Toimitus 4,90€    |    Oma tili        |    Toivelista
Ale

Mizon | Best Seller Bundle

5.00 5:stä
(1 tuotearvio)

75,90

  • Mizon
  • Tuotesetti
  • 7 tuotetta

Pakkaus sisältää seitsemän täysikokoista best seller -tuotetta Mizonilta. Ostamalla tuotteet säästät -28% niiden normaalihinnasta.

Varasto loppu

Kuvaus

Mizon Best Seller Bundle

Tuotesetti

.

Mizon Best Seller Bundle sisältää Mizonin suosituimpia tuotteita. Mukana on kasvovesi, seerumi, kasvovoide, kuorinta-aine, silmänympärysvoide sekä kaksi kangasnaamiota. Tuotteiden yhteisarvo on 104,50€, ja ostamalla tuotteet settinä säästät -28% tuotteiden normaalihinnasta!

Setin sisältö

Setti sisältää seitsemän täysikokoista ihonhoitotuotetta, jotka soveltuvat kaikille ihotyypeille.

Mizon Snail Repair Intensive Toner

Kasvovesi aloittaa tehokkaasti ihonhoitorutiinin kasvojen pesun jälkeen. Se tasapainottaa, hoitaa, suojaa ja kosteuttaa vasta puhdistettua ihoa tehden siitä vastaanottavaisen seuraavaksi lisättäville tuotteille.

Snail Repair Intensive Toner sisältää etanauutetta (30%), rohtosammakonputkea ja muita ihoa rauhoittavia luonnonyrttejä.

Etanaseerumi edistää ihon luonnollista uusiutumisprosessia ja korjaa ihovaurioita. Se häivyttää aknearpia ja auttaa vähentämään auringosta ja ikääntymisestä johtuvia pigmenttimuutoksia iholla.

Mizon Hyaluronic Acid 100

Mizon Hyaluronic Acid 100

Kevyt ja erittäin kosteuttava hyaluronihapposeerumi parantaa ihon joustavuutta, tekee ihosta täyteläisemmän ja auttaa ehkäisemään sen kuivumista. Tämä ihossa luonnollisesti esiintyvä aine vähenee ikääntymisen myötä, jolloin iho kuivuu helpommin ja se menettää joustavuuttaan. Mizon Hyaluronic Acid 100 -seerumi auttaa ylläpitämään kasvojen kosteustasapainoa ja terveyttä tehden ihosta täyteläisen sekä nuorekkaamman näköisen.

Mizon Snail Recovery Gel Cream

Mizon Snail Recovery Gel Cream

Geelivoide, joka rauhoittaa ja tasapainottaa kasvojen ihoa. Voide auttaa korjaamaan ihovaurioita tehden ihosta sileämmän ja terveemmän.

Tämä Mizonin suosittu kasvovoide sisältää 80% etanaseerumia, joka on rakastettu ainesosa ihonhoidossa. Etanaseerumi edistää ihon paranemista ja uusiutumista. Se vähentää aknearpien, pigmenttimuutosten ja hienojen juonteiden näkymistä kasvoilla. Snail Revovery Gel Cream sopii kaikille ihotyypeille rauhoittamaan ja parantamaan ihon tekstuuria.

Apple Smoothie Peeling Gel

Apple Smoothie -kuorintageeli on entsyymikuorina, joka kuorii, puhdistaa ja heleyttää kasvojen ihoa hedelmien voimalla. Kuorintageeli ei sisällä ihoa ärsyttäviä rakeita tai voimakkaita kemikaaleja.  Mieto, mutta tehokas koostumus sopii kaikille ihotyypeille ihonhoitorutiinin ainoaksi kuorinta-aineeksi. Pidä kasvojen iho puhtaana, sileänä ja kirkkaana tekemällä kuorinta 1-3 kertaa viikossa.

Snail Repair Eye Cream 15ml

Silmänympärysvoide kosteuttaa ja auttaa vähentämään hienoja juonteita silmien ympärillä. Se sisältää 80% etanaseerumia ja auttaa myös kirkastamaan tummia silmänalusia.

Silmänympärysvoiteessa on kevyt ja silkkinen koostumus.

Joyful Time Essence Mask Hyaluronic Acid

Kosteuttava ja silottava kangasnaamio sisältää hyaluronihappoa, joka auttaa ehkäisemään kuivuudesta johtuvaa ihon löystymistä ja ryppyjen syntymistä. Joyful Time Essence Mask Hyaluronic Acid tekee kasvojen ihosta pehmeän ja tasapainoisen.

Mizon Cicaluronic Water Fit Mask

Mizon Cicaluronic Water Fit Mask

Rauhoittava ja kosteuttava kangasnaamio, joka soveltuu kaikille ihotyypeille.

Naamion hoitoneste sisältää Cicaluronic-yhdistettä, joka yhdistää rohtosammakonputken (cica) ja hyaluronihapon kosteuttavat ja rauhoittavat ominaisuudet. Rohtosammakonputken hyödyt saadaan seitsemästä eri kasvista uutetusta ainesosasta. Hyaluronihappoa on myös kolmessa eri molekyylikoossa – tämä auttaa kosteuttamaan ihon eri kerroksia.

 

1 arvio tuotteelle Mizon | Best Seller Bundle

  1. 5 5:stä

    Lea (varmistettu kirjoittaja)

    Jos Mizonin tuotteet ei ole vielä tuttuja, tällä pääsee hyvin alkuun. Ei yhtään hutia itselle, vaan kaikki käytän loppuun.

Lisää arvio

Saatat myös pitää...