuaksiin taipuvaista ihoa kuivattamatta sitä. Lisäksi madecassoside ja allantoiini rauhoittavat herkkää ja ärtynyttä ihoa. Hyaluronihappo ja pantenoli vahvistavat ja kosteuttavat ihoa puhdistuksen yhteydessä.

 

Käyttö

Levitä puhdistusvettä vanulapulla ja käy läpi kasvot. Ei tarvitse huuhdella. Voi käyttää aamuin illoin.

Ainesosat

Water, Dipropylene Glycol, Polyglyceryl-4 Caprate, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Niacinamide(1,000ppm), Zinc PCA,
Madecassoside, Propanediol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, Sodium Citrate, Citric Acid, Disodium EDTA

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “COSRX | Low pH Niacinamide Cleansing Water”

COSRX Low pH Niacinamide Micellar Cleansing Water
COSRX | Low pH Niacinamide Cleansing Water
19,99